- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #141.361
paylaşmak güzeldir canım benimde hoşuma gidiyo emek verip yaptığım bişeyi hediye etmekBenimde olaydı iyiydi herkese ben yapıyom,bişeyi yapamadıklarında beni ararlar sağolsunlar
paylaşmak güzeldir canım benimde hoşuma gidiyo emek verip yaptığım bişeyi hediye etmek
aynen canım bu arada senin yaş kaçtıAynen pisipisim bende çok severim hediye etmeyi bide el emeği lunca daha çok beğeniliyo
yeni avatarımgözel mi
aynen canım bu arada senin yaş kaçtı
Ama yaş falan olmuyo hani:)))Boşver yaşımı topiğin en yaşlısıyım
yok yav benim hatam sormadım sayalımÇok resmi olmuş yaww yolu yarıladım diyebiliriz pisipisim kusura bakma okuyunca resmi kaçmış biraz
yok yav benim hatam sormadım sayalımbu arada senle konuşunca canım hep kahve istiyo dur gidip kendime bi kahve yapim gelim
Koydum ocağa bu arada sen kahveyi nasıl yapıyosun kıvamlı olması içinAyy benimde istedi şimdi hadi yap bi kahve beraber içelim pisipisim
Küçük fincanlar için 2 çay kaşığı ama dolu dolu silme değil dolu dolu,her fincana 2 kaşık ben sade içerim pisipisim şimdiden elcaaazlarına sağlıkKoydum ocağa bu arada sen kahveyi nasıl yapıyosun kıvamlı olması için
Bende her fincana 2 kaşık kahve 2 kaşık şeker atıyorum 10 sn falan karştırıorum ocağa bırakıyorum hiç karıştırmadan kaynamaya yakın köpüğnü alıyorum bi taşım kaynadığın da ocaktan alıyorum bol köpklü oluyo ama kıvamını tutturamıyorum nedenseKüçük fincanlar için 2 çay kaşığı ama dolu dolu silme değil dolu dolu,her fincana 2 kaşık ben sade içerim pisipisim şimdiden elcaaazlarına sağlık
Bende her fincana 2 kaşık kahve 2 kaşık şeker atıyorum 10 sn falan karştırıorum ocağa bırakıyorum hiç karıştırmadan kaynamaya yakın köpüğnü alıyorum bi taşım kaynadığın da ocaktan alıyorum bol köpklü oluyo ama kıvamını tutturamıyorum nedenseseninde ellerine sağlık caffeinim senin yaptığın daha güzel olmuştur kesin
aynen canım bende kısık ateşte yapıyorum. yok yok sen daha güzel yapıyosundur bunun tartışmasna bile grmeyelimHmmm ben detaysız anlatmıştım,bide şu makinalar çıktı çıkalı rahata erdik resmen ya kahvesini koyup basıyosun tuşuna olunca ötüyo alıyosun
Ama önceden yine ölçüler aynı,ilkin karıştırırdım sonra senin gibi köpüğünü alırdım ama kısık ateşte olucak en güzel öyle oluyo kahve aynı yapıyormuşuz aslında
Seninkide çok lezzetlidir bitanemm kendini yabana atma hani
Benimde olaydı iyiydi herkese ben yapıyom,bişeyi yapamadıklarında beni ararlar sağolsunlar
sen iste yeterki hicranım ben yaparımBanada bi kafi ismarlayin:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?