- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.041
Amiiin icranımm Allahım ağzından duysuuun
olabilir icranım herşeyin hayırlısı
Nasip ins
Abacur saglam.demek ki bak bize ayak yapiy bide nasip dio abacur bozuk demiy :70 gizli gizli abacur yakin dimi
Yok valla sizden gizli yoh halen bozukturAbacur saglam.demek ki bak bize ayak yapiy bide nasip dio abacur bozuk demiy :70 gizli gizli abacur yakin dimi
Nete hiç inanmam ben ovulasyon testi yada yumurta takibi olmadıkça doktor tarafından yapilanKizceler netten yumurtlama gunlerime baktım 11^16 mart arasi degerlendirdik bugunleri ama bisi sorcam bugnden snra yumurtlama olmayacak dmi yani kesin bu tarihler arasindadir yumurtlama gunu.m adete on iki gun varda.. karıştim
Yok kıs yanlış anladınız valla diyom bozukSupeer yakaladin helal hicranim
Supeer yakaladin helal hicranim
Sizden gizli diyyYok valla sizden gizli yoh halen bozuktur
Nasip derken ilerisi için demistim
Nete hiç inanmam ben ovulasyon testi yada yumurta takibi olmadıkça doktor tarafından yapilan
Firuzem nete inanmaa kuzummm cok nadir plsa bile bi kadin ayda iki kere yimirtlayabilio gunlerde degisebilir
Bende hep doru gösterdi oğlum da çok faydalandim hic gec gostermedi netke devam edersen zor hamile kalırsın bari gün aşırı hep calisinBende ovu testlerine inanmiyorm doktorun soledigi gunlerle netteki gunler tutuyo birbirini ama.ovu testi daha gec gosteriiyi hayrlisi bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?