- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.601
günaydın canlarımmmmmnasılsınız kızlar......
hayırlı cumalar hepinize ...
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder, bizlere hayırlı , sağlıklı evlatlar verir inşallah...
kızlar işlerin yoğunluğundan pek yazamıyorum arada okumaya çalışıyorum sadece, kaçırdığım birşey var önemli bir gelişme benide aydınlatın
bu arada dualarımı okudum , özelden yazdım ipek arkadaşımıza ama yine burayada yazmak istedim...
Günaydın canlarimm,şu saat itibariyle sabah sporuma başlamış bulunmaktayim.Güzel haberler alacağımız bir gün olsun,hayırlı cumalar...
günaydııınnnncumanız mübarek olsun
günaydın canlarımmmmmnasılsınız kızlar......
hayırlı cumalar hepinize ...
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder, bizlere hayırlı , sağlıklı evlatlar verir inşallah...
kızlar işlerin yoğunluğundan pek yazamıyorum arada okumaya çalışıyorum sadece, kaçırdığım birşey var önemli bir gelişme benide aydınlatın
bu arada dualarımı okudum , özelden yazdım ipek arkadaşımıza ama yine burayada yazmak istedim...
nazım nöörüyon
ben gityomm canlaaaa arkadaşımmm kahvaltıya çağrıdı
pudingli kurabiyemizden yapemmm
sonrada giderim zatiii
geç gelirm akşammmaa
görüşürzzz inşallahhhh
ben de gele bari bu gün okul yok ewdeyim:
ben gityomm canlaaaa arkadaşımmm kahvaltıya çağrıdı
pudingli kurabiyemizden yapemmm
sonrada giderim zatiii
geç gelirm akşammmaa
görüşürzzz inşallahhhh
kolay gelsin tatlım, ardından da bal şeker olsun kurabiyeler inşallah
hee okul yok kocişi yolladım.uyuyamadım. dr gidip kan vereyim diyorum.aa ne kada iiii canımm yawww dinlencennn çok şükürrr
hee okul yok kocişi yolladım.uyuyamadım. dr gidip kan vereyim diyorum.
ben kaçarr canlaaa anca yaparınn kurabiyemiiii
kocammnnn öpürdünüzzzz
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::81::81::81::81::81::82::82::82::82::82::82::82::86::86::86::86::86::86::86::86:
hee okul yok kocişi yolladım.uyuyamadım. dr gidip kan vereyim diyorum.
eline sağlık canımm.....şu meşhur kurabiyelerden bende yapayım artık merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?