- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.021
Zeyzeyyyyben de topiği takip edenlerdenim, faydası olursa mutlaka paylaş bizle de, şimdiden kolay gelsin :) :)
Allah gonlune gore versin fatos kisceİkimizde kullanacakmışız benim yumurta kalitem onunda sperm kalitesi artacakmış.Valla eşime diyorum ki bu kadar kaliteli mamulden sonra üçüz filan olursa seni vururum
Azerinimm erezyon ne ola kigunaydiiiin
az biraz da topigin anlam ve onemine uygun bebe konusak dedim
ben simdi dohtordan geldimerozyon vardi bende tedavi oluyodum o iyilesmis cok sukur
kan ve cis analizi verdimcisin cevabi 1 saat kanin cevabi 1 hafta sonra
2 gun sonra yumurta takibi icin cagirdi
bu ay umutluyum yaoff umut etmekden baska elimizden ne geliyo zaten
sizde durumlar nasil tedavi falan olaniniz var mi
tesekkur ederim balimgünaydın canım geçmiş olsun sanaa inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun
insallah faydasi olur canimGünaydınlar
Bugün itibari ile benim sezonda açılmıştırİnşaallah bu ay çok çalışkan olcas Eşim bi karışım yaptırmış aktarda fayda görürsek size de tavsiye edicem burdan
sagolasin canimAzerinimm erezyon ne ola kine zamandir tedavi goruyosun ins guzek guzel yumoslarin olmustur da biri tutuverir
ben gelirim emme cok pisse geri donerimBiri benim evcikimedeel atsin
Az gez de kendin temizle
ben de topiği takip edenlerdenim, faydası olursa mutlaka paylaş bizle de, şimdiden kolay gelsin :) :)
Ne furuyon bebacak kada cocukum furma bana
tesekkur ederim balim
insallah faydasi olur canim
sagolasin canimdaha yeni bitti reglim bu kadar erken cagirmasina sasirdim boyle mi oluyo ki
erozyon rahim agzinda yara demek canimgebelige engel ayrica da gebe kalirsan da kimyasal oluyo cogu zaman
ben gelirim emme cok pisse geri donerimdun zaten bu pis karularin evini temizlemekten pertim cikti
ufacık tefecikim tabiKüçülde cebime gir
konunu bilmiyorum ama klomen tedavisine adetin 5. günü başlanırtesekkur ederim balim
insallah faydasi olur canim
sagolasin canimdaha yeni bitti reglim bu kadar erken cagirmasina sasirdim boyle mi oluyo ki
erozyon rahim agzinda yara demek canimgebelige engel ayrica da gebe kalirsan da kimyasal oluyo cogu zaman
ben gelirim emme cok pisse geri donerimdun zaten bu pis karularin evini temizlemekten pertim cikti
ufacık tefecikim tabi
fura fura sayenizdebebemin deli bi anası olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?