- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.161
Basın sağolsun azerinn... 2 melek annesisin yani... onlar seni cennet kapisinda bekliyor olacak inşallahevet canim tedavisizistedikten 1 ay sonra hamile kaldim hatta
kizimin 2 yasindan bu yana 2.cocugu istiyoruz.onu da istedikten 2 ay sonra hamile kaldim ama 10 haftaliginda kalbi durdugu icin kurtaj omak zorunda kaldim,biraz ara verdik ve tekrar istedikten 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ama oglum dogduktan 2 gun sona kaybettik...
bunlar hepsi tedavisiz oldu bu arada.simdi 8 aydir istiyoruz hala daha hamile kalamadim o yuzden ilk defa doktora basvurucam bu konuda
toplam 3 senedir 2.cocugu istiyoruz
bilemedin bi kere
evet canim malesefBasın sağolsun azerinn... 2 melek annesisin yani... onlar seni cennet kapisinda bekliyor olacak inşallah
Peki araştırma yapilmadi mı? Sebebi neymiş kı?evet canim malesef
kalbine giden damarda darlik varmisPeki araştırma yapilmadi mı? Sebebi neymiş kı?
Peki düşük neden oldukalbine giden damarda darlik varmis
sizde ne diye geciyo bilmiyorum canim ama bizim burda en yaygin problem kanda virus.bebegin olumune neden oluyo.bende de kanimda virus varmis tedavi olduktan sonra hamile kalmistim ogluma.simdi yine virus icin analiz yaptirdimPeki düşük neden oldu
Anladim kuzum,Rabbim bir daha yaşatmasin inşallahsizde ne diye geciyo bilmiyorum canim ama bizim burda en yaygin problem kanda virus.bebegin olumune neden oluyo.bende de kanimda virus varmis tedavi olduktan sonra hamile kalmistim ogluma.simdi yine virus icin analiz yaptirdim
gecmis olsun canimAnladim kuzum,Rabbim bir daha yaşatmasin inşallahbende14 şubatta düşük yaptim. Benmki küçüktü ama daha cinsiyetini ogrenmemistim
Haklısın tatlim... Rabbim kimseye yaşatmasin böyle acılar...gecmis olsun canimben de cinsiyyetini ogrenmemistim kurtaj oldugum bebegimin
ama basimiza bir sey gelecekse Allahim boyle ne kadar erken verirse acisi o kadar az oluyo inan bana
benim ikisi de basima geldigi icin biliyorum
Hoş geldinnn. Aa çok güzel yazlik evler var. Ne taraftan alcaksiniz? Silifke tarafından mi
SIlifkenin yoğurdu ah canim seni kimler dogurduS
NeeyyyyNaber harbican .
Cafein ile yamuk bir avm nin balkonunda kahve iciyler su anda;@;@ kiskancliktan gebermek üzereyim
Neeyyyyhainnlerrrrr ikiside alamanyada mi onlarinnn,yamuk turkiyeye mi geldi yoksa
Ay pardon ben yasakim olarak okudum yamuguHarbi ne ictin anam senne alamanyasi ikiside antalyada ya hemde yakinlsr birbirilerni bana resim attilar bide bende videolu aradim trip attim enisteler de koyu sohbete dalmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?