- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #141.541
Aynen cimcimem bi test al madem gününde geçtiysecimcimem ilginç bişey oldu kız. Ben aslında 2. yolda yorumunu silmiştim ve o yazdığın şeyi alıntılamamıştım belki istemiyosundur çocuğn küçük huzursuz etmek istemedim yorumu sildim ama nasıl olduysa o yorumuda göndermişim Allahmı yazdırdı ne sen bi test yaptır
bende merak ettim şimdiAynen cimcimem bi test al madem gününde geçtiyse
eyi aşamlarhacılar
Hayırlı olsunmu desek acabaaaa halay başı ben olurum
eyi aşamlarİyi akşamlar melekimm oş geldin,gel bi sarıliiiim özledim
Konusma kiz
Abla ya rabbim once olmayanlara versin . Vakti geldinde de bana versin . Su anda vakti diil sanmiom da ha suohelendim baya . Ondads tarhe baktm en son 20 subat olmisim
cimcimem ilginç bişey oldu kız. Ben aslında 2. yolda yorumunu silmiştim ve o yazdığın şeyi alıntılamamıştım belki istemiyosundur çocuğn küçük huzursuz etmek istemedim yorumu sildim ama nasıl olduysa o yorumuda göndermişim Allahmı yazdırdı ne sen bi test yaptır
Amin canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin banada ilerde bi kız bi erkek inşallahKiz sus
Sira melekim harbim cafeinimderabbim once tattirmayanlara tattirsin
Kiz sus
İyisin dimi melekim düzelmişsindir inşallah,yemek yapıyorum bitanemm napam fırının başında tişörtümüde giydim oturdum:))eyi aşamlarcafeinli hancekim
nörün
aşam aşamavam yerinde yine
inş cimcimemKiz sus
Amin canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin banada ilerde bi kız bi erkek inşallah
Amin pisipisimAmin canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin banada ilerde bi kız bi erkek inşallah
eyiyim datlum sağolİyisin dimi melekim düzelmişsindir inşallah,yemek yapıyorum bitanemm napam fırının başında tişörtümüde giydim oturdum:))
Avanı yirim
İnşallah cimcimemKiz sus
Grip zor kuzum ya hemen atlat inşallah,kanama olmadı dimi melekim bi daha kesildi dimieyiyim datlum sağolaz daha hafifledi gribim
afiyet olsun
benide yiavamıda yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?