Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

[QUOTE "Fatos3458, post: 41007455, member: 92652"]İkimizde kullanacakmışız benim yumurta kalitem onunda sperm kalitesi artacakmış.Valla eşime diyorum ki bu kadar kaliteli mamulden sonra üçüz filan olursa seni vururum

Canim oncelikle hosgekdin rabbim ins tez zamanda seni ve dger tum isteyen kkizcelere melegini nasip eyler m
Bir sorun mu varda guclendirici kullaniyirsunuz?[/QUOTE]

Hoşbuldum.İyi temennilerin için teşekkürler.Evet ufacık bir problemimiz var inşaallah yakında sonlanacak o problem.

azeriyim canim yas 24
hoşgeldin azerin

Benim erif ayatta yapmaz
valla benim herifte yapmaz yaptırmaz,ahh o olmasa kimlere neler neler yapıcamda heriften korkumdan yapamıyom

ayırlı gündüzler melekim,yine ben geç kaldım sanırsam galiba

nuarin şöyle uzun uzun muhabbet edemedik seninşe şurada,herkesle yarım yamalak zaten,aslında belli bir saat kararlaştırsak süper olacak.

Ancaa temizliyorummm dun birinu temizledim burdan
eneee kimmiş o gııızzzz
kizceler sevdim siziben cikiyorum simdi yarin yine burdayimsaat farkimiz var su anda bizim burda saat 0,20
valla ben arkadan okuyorum yazıları ama bizim kızlarda bende seni sevdik hep gel

canım yarayı ne yaptınız dondurdunuz mu yaktınız mı yoksa daha duruyormu,ben unuttum senin çocuk varmıydı,eğer hiç doğum yapmadıysan dondur yaktırma,gerçi doktorun en iyisini bilir,Allah gönlüne göre versin canım

Günaydınlar
Bugün itibari ile benim sezonda açılmıştırİnşaallah bu ay çok çalışkan olcasEşim bi karışım yaptırmış aktarda fayda görürsek size de tavsiye edicem burdan
Allah seninde kalbine gönlüne göre versin canım,hepimiz bu umutla buradayız işte,sen yaz yine de o karışımı bilelim biz

Selammmmm dunki savastan sonra bu evi iyi bi temuzlik paklar totoyu kaldirip yapmam gerek
icraaanııımmm canımmm kolay gelsin

savul azerin kısce
bir haftacıkını alır çok temiz evcikim

sen gel hiç pişman olmazsın

aaaa melekkkk gızzz komşumuyuz senle,ev çok tanıdık bi dene de bende var aynısından,senin yine ayak basacak yerin var,benden temizsin

h

nuarin şöyle uzun uzun muhabbet edemedik seninşe şurada,herkesle yarım yamalak zaten,aslında belli bir saat kararlaştırsak süper olacak.
aynen öyle canımcım ya ben çok vakit bulamıyorum eskisi gibi yetişemiyorum işin aslı, yoksa çok istiyorum sizlerle olmayı muhabbetinizi özlüyorum

çok özel değilse niye canım
yok canım ne özeli,yaz geldi,diğer evime geldim,önce temizlik vs...sonra araya hastalık girdi,sonra gelen giden derken buraya girmelerim azaldı canım,1 haftaya kadar da zaten kendi işimize başlıycam,anca akşamları gelebilirim artık ama kışın bol bol girebilirim,durum bu nuarinim özel birşey yok yani

Selamammm pasakli karilarrrrrr ben.evcigimi temizledimmm.simdi kislik.yaprak.koymak.icin yapraklari.ayiklycammmm.pehhh
habibteeemmm canııım nasılsın
çok amarat atunsun,her eve lazım senden,kolay gelsin canım,benim de yaprak var,annem getirmiş ama henüz pişirmeye sıra gelmedi,buzdolabında duruyor,sararmı ki ne yapayım?

yemek hazırsa gerisi kolay zaten,bu temizlik nankör birşey ve bir kısırdöngü,nefret ediyorum yaaaneyse bende gidiyim başlıyim en iyisi
kolay gelsin canım şeytanın bacağını sende kırı ver başla

Selamammm pasakli karilarrrrrr ben.evcigimi temizledimmm.simdi kislik.yaprak.koymak.icin yapraklari.ayiklycammmm.pehhh
hoşgeldin canım

anladım canım

habibteeemmm canııım nasılsın
çok amarat atunsun,her eve lazım senden,kolay gelsin canım,benim de yaprak var,annem getirmiş ama henüz pişirmeye sıra gelmedi,buzdolabında duruyor,sararmı ki ne yapayım?
Habibtemmm ayikla destele bugunnn sicak su dok ustuneee soguduktan sonfa dondurucuya at sararir yazik olur
ayyy dun deli gibi temizlik.yaptimmm bugun birsey gorunmuyorrr hem kizi.hem babasi ikisi de pasakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…