- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.921
yasinleri okudum şimdi meryeme başlıyorum yasakım ekle istersen
buryuk okudu
tugcemavi okudu
zuhalzerrin okudu
zikzakimin okudu
ilhananzimin son iki meryem suresi kaldi
kara biberimin okudu
ben yine 1 yasin ve 1 meryem suresi daha okudummm
melek181 okudu
rabbim kabul etsin insallahhhhhh ipekim ekle gelince bunlari kuzucukkkkk
ruyam ve lorimden haber varmi bi onlari bilemiyorum su ann bide zeynebnuruma meryem yazilmis bi de ondan haber bekliyozzz
Allah kabuletsinnnn cankuşummm bitanemmmmmson meryemı okuyup qelıyorum hemmennnn
Yasagim ben aktara gittim civanpercemi aslan pencesi alacaktim bana cay verdi karisik mis hayitta varmis onu icecegim
cimcimem ha gayret 3 kalpcik olmaya az kalmis bastir elciklerine kuvvetttson 23 mesajjjjjjjj
yazarımm canımm veririm haberleriii :)
hancekım qelsede bana bır kabak mücveri tarıfı verse fena canım mucver ıstıyor yaaa
cimciememmm yaw böyle son günlerde dikkat edin ama tam bebisin yerlesme dönemleri allah göstermesin hamilleik ihtimali korunmadigin müddetce var cünküü.gece yapalimmmm cimcimeme varsa cikar bence silikte olsa hadi hayirlisi insalh hamilesindirrr
öylede şaka kakayadöndü hesabı oldu fenaydık aksam cok kotupopom falan acıyor fena sert düşmüşüm :) o kadar manyaqız kı sobanın ustundekı tum caydanlıklar yerdeydı qül qül öldük
tamam 2 tane test aldım ayhh ıns hamıleyımdır yaaaa bu bebek cok seyı deqstrcek
daha qelmedı vermedı sanırsam karqoya qelmedı yanı . valla bılmıyorum ama ıns bebek oluyordur . cunku buay adet dönqumu hıc yasamadım . kahverenqı leke qelmedı adetım yaklasdıqında akıntım qelırdı oda yok bılmıyorum ya inş ya rabbim arattırmadan verır hepımızede yarın bır kutlama yaparız
sol kasıqım cok fena aqrıyor ya qene basladı ve 4 qundur donup qıdıyorum aksam sbayı yakdı mahmut karsına oturdum ellerım qene soquk ne oluyor sana dıdı bende ölcem öburtarafa qıtcem dedım azımın ustune bır qecırdı nerden qeldıqımı şaşırdımbende bır sağ kuraşeyle karnına qeçirdim 2 büklüm karşımda kıvrandı durdu yaşasın kötuluk
meryemlerimide okudum tilavet secdelerinide yaptım Rabbim kabul etsin inşallah ipekim gelince eklesin listeye
kızlar benimde kasıklarımda ve belimde ağrı var 6gün kaldı bata gögüs uclarımda sızlama var arada fena bi sızı giriyor anlamadım gitti
akıntım devam ediyor umutluyum yine bu ay
inslalh cimcimemmmm insalahhh
yaw edaninda bu gün bati :18::18::18::18::18:
böyle sanki iğne saplanır gibi uçlarından sızı giriyor ipekim ama devamlı değil bazen sızlıyor bazen sızlamıyor bilemedim
cimcimemem sen gecmise bakmadinmi dün topikte gülme krizi yasandi yaw karnimiz agridi kendime zor geldimmmmm
dün hancekim kimyasal geceligi sordu bende kimyasal gebelik yerine kimyasal gecelik yazmissimmmm ipekimde bunlara komikce bi aciklaam geitrmis gülmekten koptukkkkkkk
ana yine kimyasal gecelik yazmisimmmmmmm hancekim kimyasal geceligi sordu demissimmmm
kızlar selam nasılsınız... ben az önce dr dan geldim, satımı sordu 4 şubat dedim şuan bişey görünmüyor dedi pazartesi kan ve idrar testi istedi...10 gün sonra da keseye bakıcaz dedi ama biraz moralim bozuldu gözükmeyince ve tekrar testi isteyince hcg ye tekrar bakacakmış...
sizler naptınız, geçmişi okuyamadım maşaallah almış başını gitmiş sayfalar :) hancekten haber var mı?
kızlar böyle bişey olursa erken gitmeyin dr a bana bi arkadaşım demişti ama ben ne olur ne olmaz diye gittim ve sonuç bu şimdi sıkıntılıyım en az pazartesiye kadar endişe duycam ya olumsuz bişey çıkarsa diye
kimyasal gecelik rahatsiz edebilir ama cok sifaliyaw ben her zaman onla yatip onla kalkiyomm
afferimm sana kıs.kimyasal olunca bi farklı oluyo haklısınhahahha
yes bugün benim regl günüm henüz bişey gelmedi ....aman aman gelmez inşallah bekliom bakalım 1-2 gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?