- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.321
cayi sen regl dönemi ic demistinya o yüzden bekletiyodum.simdi reglime 2,5 hafta kaldi o zaamn icecektim...hapida alim ozamann beklemim..
ben bunlardan giyip bu dediklerini yapsam adam aşka gelir 5iz doğurtur bana sanırım
ben giyemennn
kız sen az değilsinnnn
Merhabalar. Moralim çok bozuk kızlar bu ay da olmadı benim doktora gittik sperm testi yapıp. Eşimin sperm hareketi ve sayısı az çıktı ve aşılama olacağını söyledi
20 yasında olduqumdandr
alın o zaman yaskaımla nazım sız bunları qıyın
Çamaşır Sepeti - Gecelik Takım - En son kreasyon Missvera Fantazi Giyim ürünleri
Çamaşır Sepeti - Vinyl Atlet Külot - En son kreasyon Elawin ürünleri
Çamaşır Sepeti - Leopar Jartiyer - En son kreasyon Elawin ürünleri
Çamaşır Sepeti - Mikro Bunny Takım - En son kreasyon Elawin ürünleri
eger korunuyorsan cayi icebilirsin. eger calisma yapiyorsan cayi sadece regl zamani icebilirsin... hapida hemen alllll.. ne korunmasi bu? neden korunuyrsun?
ben bunlardan giyip bu dediklerini yapsam adam aşka gelir 5iz doğurtur bana sanırım
doru valla
Merhabalar. Moralim çok bozuk kızlar bu ay da olmadı benim doktora gittik sperm testi yapıp. Eşimin sperm hareketi ve sayısı az çıktı ve aşılama olacağını söyledi
sondaki pilleiii güzelmişşş haaaa
kimyasal gecelik die buna derim ben,
adamın kimyasını dağıtır vallaaa
tamam al bunu qiy o zaman sen nazım
monarossam bi sonuclari yazarmisinnn:26::26::26::26:
miamorem daha düsük yapali 2,5 ay oldu bide bebekler nerdeyse 9 haftalik olacakti dr rahmin en az 3 ay dinleensin demisti..simdik bu battan sonra 3 ayim doluyo.bide bu hafta romatizmaya neye baktirdim sonuclarini almadan korunmayi birakmak istemedimm
iyi sohbetlerr arkadaşlarr kacacımm çay yaptıı içelimdee yatalım diyorr görüşmek üzeree ben kaçarrr şekerlerrrrr
hay miamorem inişte senin azından öpsün . anlamıyorlarwallla bence karabiberi dinleyin derim.... erkekler biraz aptaldirlar.... dizginleri ele almanin tek yoludur sakin unutmayinnnn
kimyasal gecelik die buna derim ben,
adamın kimyasını dağıtır vallaaa
iyi yapmissin kuzummmm.. o zaman hemen yarin bu caylara basla ve haftaya cumartesi gününe kadar ic. cumartesi günü aksamina son bardagini ic. sakin 3 bardaktan fazla icem hatta iki bardak ic. icinde kalan , olan, yapisan ne varsa temizlicek. aslan pencesi demelerinin nedeni bu bu caya... ve cayi cumartesi biraktiktan sonra 3 ay sakin bir daha icmeee.....cok etkili bir cay bunlar. netten de arastirabilirsin. ayrica hergün düzenli aspirin al. kaninin sulanmasi icin en az 3 lt su icmen lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?