- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #141.461
pisipiisiiiiiimmm inanma kuzzuum bu cimcimeye kandırıyo seni oğlu var eymen sadece saclarına toka taktı maşallah oğlununda kız güzelliği var maşallah anlaşılmıyo kandırıyo
yemin et biliyodum kandırdığını çok fena bu bidaha inanmıcam sanapisipiisiiiiiimmm inanma kuzzuum bu cimcimeye kandırıyo seni oğlu var eymen sadece saclarına toka taktı maşallah oğlununda kız güzelliği var maşallah anlaşılmıyo kandırıyo
yemin et biliyodum kandırdığını çok fena bu bidaha inanmıcam sanacimcimegfb hiçte anlamadım aynı bebiş olduğunu
ilk baş inanmadım başkasının çocuğnun fotosunu atmıştır dedim sonra inandım bidaha inanmamInandin yalan dimeI
çok fena valla bigün intikamımı alırım amaAaaah bu cimcime aaaahh
ilk baş inanmadım başkasının çocuğnun fotosunu atmıştır dedim sonra inandım bidaha inanmam
çok fena valla bigün intikamımı alırım ama
evet saçları dümdüz dedim ya hem ben sana küstümAma kizada brnziy dimi
Yok kiz başkasının bebesini nie koyum benm sipaalar bunlar
bigün tenhada sıkıştırakAl kız bencede
Pevet saçları dümdüz dedim ya hem ben sana küstüm
Senin ellerinden öper ben o işlere bakmıyombigün tenhada sıkıştırak
bigün tenhada sıkıştırak
Hiç ummadığın bi anda göstercem ben sanaHancekim cikda su kiz beni gistirsin bayim nasi gistirio bi bakim
yine miiiiii
oo benim dilim çok yatkındır şiveye tamamdırYok bebeğim bu senin suçun diil kurallari soylemedik sana ist Türkçesi gullanmiok bizler siveli gonuscan
Bide beben oldumu isminin bas harfi E ile basliycak
Bide bebek olana kadar abajur yanacak bebek olduktan sonra bebek yataga herif koltuga tamam mo
ÇıkiiimHancekim cikda su kiz beni gistirsin bayim nasi gistirio bi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?