Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hiişşttt
,
kalkında gelinn beaywwww topikk boş kalmasınnnnn :2
27:

Son düzenleme:

tatlım ellerine sağlık çok güzel yapmışsın, lezzetide o kadar güzel olmuştur eminim , afiyet olsun canımmm :))

günaydın kızlar hayırlı cumalar........
ben yasinleri meryem surelerini de okudum bitirdim allah kabul etsin inş.........
hepimizin göbüşlerni doldursun çook geçmeden

son kalan meryem suresini de bitirdim

günaydinnnn, bende istiyorum o kurabiyedennnnnn. nedir nasil yapilirrr...

Günaydınn, canım, tarifi verdi bu sabah nazzz geçmiş sayfalara bak istersen,

hatta dur ben sana yazayım,

çilekli kurabiye

100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket çilekli puding
aldığı kadar un

tüm malzemeyi karıştır,ele yapışmayan bir kıvam elde edene kadar unu ekle zaten hamur sana dur diyor:)))cevşz büyüklüğünde parcalar kopar beze yap fırın tepsisine diz 180 derecede üzerleri çatlayana kadar pişir.daha fazla tutma o zaman büsküvi gibi oluyo.
Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele harika bir lezzet,çilek sevmeyenler herhangi pudingle deneyebilir...afiyet bal şeker olsuunnn

günaydın kızlar hayırlı cumalar........
ben yasinleri meryem surelerini de okudum bitirdim allah kabul etsin inş.........
hepimizin göbüşlerni doldursun çook geçmeden

sanada günaydınn, Allah kabul etsin dualarını ,
Rabbim bir an önce kabul eder inşallah, hepimizin bebişi olur sırasıyla...

inş canım yaaaaaa hepimizin........

bende denicem bu kurabiyeyi canım çekti vallaaaaaaaaaa

selam bayanlarrr bende geldim :) 2 yıldır evliyim bende bebiş istiyorummmm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.... bende 41 yasin e katılmak istiyorummmm

hayırlı cumalar kızlar
bikaç gündür giremedim çok hastaydım dünde Kuan okuttum evde Allah kabul etsin..amin..
bu sabah doktora gittim 2 yumurtam varmış çatlatma iqnesi verdi yarın olucam bakalım hayırlısı inşallah...
çok yorgunum ve uykum var dinlenmek istiyorum......

arkadaşım benim gebelik kimyasalmış, hayırlısı böyleymiş diyorum. değerim daha da düşmüş, ilacı bırak 1-2 güne düşer dedi doktorum.

arkadaşım benim gebelik kimyasalmış, hayırlısı böyleymiş diyorum. değerim daha da düşmüş, ilacı bırak 1-2 güne düşer dedi doktorum.

lütfen üzülme canımsın rabbim hayırlısını versin tekrar olur inşallah rabbim yüzünü tekrar güldürsün

Allah kabul etsin......... inşallah herşey yolunda gider ve hayırlısıyla hamile kalırsın canımm

çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için, aslında çok kötü değilim 1 sene sonra kimyasal da olsa oldu bir şekilde, umut oldu bana .)

çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için, aslında çok kötü değilim 1 sene sonra kimyasal da olsa oldu bir şekilde, umut oldu bana .)

gecmis olsun canim benim rabim inslalh tekrarini yasatmasinnsaglikli hayirli evlatlar nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…