- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.041
kalkimşu işciklerimi yapim kimseden ayır yooh
[QUOTE "Fatos3458, post: 41007455, member: 92652"]İkimizde kullanacakmışız benim yumurta kalitem onunda sperm kalitesi artacakmış.Valla eşime diyorum ki bu kadar kaliteli mamulden sonra üçüz filan olursa seni vururum
[QUOTE="Fatos3458, post: 41010076, member: 92652"/QUOTE]
Hoşbuldum.İyi temennilerin için teşekkürler.Evet ufacık bir problemimiz var inşaallah yakında sonlanacak o problem.
Sorun nedir?
Selammmmmdunki savastan sonra bu evi iyi bi temuzlik paklar totoyu kaldirip yapmam gerek
bende yeni bitirdim ama öldümNuarinimm
hoşgeldin azerinazeriyim canim yas 24
valla benim herifte yapmaz yaptırmaz,ahh o olmasa kimlere neler neler yapıcamda heriften korkumdan yapamıyomBenim erif ayatta yapmaz
ayırlı gündüzler melekim,yine ben geç kaldım sanırsam galibaAyirli aşamlar
nuarin şöyle uzun uzun muhabbet edemedik seninşe şurada,herkesle yarım yamalak zaten,aslında belli bir saat kararlaştırsak süper olacak.maşallah canım oğluşuna bizimkide yanı hatta seninki iyi ana diyor benimki baanada baba diyor düşün
merhaba canımcım şükür diyelim canım siz nasılsınız ara ara takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince
eneee kimmiş o gııızzzzAncaa temizliyorummm dun birinu temizledim burdan
valla ben arkadan okuyorum yazıları ama bizim kızlarda bende seni sevdik hep gelkizceler sevdim siziben cikiyorum simdi yarin yine burdayim saat farkimiz var su anda bizim burda saat 0,20
canım yarayı ne yaptınız dondurdunuz mu yaktınız mı yoksa daha duruyormu,ben unuttum senin çocuk varmıydı,eğer hiç doğum yapmadıysan dondur yaktırma,gerçi doktorun en iyisini bilir,Allah gönlüne göre versin canımgunaydiiiin
az biraz da topigin anlam ve onemine uygun bebe konusak dedim
ben simdi dohtordan geldimerozyon vardi bende tedavi oluyodum o iyilesmis cok sukur
kan ve cis analizi verdimcisin cevabi 1 saat kanin cevabi 1 hafta sonra
2 gun sonra yumurta takibi icin cagirdi
bu ay umutluyum yaoff umut etmekden baska elimizden ne geliyo zaten
sizde durumlar nasil tedavi falan olaniniz var mi
Allah seninde kalbine gönlüne göre versin canım,hepimiz bu umutla buradayız işte,sen yaz yine de o karışımı bilelim bizGünaydınlar
Bugün itibari ile benim sezonda açılmıştırİnşaallah bu ay çok çalışkan olcas Eşim bi karışım yaptırmış aktarda fayda görürsek size de tavsiye edicem burdan
icraaanııımmm canımmm kolay gelsinSelammmmmdunki savastan sonra bu evi iyi bi temuzlik paklar totoyu kaldirip yapmam gerek
ben daha başlamadım,ne tembelim yabende yeni bitirdim ama öldüm
aynen öyle canımcım ya ben çok vakit bulamıyorum eskisi gibi yetişemiyorum işin aslı, yoksa çok istiyorum sizlerle olmayı muhabbetinizi özlüyorumh
nuarin şöyle uzun uzun muhabbet edemedik seninşe şurada,herkesle yarım yamalak zaten,aslında belli bir saat kararlaştırsak süper olacak.
iş başa düşünce mecbur bitiyorben daha başlamadım,ne tembelim ya
hepimiz aynıyız nuarinim,hayat mücadelesi işte,bende zaten artık fazla giremiyorum maalesefaynen öyle canımcım ya ben çok vakit bulamıyorum eskisi gibi yetişemiyorum işin aslı, yoksa çok istiyorum sizlerle olmayı muhabbetinizi özlüyorum
çok özel değilse niye canımhepimiz aynıyız nuarinim,hayat mücadelesi işte,bende zaten artık fazla giremiyorum maalesef
yemek hazırsa gerisi kolay zaten,bu temizlik nankör birşey ve bir kısırdöngü,nefret ediyorum yaaaiş başa düşünce mecbur bitiyorçamaşırlarım kaldı onları da çıkarıp assaydım iyiydi, allahtan bugün yemek problemim yok
yok canım ne özeli,yaz geldi,diğer evime geldim,önce temizlik vs...sonra araya hastalık girdi,sonra gelen giden derken buraya girmelerim azaldı canım,1 haftaya kadar da zaten kendi işimize başlıycam,anca akşamları gelebilirim artık ama kışın bol bol girebilirim,durum bu nuarinim özel birşey yok yaniçok özel değilse niye canım
habibteeemmm canııım nasılsınSelamammm pasakli karilarrrrrr ben.evcigimi temizledimmm.simdi kislik.yaprak.koymak.icin yapraklari.ayiklycammmm.pehhh
kolay gelsin canım şeytanın bacağını sende kırı ver başlayemek hazırsa gerisi kolay zaten,bu temizlik nankör birşey ve bir kısırdöngü,nefret ediyorum yaaaneyse bende gidiyim başlıyim en iyisi
hoşgeldin canımSelamammm pasakli karilarrrrrr ben.evcigimi temizledimmm.simdi kislik.yaprak.koymak.icin yapraklari.ayiklycammmm.pehhh
anladım canımyok canım ne özeli,yaz geldi,diğer evime geldim,önce temizlik vs...sonra araya hastalık girdi,sonra gelen giden derken buraya girmelerim azaldı canım,1 haftaya kadar da zaten kendi işimize başlıycam,anca akşamları gelebilirim artık ama kışın bol bol girebilirim,durum bu nuarinim özel birşey yok yani
Habibtemmm ayikla destele bugunnn sicak su dok ustuneee soguduktan sonfa dondurucuya at sararir yazik olurhabibteeemmm canııım nasılsın
çok amarat atunsun,her eve lazım senden,kolay gelsin canım,benim de yaprak var,annem getirmiş ama henüz pişirmeye sıra gelmedi,buzdolabında duruyor,sararmı ki ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?