Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Azerinimm erezyon ne ola ki ne zamandir tedavi goruyosun ins guzek guzel yumoslarin olmustur da biri tutuverir

günaydın canım geçmiş olsun sanaa inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun
tesekkur ederim balim
Günaydınlar
Bugün itibari ile benim sezonda açılmıştırİnşaallah bu ay çok çalışkan olcasEşim bi karışım yaptırmış aktarda fayda görürsek size de tavsiye edicem burdan
insallah faydasi olur canim
Azerinimm erezyon ne ola ki ne zamandir tedavi goruyosun ins guzek guzel yumoslarin olmustur da biri tutuverir
sagolasin canimdaha yeni bitti reglim bu kadar erken cagirmasina sasirdimboyle mi oluyo ki
erozyon rahim agzinda yara demek canimgebelige engel ayrica da gebe kalirsan da kimyasal oluyo cogu zaman
Biri benim evcikimede el atsin
ben gelirim emme cok pisse geri donerim dun zaten bu pis karularin evini temizlemekten pertim cikti

[QUOTE "Fatos3458, post: 41007455, member: 92652"]İkimizde kullanacakmışız benim yumurta kalitem onunda sperm kalitesi artacakmış.Valla eşime diyorum ki bu kadar kaliteli mamulden sonra üçüz filan olursa seni vururum[/QUOTE]

Canim oncelikle hosgekdin rabbim ins tez zamanda seni ve dger tum isteyen kkizcelere melegini nasip eyler m
Bir sorun mu varda guclendirici kullaniyirsunuz?

Geçmiş olsun azerincim

konunu bilmiyorum ama klomen tedavisine adetin 5. günü başlanır
ayrıca seni terbik ederim
tam isabet kk nın en popüler en avalı topikindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…