- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.061
Bole devam edin netle hiç kafanı karıştırmaNette bakmazdm normalde ama bu ay bakim dedim.meraktan zaten iki gunde bir yapios o gunlerdede hergün denedk ondan merak ettm Sağol canm
Icranim bi kerede yumurtlasa net nerden bilsin nezaman yumurtladigimiziFiruzem nete inanmaa kuzummm cok nadir plsa bile bi kadin ayda iki kere yimirtlayabilio gunlerde degisebilir
Bende hep doru gösterdi oğlum da çok faydalandim hic gec gostermedi netke devam edersen zor hamile kalırsın bari gün aşırı hep calisin
Bole devam edin netle hiç kafanı karıştırma
Icranim bi kerede yumurtlasa net nerden bilsin nezaman yumurtladigimizi
Adı üstünde sanal ortam
Kafadan gün atiyo
Valla fizurwm.ovu testi yimirta takibi gun asiri ikisli hepsi hakgetire çok sıkılmıştım ayda 4kez calisma yaptigimizda amile kaldim bide yimirtlama gunu ne degildi nasip canim zamani vae sabie tevekkulNette bakmazdm normalde ama bu ay bakim dedim.meraktan zaten iki gunde bir yapios o gunlerdede hergün denedk ondan merak ettm Sağol canm
DimiIcranim bi kerede yumurtlasa net nerden bilsin nezaman yumurtladigimizi
Adı üstünde sanal ortam
Kafadan gün atiyo
Valla fizurwm.ovu testi yimirta takibi gun asiri ikisli hepsi hakgetire çok sıkılmıştım ayda 4kez calisma yaptigimizda amile kaldim bide yimirtlama gunu ne degildi nasip canim zamani vae sabie tevekkul
Selam.kizlar nasilsimizz bn cok uykusuz ve yorgunummmm.bauagi zipladim sey ettim.dugunde oturmadim.yaniiiii...kurt murt kalmadi bende
Eyi aşamlar 14 bininci sayfamiz ayirl i ugurlu olsunins 15 bine gecmeden amile kaliriz gutlamadan galan herbiseyden yidim sifa olsun bebek olsun ins
Kizlar uzaniyorum adetim bitmistiama bu sabah cok fazla kanamam oldu su anda adet olacakmisim gibi sancim var
Yani gün değişiyor bazı kadınlarda firuzeTabiki.. Allahtan ümit kesilmez sabir ve dua ile bekliycez. Ve bende bunu anlayamiyorm yumurtlama günüm deilse nasil gebe kaldin yani bu demek oluyoki her ay yumurtlama günü değişiyor :) hayırlısı Allah ne zaman uygun görürse o zaman olcak ins..
Aa niyekiEyi aşamlar 14 bininci sayfamiz ayirl i ugurlu olsunins 15 bine gecmeden amile kaliriz gutlamadan galan herbiseyden yidim sifa olsun bebek olsun ins
Kizlar uzaniyorum adetim bitmistiama bu sabah cok fazla kanamam oldu su anda adet olacakmisim gibi sancim var
Olmus ama yine kanamış kesilmiş yine regl sancısı varmisanlamadi ben ader oldn mu olcan mi ne zaman noldu
AynenTabiki.. Allahtan ümit kesilmez sabir ve dua ile bekliycez. Ve bende bunu anlayamiyorm yumurtlama günüm deilse nasil gebe kaldin yani bu demek oluyoki her ay yumurtlama günü değişiyor :) hayırlısı Allah ne zaman uygun görürse o zaman olcak ins..
Aa icranim napim yaw uzun zamandır doru dürüst gorusemedik
Büyüdükçe daha cok ilgi istiyor yasakimm gelemimAa icranim napim yaw uzun zamandır doru dürüst gorusemedik
Efe çık nasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?