Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok yaw dün erken bile geldi bi hafta önce. 2. gün test baksın hormonlara bişi varmı die her zaman böle boş günüme gelmez veremem kan die

evet evet hatırladımm sonradannnn
anladımmm canımm beyawww tüüü sonradan aklıma
geldii gelmeden önce oynıcas sabaa saba dicektim ama evet hatırladım dıı

yok yaw dün erken bile geldi bi hafta önce. 2. gün test baksın hormonlara bişi varmı die her zaman böle boş günüme gelmez veremem kan die

gitt canımm gittt
inş.. bişey yoktur ama gene sen baktır tabi aklında kalmasınnn :94::94::94::94::94:

evet evet hatırladımm sonradannnn
anladımmm canımm beyawww tüüü sonradan aklıma
geldii gelmeden önce oynıcas sabaa saba dicektim ama evet hatırladım dıı

üzülme nazım oynıcamız günler yakın:) mart ayı sonuçta olur artık bişiler heralde

tarifi verebilir misin canım

hemen canımmm

1 yumurtaa
1 paket puding
1 kabartma tozu
100 gr margarinn
aldığınca unn

tüm malzemeyi karıştırcann canum sonraa fırını 190* de ısıtcann..
cevşz büyüklüğünde yuvarlıcan koycan tepsiyee
üzeri çatladımızı alcan fırıncann hancekim fırını fanda çalıştıırn dio en fazla 5-7 dakkika da pişyooo

afiyet olsun moreeee

saool nazım yapayım bende canım çekti
kolaygelsin canım sanada

Günaydın canlarım...Bugün kadınlar günü sebebiyle geciktim..... hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun

canllaaa yaptımda geldimmmm

hancekimm bu sefer tam 7 dakka tuttum spnuçç enfess olduu beywwwww .çokk güzel rengideee
çilekli yaptımm şimdi çıkcam evden ama sizinle paylaşmadan gidemedimmm

:79::79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::86::86::86::86::86::86::86::86:

buarada ipekim unutmadannn 2 yasinimi okudumm kısmetse akşama meryem surelerimide okurunnn
Allahım mübarek cuma hürmetine kabul etsin inşaaallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…