- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.701
yok tatlım ayın 24 ünde değil24 gündemi geliyor melekim ayın 24ündemi?
ne kadar nerden aldın firuzemBen kullandi iki ay tutmadi. Alti ay denemek gerekirmis gene.baslicam kullanmaya bakalm.nolcak
geçen akşam erkencikten yakıncaabacuru şimdi yine aynı sandım gusura galma
Bende 24 günde olurum oldum olası melekim,doktorum gayet normal diyo ve gayetde sağlıklı yumurtluyosundur diyo benim regl bitince 3-5 gün içinde yumurtluyorum sistem aynı çalışıyo ikimizinyok tatlım ayın 24 ünde değiladet gününden itibaren sayınca 24. günü başlıyo kanama
sen kaç günde oluyon aslında geçen ay ovu testi 12. günde çift çıkmıştı ama nasıl oluyo anlamadım 24 günde adet olunca 10. günü yumurtlamam gerek ovulasyondan sonra 14. gün adet başlıyo diyolar
deliriciiim
ne kadar nerden aldın firuzem
aaa aynıymış geldimi gelecek mi adetinBende 24 günde olurum oldum olası melekim,doktorum gayet normal diyo ve gayetde sağlıklı yumurtluyosundur diyo benim regl bitince 3-5 gün içinde yumurtluyorum sistem aynı çalışıyo ikimizin
kocam evde olsa saat farketmezde
Aynen canmFaydalarını çok okudum firuzem kesinlikle kullanmak gerek
Geldiydim bileselametle
Adresi bize özelden yazarmısın firuzemInternwt sitesinden aldim cnim 100.tlydi sanirim degisiyor fiyatlari icindekilere gore
yok daha gelmedi melekim işin garibi bu ay yazmayıda unutmuşum subat 28 çekince dengelerde bozuluyoaaa aynıymış geldimi gelecek mi adetin
beraber yumurtluyoz belki
Başarılar melekim şimdiden sıkı çalış hakkında herşeyin hayırlısı olsun.Bak kutlama yaklaşıyo bide ara ara gel derslerden ara buldukcakısceler bana müsaadehaftasonu tokturluk sınavım var az çalişim
Kesinlikle melekim"Rahmet (رحمت) ile zahmet (زحمت) arasında bir nokta farkı vardır; Allah dilerse zahmetteki noktayı kaldırıverir..''
kısceler bana müsaadehaftasonu tokturluk sınavım var az çalişim
JinokolojiKizcem toktur musun sen ne guzel ne guzel brans nee acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?