Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Amma cok konusmussunuzzzzz bende gecmis e baakmadimmm...gelemiyorum kiLar canim cok skkin.antakyaya donuyum bosanma karari aldik bakalim artik

HabibtemmmDur kuzumm konuştunuzmu uzun uzun ben senin bu yaptıklarından hoşlanmıyorum beni herkesin içinde rezil ediyosun falan filan yani hoşlanmadığın yapmaması gereken şeyleri enine boyuna konuşsaydınız önce fevri davranmasaydınız habibtemmm yaaa,boşanma kararı almak demek çok düşünülüp karar verilecek bişey,tabiki cok fazla yorum yapamam ama yaşadıklarını biliyorum habibtemm ama hep konuşup uzlaşmanızdan yana olucam çünkü ortada bir kız çocuğu var

Neler örüyosun icranııım

Bilmiyorum ki melekim,hamile olunca önce lh hormonu yukseliyomus ya. Ovulasyonda lh hormona bakiliyo. 4-5 gündür hep 2 çizgi çıkıyo. bakalim belki de bebisim geliyooo inşallah Melekimmm,bu sene hepimiz kavuscaz inşallah
İnşallah hamilesindir arbiim habibtemmm halaylar çekicez bu ay bol boıl içime doğuyo

Morelim sıfır sıfır sıfır
Hayırdır diyecektim okudum gördüm pisipisim hiç moralini bozma bide bakma daha çok canın sıkılır boşuna kendini üzersin

Bugün dayanamadım dondurduğum facemi açtım. Profiline girdim yine tutamadım kendimi ağladım
Yapma pisipisim insn ne ederse kendine eder

Öyle tabi canım ama iş ciddiye bindikten sonra aldtılmak kötü oldu

Öyle tabi canım ama iş ciddiye bindikten sonra aldtılmak kötü oldu

Orası öyle tabikide ama senin şuan yapacağın tek şey geçmişi kalın bi süngerle silmek ve geleceğine bakmak hayaller kurmak pozitif düşünmek,bırak o layığını bulmuş zaten sen daha güzel bir hayat yaşayacaksın,şükretki iş resmiye binince olmadı bunlar pisipisim

haklısın canım unutucam Allahın izniyle düşünmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…