- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.681
Hersey cekilirde ne demek herkesin içinde bagirmakBu herifle.anlasamayorzz herlesin onunde bagiriyorr cagiriyorr kaldiramiyorummm cok kirip.uzuyorrr bu sefer son antakyaya gidiyimmm bitiewxem bu isi...uzatmanin anlami yok..
Cosgunum guvenmez
Beni gamerali gördüğü halde bazen yasak irkek diyo
günaydınlarGunaydin
Gistiramadin demi
Iyim cnm bnde kostrmacaHosbuldukk iyiyim canim sen :)
Hoşbuldum canım. Bende kahveyi çok severim özellikle türk kahvesi :))
Oyy ben nideeemm nirelere gideeeemmIvet habibtem
Hop ki üç dört eveet icranııım süpersinn
Hayırdır habibtem neler oldu yaa,hep moralim bozuk bu aralar canım yaaMersime gwldik gecmiss cok okuyamadimmmmm kizlarrrrr moralim.bozuk birazdan.gelirim.tekrardan
Ama bunları evinizde başbaşa kalınca uzun uza enine boyuna sakince konusun habibtemm neden böyle yapıyo neden sana saygısızca davranıyo herkesin içinde bağırmak ne demek,hemen ayrılmak gelmesin aklına konusşup anlaşmaya çalışın kuzzum kıscen var onu düşününBu herifle.anlasamayorzz herlesin onunde bagiriyorr cagiriyorr kaldiramiyorummm cok kirip.uzuyorrr bu sefer son antakyaya gidiyimmm bitiewxem bu isi...uzatmanin anlami yok..
İnşallah habibtemmmGozel haftalar olsun ins
Günaydın icranımm nasılsınnGunaydin
Günaydın nuarinimm nasılsın canımmgünaydınlar
merhaba canım şükür idare ediyorum işte seni sormalıGünaydın nuarinimm nasılsın canımm
Caffeinimm sukur habibtemm sen nasilsinBendeee hemde nasıl,gel beraber içelim
Oyy ben nideeemm nirelere gideeeemm
Hop ki üç dört eveet icranııım süpersinn
Hayırdır habibtem neler oldu yaa,hep moralim bozuk bu aralar canım yaa
Ama bunları evinizde başbaşa kalınca uzun uza enine boyuna sakince konusun habibtemm neden böyle yapıyo neden sana saygısızca davranıyo herkesin içinde bağırmak ne demek,hemen ayrılmak gelmesin aklına konusşup anlaşmaya çalışın kuzzum kıscen var onu düşünün
İnşallah habibtemmm
Günaydın icranımm nasılsınn
Günaydın nuarinimm nasılsın canımm
ErkekHabibtelerimmmm herseeye bagiriyor sesini yukseltiyor artik dayanamiyorum...kizima bakarim.hem ana hem baba olurum...dunden beri cikti evden arayipta.sormadi sanki onunlayken rahatsizlaniyor oyle.hissediyorummm
üzülme habibtemHabibtelerimmmm herseeye bagiriyor sesini yukseltiyor artik dayanamiyorum...kizima bakarim.hem ana hem baba olurum...dunden beri cikti evden arayipta.sormadi sanki onunlayken rahatsizlaniyor oyle.hissediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?