Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Nette bakmazdm normalde ama bu ay bakim dedim.meraktan zaten iki gunde bir yapios o gunlerdede hergün denedk ondan merak ettm Sağol canm
Valla fizurwm.ovu testi yimirta takibi gun asiri ikisli hepsi hakgetire çok sıkılmıştım ayda 4kez calisma yaptigimizda amile kaldim bide yimirtlama gunu ne degildi nasip canim zamani vae sabie tevekkul

Valla fizurwm.ovu testi yimirta takibi gun asiri ikisli hepsi hakgetire çok sıkılmıştım ayda 4kez calisma yaptigimizda amile kaldim bide yimirtlama gunu ne degildi nasip canim zamani vae sabie tevekkul

Tabiki.. Allahtan ümit kesilmez sabir ve dua ile bekliycez. Ve bende bunu anlayamiyorm yumurtlama günüm deilse nasil gebe kaldin yani bu demek oluyoki her ay yumurtlama günü değişiyor :) hayırlısı Allah ne zaman uygun görürse o zaman olcak ins..

anlamadi ben ader oldn mu olcan mi ne zaman noldu

Yani gün değişiyor bazı kadınlarda firuze

Sana doktor hiç takip yaptimi

Mesala bende son iki hamileliğin de testleri takip ettim sadece 3 veya 4 kez abacur yandı ve 6 ay içinde hamile kaldim yine gebelik düşündüğüm de testleri takip edecem gün aşırı abajur yakamam

Aa niyeki

Ins stresten degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…