Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Büyüdükçe daha cok ilgi istiyor yasakimm gelemim yikadim yatirdim yeni

Emircik nasi boya badana nasi gidii
Icranim gelmis

Masallah kuzuya

Tutunup kalkiyomu

Anlat biraz naptigini

Perişan lik devam eşyayla tamir zor hele bide cocukla

Emircik uyudu

Mutlu o yeni malzemeler ne goruyo ya

Icranim gelmis

Masallah kuzuya

Tutunup kalkiyomu

Anlat biraz naptigini

Perişan lik devam eşyayla tamir zor hele bide cocukla

Emircik uyudu

Mutlu o yeni malzemeler ne goruyo ya

Gitmistim

Emekleye cok heves etmiyo yurume istiy koltuga tutunduruyom gitmrk istiy hrmen kollarindan tutup oday turluyoz cok heycanlanio cok komik yuruyi nereye bastigi belli degil he bide sey yapio oturuyo ya iki elini yan yere koyup kalkmaya calisio popoyu kaldiriy sonra dusuo burnu ustu yatmayi sevmii odayi done done gezio gecen sehpanin altina girmus kafa disarda ciksmamis bagiriy u

Buyuyo efem yasakim

Hee emir gibi ayni kasigi gorunce agzini sıkı sıkı kapatip basini saga sola cevirio ihh ihh ih dio gozlerini kisa kisa cok zorluy yada kaciga vuruyo heryer mama oluyo

Kendi kendine oynamayi ogrendi ama hep takip etmek gerek ne yapacagi belli olmuyo

Cok isimiz vaa cok

Efede ayni oyuncak oynamio gozu hep farkli seylerde prizde sarj kablosunda koltuk dugmelerinde dun dikis yapiom makarayi gordu aglio ver die

Örümceği yok mu ona bindir yurusun gzum .

Gunaydn sekerim. Yok takip yapmadi henuz doktor bana. Bebek gunleri verdi gun asiri dedi. Benim adeyim bazen duzenki bazen duzensiz ondan heray duzenli gelsede yumurtlama testlerine inanamiyrm. Ki yarin doktora gidicem progesteron yaptircam bakalm yumurtlarm ne alemde muhtemelende ultrasonada giricem. Hayrlisi be canm napalm Allahin taktiri...

Canim ya kiyamamm boyle dusunceler sario insani olmayinca alahim.kat kat sabir versin hepimiz yasadik.bu surecleri ins bi bebegin oldugunda hepsini unutacaksin bu gunler hic yasanmamis gibi olcak inss rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…