Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bu herifle.anlasamayorzz herlesin onunde bagiriyorr cagiriyorr kaldiramiyorummm cok kirip.uzuyorrr bu sefer son antakyaya gidiyimmm bitiewxem bu isi...uzatmanin anlami yok..
Hersey cekilirde ne demek herkesin içinde bagirmak

Habibtem bi dur hemen bitirme ne olmaz bi çocuğunuz var.konustunmu evde bagir ama milletin içinde bunu yapma diye.

Özel değilse neye kızıp bagiriyo mesala.

Gezmeye düğüne gidiliyo huzursuz olunuyo

Bazı erkekler niye bole gecimsiz

Hoşbuldum canım. Bende kahveyi çok severim özellikle türk kahvesi :))

Bendeee hemde nasıl,gel beraber içelim
Oyy ben nideeemm nirelere gideeeemm

Hop ki üç dört eveet icranııım süpersinn

Mersime gwldik gecmiss cok okuyamadimmmmm kizlarrrrr moralim.bozuk birazdan.gelirim.tekrardan
Hayırdır habibtem neler oldu yaa,hep moralim bozuk bu aralar canım yaa

Bu herifle.anlasamayorzz herlesin onunde bagiriyorr cagiriyorr kaldiramiyorummm cok kirip.uzuyorrr bu sefer son antakyaya gidiyimmm bitiewxem bu isi...uzatmanin anlami yok..
Ama bunları evinizde başbaşa kalınca uzun uza enine boyuna sakince konusun habibtemm neden böyle yapıyo neden sana saygısızca davranıyo herkesin içinde bağırmak ne demek,hemen ayrılmak gelmesin aklına konusşup anlaşmaya çalışın kuzzum kıscen var onu düşünün

Gozel haftalar olsun ins
İnşallah habibtemmm

Günaydın icranımm nasılsınn

Günaydın nuarinimm nasılsın canımm

Caffeinimm sukur habibtemm sen nasilsin

Habibtelerimmmm herseeye bagiriyor sesini yukseltiyor artik dayanamiyorum...kizima bakarim.hem ana hem baba olurum...dunden beri cikti evden arayipta.sormadi sanki onunlayken rahatsizlaniyor oyle.hissediyorummm
üzülme habibtem sorununuzü çözüm yoluna gidin
kızın var o olmasa ayrılık kolay olabilir ama bence anlaşmaya çalışın hatasını söyle eşinin bu şekil davranma de mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…