- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #141.341
Habibtem hoş geldinnn
Amma cok konusmussunuzzzzz bende gecmis e baakmadimmm...gelemiyorum kiLar canim cok skkin.antakyaya donuyum bosanma karari aldik bakalim artik
Gözcüklerini yerim gııııı
Hoşbuldummm melekimmmm nasilsinnnn
Amma cok konusmussunuzzzzz bende gecmis e baakmadimmm...gelemiyorum kiLar canim cok skkin.antakyaya donuyum bosanma karari aldik bakalim artik
Neler örüyosun icranııım
İnşallah hamilesindir arbiim habibtemmm halaylar çekicez bu ay bol boıl içime doğuyoBilmiyorum ki melekim,hamile olunca önce lh hormonu yukseliyomus ya. Ovulasyonda lh hormona bakiliyo. 4-5 gündür hep 2 çizgi çıkıyo. bakalim belki de bebisim geliyoooinşallah Melekimmm,bu sene hepimiz kavuscaz inşallah
Hayırdır diyecektim okudum gördüm pisipisim hiç moralini bozma bide bakma daha çok canın sıkılır boşuna kendini üzersinMorelim sıfır sıfır sıfır
Yapma pisipisim insn ne ederse kendine ederBugün dayanamadım dondurduğum facemi açtım. Profiline girdim yine tutamadım kendimi ağladım
Öyle tabi canım ama iş ciddiye bindikten sonra aldtılmak kötü olduNeler örüyosun icranııım
İnşallah hamilesindir arbiim habibtemmm halaylar çekicez bu ay bol boıl içime doğuyo
Hayırdır diyecektim okudum gördüm pisipisim hiç moralini bozma bide bakma daha çok canın sıkılır boşuna kendini üzersin
Yapma pisipisim insn ne ederse kendine eder
Öyle tabi canım ama iş ciddiye bindikten sonra aldtılmak kötü oldu
Gayfelti yapim
haklısın canım unutucam Allahın izniyle düşünmemeye çalışıyorumOrası öyle tabikide ama senin şuan yapacağın tek şey geçmişi kalın bi süngerle silmek ve geleceğine bakmak hayaller kurmak pozitif düşünmek,bırak o layığını bulmuş zaten sen daha güzel bir hayat yaşayacaksın,şükretki iş resmiye binince olmadı bunlar pisipisim
haklısın canım unutucam Allahın izniyle düşünmemeye çalışıyorum
beceremiyorm ki canımBak böyle şeyler için el işi en güzel terapi biliyormusun benden sana tavsiye
beceremiyorm ki canımyanımda olaydın öğretirdin hemencik
keşkem benimde senin gibi akrabam olsaEvet ben çeşit çeşit yaptım kuzenimin kızına arkadaşlarının çocuklarına göndermiştim bitane resim görmüşmüydun ünu tüllü falan onlardan yapmıştım
Yapacaktı ama ses seda yok halaaCimcime yaliniz sin demi evde herif yok
Parti ne yokmu
keşkem benimde senin gibi akrabam olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?