- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.061
Sukur seninki gecmis canim.. Bu ay ilac kulandin mi yoksa kendinin okusan yumurtana mi bakcak dr ilk takibin mitesekkur ederim balim
insallah faydasi olur canim
sagolasin canimdaha yeni bitti reglim bu kadar erken cagirmasina sasirdim boyle mi oluyo ki
erozyon rahim agzinda yara demek canimgebelige engel ayrica da gebe kalirsan da kimyasal oluyo cogu zaman
ben gelirim emme cok pisse geri donerimdun zaten bu pis karularin evini temizlemekten pertim cikti
Nedennnn gaz vermek.mi gerrekir yapman icinEv temizlini ysrim biraktim
Nedennnn gaz vermek.mi gerrekir yapman icin
Karar bver baslaaa.bitirmeye yakin yarim.birakiyorsunYa şimdi mufagi yapacaktim ondada salon kaliyordu m salondada taslsr vsr
Simdi mutfaktan sonra salonu yaosam . Salonu yaparken mutfak bstacak gne ondan taşları bitirip oyle devM edicem
avanizi yirim yakonunu bilmiyorum ama klomen tedavisine adetin 5. günü başlanır
ayrıca seni terbik ederim
tam isabet kk nın en popüleren avalı topikindesin
yaraya tampon yapildi canim 15-20 gun her gun hemsire gazli beze kremler surup tampon yapti.sukur simdi iyilesmis.en azindan simdilik baska bi isleme gerek kalmadihoşgeldin azerin
valla ben arkadan okuyorum yazıları ama bizim kızlarda bende seni sevdik hep gel
canım yarayı ne yaptınız dondurdunuz mu yaktınız mı yoksa daha duruyormu,ben unuttum senin çocuk varmıydı,eğer hiç doğum yapmadıysan dondur yaktırma,gerçi doktorun en iyisini bilir,Allah gönlüne göre versin canım
bu kiz burda harcaniyo yaaHabibtemmm ayikla destele bugunnn sicak su dok ustuneee soguduktan sonfa dondurucuya at sararir yazik olur
ayyy dun deli gibi temizlik.yaptimmm bugun birsey gorunmuyorrr hem kizi.hem babasi ikisi de pasakli
yok canim ilac falan kullanmadim daha ilk takibSukur seninki gecmis canim.. Bu ay ilac kulandin mi yoksa kendinin okusan yumurtana mi bakcak dr ilk takibin mi
habibtemSelamammm pasakli karilarrrrrr ben.evcigimi temizledimmm.simdi kislik.yaprak.koymak.icin yapraklari.ayiklycammmm.pehhh
facededurum bildirmeliyim yorgun hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?