- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #141.501
kandırdınkonuş bakalım sen kim için çalışıyosun benimle derdin ne
şaka bi yana sizle konuşunca cidden gülüyorum unutuyorum acımı cimcimem taa oralardan neşe saçıyosunuz sağolunSenle igrasaraktan kafanin dagilmasini sagliyorum aklina serefsizler gelmesin diye uğraşıyorum gelipte uzulme diye . Ben senin iyilik meleginim Beni ellerini tutup SE-LE-NA DIyerekten totem yapman yiter hemen gelirim
az önce ne yazdım görmedin mi sana kalp çıkan ifade gönderdim senin yaptğına bak gelme üstümeSUNA BAK LA YUZ VERDIK ASTARINI ISTIY GELLL BURAYA BAKIMM SENNN BII
şaka bi yana sizle konuşunca cidden gülüyorum unutuyorum acımı cimcimem taa oralardan neşe saçıyosunuz sağolun
az önce ne yazdım görmedin mi sana kalp çıkan ifade gönderdim senin yaptğına bak gelme üstüme
Kiss cimcime ellesme pisime
ivetKiss cimcime ellesme pisime
O daha acmamis gonca
Kiss cimcime ellesme pisime
O daha acmamis gonca
hicranım yapmaz öyle şeyEmin olma Efe cikim le gistiririk biz ikimiz ne canlar yakdik bilin misaskin seni
ivethicranım bu cimcime iffetime göz dikti kimse yokken içinden coşgun çıktı üstüme yürüdü çok korktum
seni kiblerim tecavüz suçundan 1 sene mapus hayatı yaşarsın uzak dur bendenTecavüz kacinilmazsa zevk almaya bakacan bebegin
Phicranım yapmaz öyle şeydimi hicranım yapmazsın dimi
seni kiblerim tecavüz suçundan 1 sene mapus hayatı yaşarsın uzak dur benden
P
Gecmisebgitte bak bi hicranin ne cevizler kirdinayanlis kapıya siginion
gel seninle anlaşalım coşgun abi gösterim ama elleme ne dersinGelecekse mapusluk senden gelsin yavrum geg kacma
gel seninle anlaşalım coşgun abi gösterim ama elleme ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?