- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #154.121
tabiki seve seve dinlerim zaten boyle seyleri konusacak kimsem yok ben icin iyi olur ama su an halim kotu yani ruh hali anlatacak cumle kuramiyorum anlayacagin
acaba hamilemiyim diye dusunup duruyorum ne yapsam aklim orda beklemek yoruyo beni hasta bile plsam su an biraz uzulur gecerim ama beklemek oyle degilNedn kotusun ? Ama stresten uzak durmalsn
acaba
acaba hamilemiyim diye dusunup duruyorum ne yapsam aklim orda beklemek yoruyo beni hasta bile plsam su an biraz uzulur gecerim ama beklemek oyle degil
Aynen cicim benim de 3 sene olacak...
iste sorunum o cok sabirsiz bir insanim nasil olacak bilmiyorum Rabbim beni.bunla sinamaz insallah hemencecik bebisim olur tek duam oANLİYAbliyorum cnm yolun basindasin daha sabretmen lazim
lütfen bana da anlatınİns tutar ,cnm tutmazsa sayet bzm iliskideki denemlerimizi denersn anlatrzsana
adet belirtilerinin aynisini yasarsin.bende catlatma ignesoyle hamile kaldim..ikinci bebisime de..goguslerde hasassiyet ve damarlari belirginlesmisti..akintim yoktu..kirpiklerim de karismisti o sekilde anladim...tek tarafli kasil agrisi yasadim..gaZman gibiydim gazim.vardi oylekızlar bende cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum da çok heyecanlıyım bekliyorum nolur ilk belirtilerinizden bahsedin adet gecikmesine kadar olan ilk belirtiler nelerdi tüm annelere ve anne adaylarına selam olsun
hosgeldin icranimmm...nasil gecti gunlerin eltiyleeeSlmm kizlarbir haftadir cok yogundum simdi evimdeyim anama eltiye gittimdi
cnm saol cevabın için benim hala sarı akıntı ver ve gazım var gerçekten de hatta rahatsiz oluyorum bazen ama gazman gibiyim bende gögüslerde bişi yok ama kasıklarım benim arada batma gibi bişi oluyor cnm ama tek taraflı değil iki taraf birden sence normal miadet belirtilerinin aynisini yasarsin.bende catlatma ignesoyle hamile kaldim..ikinci bebisime de..goguslerde hasassiyet ve damarlari belirginlesmisti..akintim yoktu..kirpiklerim de karismisti o sekilde anladim...tek tarafli kasil agrisi yasadim..gaZman gibiydim gazim.vardi oyle
bilmiyorum.cnm olabilir..sen.kafana taktikca olmaz bu isler bnden.demesi..rahatla her belietiyi kafana takmacnm saol cevabın için benim hala sarı akıntı ver ve gazım var gerçekten de hatta rahatsiz oluyorum bazen ama gazman gibiyim bende gögüslerde bişi yok ama kasıklarım benim arada batma gibi bişi oluyor cnm ama tek taraflı değil iki taraf birden sence normal mi
cnm senin akıntın regli tarihine kadar devam etmişmiydi yoksa bi kaç gün sürüp bitmişmiydibilmiyorum.cnm olabilir..sen.kafana taktikca olmaz bu isler bnden.demesi..rahatla her belietiyi kafana takma
Aaa bi ark daha dedi aynini bilmiom ki
Aaa bi ark daha dedi aynini bilmiom ki
Cimcimemm tekrar msj atmayi dener misinGizlilik ayrlarindan hallet gzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?