Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

24 gündemi geliyor melekim ayın 24ündemi?
yok tatlım ayın 24 ünde değil adet gününden itibaren sayınca 24. günü başlıyo kanama
sen kaç günde oluyon aslında geçen ay ovu testi 12. günde çift çıkmıştı ama nasıl oluyo anlamadım 24 günde adet olunca 10. günü yumurtlamam gerek ovulasyondan sonra 14. gün adet başlıyo diyolar
deliriciiim

Bende 24 günde olurum oldum olası melekim,doktorum gayet normal diyo ve gayetde sağlıklı yumurtluyosundur diyo benim regl bitince 3-5 gün içinde yumurtluyorum sistem aynı çalışıyo ikimizin

Bende 24 günde olurum oldum olası melekim,doktorum gayet normal diyo ve gayetde sağlıklı yumurtluyosundur diyo benim regl bitince 3-5 gün içinde yumurtluyorum sistem aynı çalışıyo ikimizin
aaa aynıymış geldimi gelecek mi adetin
beraber yumurtluyoz belki

kocam evde olsa saat farketmezde [/QUOTE]

Geldiydim bile
Internwt sitesinden aldim cnim 100.tlydi sanirim degisiyor fiyatlari icindekilere gore
Adresi bize özelden yazarmısın firuzem

aaa aynıymış geldimi gelecek mi adetin
beraber yumurtluyoz belki
yok daha gelmedi melekim işin garibi bu ay yazmayıda unutmuşum subat 28 çekince dengelerde bozuluyo

kısceler bana müsaade haftasonu tokturluk sınavım var az çalişim
Başarılar melekim şimdiden sıkı çalış hakkında herşeyin hayırlısı olsun.Bak kutlama yaklaşıyo bide ara ara gel derslerden ara buldukca

"Rahmet (رحمت) ile zahmet (زحمت) arasında bir nokta farkı vardır; Allah dilerse zahmetteki noktayı kaldırıverir..''‎
Kesinlikle melekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…