Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İnşallah canımm hiçbişeye gerek kalmadan doğal yollarla hamiş kalırsın inşallahBu preeseedin faydalarını çok duydum melekim sende biliyorsundur yumurtlama günlerini takip et canım benim sevindirici haberler yakındır,ama kırmızıları görünce karamsar olma içinin rahat ve ferah olması lazım düşünceleri uzaklaştır beynindenki güzel şeyler olsun melekim.Allahın izniyle güzel günler çok yakın

her ay umut ediyorum sonra hep hüsrana uğruyorum hancekim yaaw gerçek her ay deli gibi hayaller kuruyorum hayal kurmak bile bana göre değil galiba
millet konuşmayı biliyo çok seviyolar arkadan laf etmeyi

Aynı durumdayız bitanemm,ben hep pozitif olmaya fazla düşünmemeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı melekim,Ee tabiki bende kırmızıları görünce heray hüsrana uğruyorum ama yapacak bişey yok herşeyin hayırlısı

canm malesef ki kan tahlili yaptrdım ve negatif çıktı ve hala adet olmadım bugun 4 gun oldu aksayalı.. Hiç gunum geçmeDi yaa

yasak habibteminde dediği gibi geçen ay epey bi stresli geçtiya senin için zeynebim o yüzdende gecikmiş olabilir,önümüzdeki aylardan güzel haberler alıcaz inşallah bitanemm

ben burdayım ama kimse yokfiruze anım abacurumu yakmaya gittin yine yoksun

Ne abacuru kizz bu saatte Hafta sonu olsa tamamda Asil bugunden itibaren abacur yakcaz hergun yumurtlama gunlerine girdim ins tutar [/QUOTE]

İnşallah canımmm güzel haberlere ihtiyacımız var hepimizin halaylar çekelim hepberaber topikcek

ben burdayım ama kimse yokfiruze anım abacurumu yakmaya gittin yine yoksun

Ne abacuru kizz bu saatte Hafta sonu olsa tamamda Asil bugunden itibaren abacur yakcaz hergun yumurtlama gunlerine girdim ins tutar [/QUOTE]
geçen akşam erkencikten yakınca abacuru şimdi yine aynı sandımgusura galma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…