- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #154.141
nasilsinizzz habibtelerim
gecmis olsun habibtrm dikkat et bitter cuklat ye iyi gelirSuper diyemiyorum adet oldum geberiyorum agridan
Habibtem naber7 olmuss
iyidirr canimmm senden nberr..nasilsin mersin de nasil kavruluyormusun ama mis gibi sahili var...deniz kenarinda oturmak.varHabibtem naber
Iyiyimm canimm,sabah geldim mersine ben istanbuldaydim kaç gündür. Ay çok sıcak burası ıstanbul ne güzel serindiiyidirr canimmm senden nberr..nasilsin mersin de nasil kavruluyormusun ama mis gibi sahili var...deniz kenarinda oturmak.var
istanbulda guzell 1 ay kalmistim ordaa..ama bana skici g3ldi yaaa cok kalabalik olmasi..alismisim.kucuk sehirlere..ama gesilecek yerleri cokIyiyimm canimm,sabah geldim mersine ben istanbuldaydim kaç gündür. Ay çok sıcak burası ıstanbul ne güzel serindi
Ben orda büyüdüm burası bana bomboş geliyor. Alışık değilim bu sakinligeistanbulda guzell 1 ay kalmistim ordaa..ama bana skici g3ldi yaaa cok kalabalik olmasi..alismisim.kucuk sehirlere..ama gesilecek yerleri cokbir ay daha dayanin sicaklar azalacak
hosbulduk cm ıyıyım tskler senngunaydin hosgeldin.nasilsin
yerıne gore kucuk sehır guzel , yerıe gore buyuk yeaa .. alısverıs yaparkene buyuk sehır olmasını .. bı yerden bı yere gıderken trafıkten dolayı kucuk olmasını ıstıyorum yasadıgım sehrınn :))Iyiyimm canimm,sabah geldim mersine ben istanbuldaydim kaç gündür. Ay çok sıcak burası ıstanbul ne güzel serindi
Iyimisyerıne gore kucuk sehır guzel , yerıe gore buyuk yeaa .. alısverıs yaparkene buyuk sehır olmasını .. bı yerden bı yere gıderken trafıkten dolayı kucuk olmasını ıstıyorum yasadıgım sehrınn :))
nedennIyimisben mersini sevmiyorum ya,belki başka bi şehir olsa istanbulu aramazdim
Ne ariyorlasa17 olmusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?