Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar bende cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum da çok heyecanlıyım bekliyorum nolur ilk belirtilerinizden bahsedin adet gecikmesine kadar olan ilk belirtiler nelerdi tüm annelere ve anne adaylarına selam olsun

kızlar bende cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum da çok heyecanlıyım bekliyorum nolur ilk belirtilerinizden bahsedin adet gecikmesine kadar olan ilk belirtiler nelerdi tüm annelere ve anne adaylarına selam olsun
adet belirtilerinin aynisini yasarsin.bende catlatma ignesoyle hamile kaldim..ikinci bebisime de..goguslerde hasassiyet ve damarlari belirginlesmisti..akintim yoktu..kirpiklerim de karismisti o sekilde anladim...tek tarafli kasil agrisi yasadim..gaZman gibiydim gazim.vardi oyle

cnm saol cevabın için benim hala sarı akıntı ver ve gazım var gerçekten de hatta rahatsiz oluyorum bazen ama gazman gibiyim bende gögüslerde bişi yok ama kasıklarım benim arada batma gibi bişi oluyor cnm ama tek taraflı değil iki taraf birden sence normal mi

bilmiyorum.cnm olabilir..sen.kafana taktikca olmaz bu isler bnden.demesi..rahatla her belietiyi kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…