- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.121
Allam.bi tasinsaydim ayirlisiyla ramaxandan.obce poffKuzumsemte göre değişiyor. 250 tl olan yerde var 1000 tl de. Suriyeliler geldikten sonra çok yükseldi kiralar. Ortalama güzel bir ev 500 tl civari
Ben bundan onceki evikde o kadar pistiki resmen hayvan yasiodu sankitemizldim bi guzel arkada esya dolu oda vardi o odayi kullanmadimda ellemedimde hic ama arkmdan cok pisti demisler sLaklar ben ahir gbi evi pril pril ettik yaranamadim . Bida cikarken asla temizlemem
Aynen yaa gitsinler artikkkBir an önce gitse şunlar ya ;@burdada oyle benm asa kat bi ise yaramsz parke ile divar arasında yarim cm aciklik bar kapilarnkapanmaz tiwlt kotu 500 dio
O bi gelenek zaten cimcimem,her gidenin arkasindan pisti derler
O bi gelenek zaten cimcimem,her gidenin arkasindan pisti derler
Aynen yaaaAllam.bi tasinsaydim ayirlisiyla ramaxandan.obce poff
Resmen hakkini yemiş pislikIlk defa.basima.geldi icerden 50 yl alcamz vardi vermedi evi temizletcem die pis karı
Bide bana demio mu.sen.tasinmdan ben evi tenizldim mutfagi fala sildim die bir taraflarımla guldum m tam 3 gün ugrastim mutfagin pisligi ile3 4 sise ozan yag coz por cocoz bitirdim yaw
Yapsanda ederler icranim,çok yorma kendini boşver
AhahahahDimi arbim yaa ben boyle stres yapiom erif kizio bana ince dusunme diye o temizlikte erif o.kaa kizdi ki bi yandan boya yapio bi yandan soylenio giderken.duvarlarina iseyecem.bi evin die
Aynen yaa gitsinler artikkk
Yeni ev belli mi arbim .. Dert plsu bana ya daha tutmadik.bizAynen yaaaramazandan önce olsa da kurtulsam
EttHarbim melekimle senin faceni buldumdesifre ettim.sizi
Klavye atasi :44:Kiss me
Yok kuzum belli değil. Oturdugumuz ev bizim. Burayi satip iş yerine yakin ev alcaz. Bir an önce satilsada gitsek burdanYeni ev belli mi arbim .. Dert plsu bana ya daha tutmadik.biz
Ahahahahadami nasıl deli ettiysen artik isyan etmiş
Ettsanki çıplak resimlerim var da ben hesabimi dondurdu ama açık mı görünüyo
Siz neden taşınıyosunuz icranimBen degil
onceki kiracilar dellendirdi
inss en kisa zamanda satilir arbimYok kuzum belli değil. Oturdugumuz ev bizim. Burayi satip iş yerine yakin ev alcaz. Bir an önce satilsada gitsek burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?