Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sanirim oyle olduuuuuuuuuu ben sadece bebek iyi besleniyormu diyeee terddut icindeyimm....darisi sizlereeee habibtelerimmm....

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmm tamam denerim birazdan hemen yemek yiyip ilc icecemmm

habbitem findigima iyi bakkkkksen tereddüt etme findik depolardan yararlanirrrr

aana ruyamin yemegi gecikmis
HEmi de çook gecikti...........yaaa kociş gelene kadar yetiştiremezsem ..........:18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
napcam ben şincik yavvv...........10 GÜn bana KK ya girme yasağı koyar........

kızancıklarrrrrr....ben çıkayımmmmm....namaz , yemek ,bulaşık tekrar namaz molası veriyorum...inş. akşama gelirimm hepinisi öpüyoreeeeeeee ve seviyoreeeeeeeeee:94::111:

öpüyore ve sevioremiiiiiiii ne ka güzel söyledin öylebende gidiyore yemek pisiyoreehoscakalinyoreeee aksam görüsmek üzreyoreeeee

HEmi de çook gecikti...........yaaa kociş gelene kadar yetiştiremezsem ..........:18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
napcam ben şincik yavvv...........10 GÜn bana KK ya girme yasağı koyar........

kimse sana yasak ne veremez basarim nerde yasiyosann seni bizden kimsecikler alamaz okadarrrrrrr

Son düzenleme:
kimse sana yasak ne veremez basarim nerde yasayosann seni bizden kimsecikler alamaz okadarrrrrrr

saolasın YASAKIM............sENDen başka YASAKım olmaz benim..
ben sana adresimi verim....ama sakın ola kapıyı çalmadan girme........

günaydın kızlar hayırlı cumalar........
ben yasinleri meryem surelerini de okudum bitirdim allah kabul etsin inş.........
hepimizin göbüşlerni doldursun çook geçmeden

Allah kabul etsinnnn canımm
inşşallahh inşallah

geçmiş olsun canımmmm :26::26::26::26:
Allah kabul etsin inşallahhhh

arkadaşım benim gebelik kimyasalmış, hayırlısı böyleymiş diyorum. değerim daha da düşmüş, ilacı bırak 1-2 güne düşer dedi doktorum.

hayırlsıı olsunn gülüm sıkma canını inşallah bi dakineee üzülmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…