- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.901
sanirim oyle olduuuuuuuuuu ben sadece bebek iyi besleniyormu diyeee terddut icindeyimm....darisi sizlereeee habibtelerimmm....
yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmm tamam denerim birazdan hemen yemek yiyip ilc icecemmm
HEmi de çook gecikti...........yaaa kociş gelene kadar yetiştiremezsem ..........:18:aana ruyamin yemegi gecikmis
kızancıklarrrrrr....ben çıkayımmmmm....namaz , yemek ,bulaşık tekrar namaz molası veriyorum...inş. akşama gelirimm hepinisi öpüyoreeeeeeee ve seviyoreeeeeeeeee:94::111:
zikzaKIM İNŞllh bebenLEn oynarsınız...........can sıkıntısı ruyam yaaa hannnn düttt oynuyorum
HEmi de çook gecikti...........yaaa kociş gelene kadar yetiştiremezsem ..........:18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
napcam ben şincik yavvv...........10 GÜn bana KK ya girme yasağı koyar........
kimse sana yasak ne veremezbasarim nerde yasayosann seni bizden kimsecikler alamaz okadarrrrrrr
saolasın YASAKIM............sENDen başka YASAKım olmaz benim..
ben sana adresimi verim....ama sakın ola kapıyı çalmadan girme........
günaydın kızlar hayırlı cumalar........
ben yasinleri meryem surelerini de okudum bitirdim allah kabul etsin inş.........
hepimizin göbüşlerni doldursun çook geçmeden
inş canım yaaaaaa hepimizin........
bende denicem bu kurabiyeyi canım çekti vallaaaaaaaaaa
hayırlı cumalar kızlar
bikaç gündür giremedim çok hastaydım dünde Kuan okuttum evde Allah kabul etsin..amin..
bu sabah doktora gittim 2 yumurtam varmış çatlatma iqnesi verdi yarın olucam bakalım hayırlısı inşallah...
çok yorgunum ve uykum var dinlenmek istiyorum......
arkadaşım benim gebelik kimyasalmış, hayırlısı böyleymiş diyorum. değerim daha da düşmüş, ilacı bırak 1-2 güne düşer dedi doktorum.
oy oy poza bak kuzucum kalp atışinıda dinledin mi? rabbim dogumunuda nasip etsin
kelebem neka erken kalkiyosun be moreeee yat uyu sütmü sagacan alla alla
kelebem neka hamarat oldun öyle sen moreeee
ya benn:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?