- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.941
Kuşummm işteyim yaa malum son iş günü ara ara yoğunlaşıyor iş.......iyiyim iyiyim regli bekliyorum bende yarın bat ....
haklisin canocanimmmm erkekler niye böyle anlamiyorummkadin ruhunun 10 da 1 i bilem yokk ya.. böyle özel günleri pek bizim gibi umursamiyolarrr
yaw bize niye demedinnnnn gecte olsa simdik kutluycammmm
Eki Görüntüle 651805
rabbim insallah diger gününü kucaginda yawrunla kutlamayi nasip etsinnnnice mutlu yillara ailenle inslalahhh yaw sende benim gibi balikmissinnn
hamile olmadan bırdaha ıcım kahve cok ozleyeceqım yoksamEki Görüntüle 651806 bolllllllllll köpüklü kızlar ben kahve yapıp qelıyorum
ilhanaz nerde bugün?
malesef emircim hepsini kan pihtilasma illeti yüzünden kaybediyorumm son hamileligim ikizdi toplamda 6 bebek kaybettimm.en son düsügümü 2,5 ay önce yaptim onlar ikizdi iste
weeeeeeeeeeeeeeeeee 3 kalpciqim oldu :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
yok akşam yapacam 9 qbı mahmuta kahve qetırırken olumlu sonuc ıse tepsıde sunacam hıhıhıhıhı
son 50 mesajj zeynebim nurumm iki kalpcik tasiycannn
inş. olmasss zuhalimm sevindrirsin bizi sendeee
rabbim kimseyi korktuguna ugratmasinn inslaalhh findigimizdan iyi haber gelcek inaniyorum ben bunaa
Yok tatlim malesef tam olarak olmasa da kirmizilar gelmek üzere,,akinti ile pembemsi renk geldi bile hafif karin agrsi da basladi.... ama üzüldum diyemem kurtajdan sonra ikinci adettim daha. Ve ilk deneme üstelik yumurtlamam dönemini de kacirdik evin isleri evimizde olmamak filan... o yuzden ben nisanda yazacagim Allah'in izniyle hamileyim diye insallahh
iltihap kolay antibiotik ne verir hallolur bi ara bendeede vardi gecmisti.havucu yemedu bakalim bende sal igünü alacam sonuclarimi bende ne cikacak:26::26::26::26:
yasakım birşey cıkmadı yaaa
5 dk oldu hıc bır sey yok beklıorum 5-20dk arasını baz alın yazıyordu teste beklıyorum bakalım
duALarı okudum canlAR...............
yaptım şimdi yine olmadı çok umutlanmıştım bu ay
yasakım sonuc negatıf benımdeeeeeeeeeeee
atma yinede cöpe:26::26:bak üzülmeyecen diger ayda umutlarimiz yine olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?