- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.081
Icranim gelmisBüyüdükçe daha cok ilgi istiyor yasakimm gelemimyikadim yatirdim yeni
Emircik nasiboya badana nasi gidii
GitmistimIcranim gelmis
Masallah kuzuya
Tutunup kalkiyomu
Anlat biraz naptigini
Perişan lik devam eşyayla tamir zor hele bide cocukla
Emircik uyudu
Mutlu o yeni malzemeler ne goruyo ya
Gitmistim
Emekleye cok heves etmiyo yurume istiy koltuga tutunduruyom gitmrk istiy hrmen kollarindan tutup oday turluyoz cok heycanlanio cok komik yuruyi nereye bastigi belli degilhe bide sey yapio oturuyo ya iki elini yan yere koyup kalkmaya calisio popoyu kaldiriy sonra dusuo burnu ustu yatmayi sevmii odayi done done gezio gecen sehpanin altina girmus kafa disarda ciksmamis bagiriy u
Buyuyo efem yasakim
Hee emir gibi ayni kasigi gorunce agzini sıkı sıkı kapatip basini saga sola cevirio ihh ihh ih dio gozlerini kisa kisacok zorluy yada kaciga vuruyo heryer mama oluyo
Kendi kendine oynamayi ogrendi ama hep takip etmek gerek ne yapacagi belli olmuyo
Cok isimiz vaa cok
Efede ayni oyuncak oynamio gozu hep farkli seylerde prizde sarj kablosunda koltuk dugmelerinde dun dikis yapiom makarayi gordu aglio ver die
Yani gün değişiyor bazı kadınlarda firuze
Sana doktor hiç takip yaptimi
Mesala bende son iki hamileliğin de testleri takip ettim sadece 3 veya 4 kez abacur yandı ve 6 ay içinde hamile kaldimyine gebelik düşündüğüm de testleri takip edecem gün aşırı abajur yakamam
Gunaydin ahalii
Var ama koymuom parmak ucuna basioÖrümceği yok mu ona bindir yurusun gzum .
Gunaydinnn nasilsin iyisin
Savul firuzemmsen.nasilsin ev animi mi oldun.gari
Aaa ne gerek var melekim bakardiHee canm ev animi oldu ben nasil olaim be canm yarin toktura gidicm bakalim yunurtlarm ne alemde
Canim ya kiyamammBir hüzün kapladı benihamile görmek istemiyorum etrafimda ben hic dusunmezdim bir sene çocuğumuzun olmayacağını. .hiic aklima bile gelmedi valla.. hemen yapinca olcak sandim ama sorun olmadigi halde bi senedir olmuyor.. sabır. ..
Canim ya kiyamammboyle dusunceler sario insani olmayinca alahim.kat kat sabir versin hepimiz yasadik.bu surecleri ins bi bebegin oldugunda hepsini unutacaksin bu gunler hic yasanmamis gibi olcak inss rabbimin izniyle
sagolun canımcım iyiki varsınızHakkını ayirmistik nuarinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?