- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.661
Eyv.günaydın hacıım
Gunaydin cancanGünaydınlar canlarımmm
yasakım dr demişti 6 ay tedavi veriyorum bu süre içinde hamilelik oluşabilir ve daha sonra birde tüpbebekçi drla konuşturdu bizi hani bi genetik sorun varya onun için o dr tabi tüp bebek dedi tüpte pgt yapabilmek için sağlıklı bebek bulabilmek için, ama sperm testinde spermlerin durumuna bakıldı cok az bi kısmı kötü sperm genetik yönden sonra dr bence doğal bekleyelim dedi okuyorum bizim durumumuzda olan geçmişten kk üyeleri yazmış çoğu kendiliğinden gebe kalmış inş bizede nasip olur bide şu var ben acele ediyorum hemen olsun istiyorum ama spermler 3 ayda yenileniyo diyo drlar
şimdi dr klomene başlattı ve prooxede başladık 1. ayında sperm testi yaptırın dedi inş iyi çıkar sonuçlarımız eğer iyi çıkarsa ilk etapta bi kaç ay yumurta takibi yaptırıcam klomenle onunlada olmazsa aşılama istiyorum inş onlara gerek kalmaz
şimdi hemen desem eşime gel aşılama yapalım dinlemez çok acele ediyon bekle der
yaa normalde iyiyimdeböyle kırmızılar gelince psikopata bağlıyom
en büyük dileğim bidaha tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmak
inş yaptırcağımız ilk testte iyi çıkar sonuçlarımız
Günaydın icranımmmGunaydinnnnnnnnnn
her ay umut ediyorum sonra hep hüsrana uğruyorumhancekim yaaw gerçek her ay deli gibi hayaller kuruyorum hayal kurmak bile bana göre değil galiba
millet konuşmayı biliyo çok seviyolar arkadan laf etmeyi
canm malesef ki kan tahlili yaptrdım ve negatif çıktıve hala adet olmadım bugun 4 gun oldu aksayalı.. Hiç gunum geçmeDi yaa
ben burdayımtek kaldım yine erkes uyuyomu
ben burdayımama kimse yok firuze anım abacurumu yakmaya gittin yine yoksun
ben burdayımama kimse yok firuze anım abacurumu yakmaya gittin yine yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?