- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.141
HahahaDün aksam bakmistimaçıktı .
Seker bayramida yaklasiyo
Insallah guzummm,sizde en kisa zamanda ev bulursunuz inşallahIns en.kisa zainss en kisa zamanda satilir arbim
Erifin isine yakin bi yere gecelim dedim demistim.once is degisyi ya.. Onceki isi evin altindaki avm deydi yakin die oturduk eski ev bide.. Guzel bi yere gecicem.insSiz neden taşınıyosunuz ivranim
Hahahaevet o benim
Ins arbimmInsallah guzummm,sizde en kisa zamanda ev bulursunuz inşallah
Hmm,inşallah tatlım. Ev önemli yaa,benm de mahallem çok kötü. Evlenirken evi komple yaptirdik 0 daire gibi. Ama ev hem ise çok uzak hemde mahalle çingene mahallesiErifin isine yakin bi yere gecelim dedim demistim.once is degisyi ya.. Onceki isi evin altindaki avm deydi yakin die oturduk eski ev bide.. Guzel bi yere gecicem.ins
Hmm,inşallah tatlım. Ev önemli yaa,benm de mahallem çok kötü. Evlenirken evi komple yaptirdik 0 daire gibi. Ama ev hem ise çok uzak hemde mahalle çingene mahallesi
Yok apartmanda,mahalle ve insanlar tam çingene yaHadi yaamustakil.mi arbim
Allah sabir versinYok apartmanda,mahalle ve insanlar tam çingene yayaz geliyo yine her gün düğün kapinin önünde,biktimmm
Allah hayirlisiyla burdan kurtulmayi nasip etsin canmmAllah sabir versin
InsAllah hayirlisiyla burdan kurtulmayi nasip etsin canmmsabır değil yeni ev istiyorum
Hoş geldinnn. Aa çok güzel yazlik evler var. Ne taraftan alcaksiniz? Silifke tarafından miBen geldimmmmmmmm herkes ev degistiyor bende yazlik ev alacammm ins buluruzzzz mersinde dusunuyoruz arbim
Belli.dgil habibtemHoş geldinnn. Aa çok güzel yazlik evler var. Ne taraftan alcaksiniz? Silifke tarafından mi
Aminnn inşallah kuzummAllah isteyen herkese diledigi gibi bir ev nasip etsin
Anamur? Susanoglu? Ayaş? Bunlardan biri miBelli.dgil habibtembir yer adi soyledi de unuttum
evet canim tedavisizKizin tedavisiz mi oldu canim ikinciyi ne kadardir istiyorsunuz
bilemedin bi kereTedavi ile olmus heralde icranim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?