Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cayi sen regl dönemi ic demistinya o yüzden bekletiyodum.simdi reglime 2,5 hafta kaldi o zaamn icecektim...hapida alim ozamann beklemim..

eger korunuyorsan cayi icebilirsin. eger calisma yapiyorsan cayi sadece regl zamani icebilirsin... hapida hemen alllll.. ne korunmasi bu? neden korunuyrsun?

eger korunuyorsan cayi icebilirsin. eger calisma yapiyorsan cayi sadece regl zamani icebilirsin... hapida hemen alllll.. ne korunmasi bu? neden korunuyrsun?

miamorem daha düsük yapali 2,5 ay oldu bide bebekler nerdeyse 9 haftalik olacakti dr rahmin en az 3 ay dinleensin demisti..simdik bu battan sonra 3 ayim doluyo.bide bu hafta romatizmaya neye baktirdim sonuclarini almadan korunmayi birakmak istemedimm

iyi sohbetlerr arkadaşlarr kacacımm çay yaptıı içelimdee yatalım diyorr görüşmek üzeree ben kaçarrr şekerlerrrrr

iyi yapmissin kuzummmm.. o zaman hemen yarin bu caylara basla ve haftaya cumartesi gününe kadar ic. cumartesi günü aksamina son bardagini ic. sakin 3 bardaktan fazla icem hatta iki bardak ic. icinde kalan , olan, yapisan ne varsa temizlicek. aslan pencesi demelerinin nedeni bu bu caya... ve cayi cumartesi biraktiktan sonra 3 ay sakin bir daha icmeee.....cok etkili bir cay bunlar. netten de arastirabilirsin. ayrica hergün düzenli aspirin al. kaninin sulanmasi icin en az 3 lt su icmen lazim...

wallla bence karabiberi dinleyin derim.... erkekler biraz aptaldirlar.... dizginleri ele almanin tek yoludur sakin unutmayinnnn
hay miamorem inişte senin azından öpsün . anlamıyorlar bunlar benı helekı nazım daha yenı evlı sayılır . bak nazım sana sunu dıyım mahmut bu kadar zorluqa raqmen nıye benı brakmadı dısarda bır suru kız var elını sallasa benden daha quzelını bulur . adamda parada var tip de var . ama hıc bır kızda benım yaptıklarımı yapamaz benım kadar onu kmse sevemez bunu bılıyor ben bunu ona qosterdım ondan mahmut bu kadar bana duskun sabah adama oturdum ck buyuk beddua ettım azımın üstüne iki yapıştırır senle mı uqraşcam bı defolqt dıyebılırdı ama dıyemıyor nıyeee ?? onu benden baska kımsenın mutlu edemeyeceqnı bılıyor. ınsan cennette annesını yanında ıster ılk basda ama mahmut kımseyı ıstemıyor sadece benı istyor . utamak hıc bır sey qetrmez. qörüyoruz bosananları anlasamadık nıyeee anlşamıyorlar adam qbı kadınlıklarını yapmıyorlar halıyle adamlarda dışarya vuruyor kendını sonra dısarı vurdu kendını dıye qene dırdır sonuc BOŞANMAYlA sonuçlanıyor . abı eşini sevıyorsan babann evınden qelınlıkle cıkdıysan kocanın evınden de kefenle cıkman lazım . onu yapman ıcınde kocanın ''allah senden razı olsun karıcıqım'' kelımesını azından duyman lazım ...

kimyasal gecelik die buna derim ben,
adamın kimyasını dağıtır vallaaa

şifa ıolsunnn inşallahhh yasakımaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…