- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.361
icinden canim.. bilir misin Karaman i?
ne çayı ne çayı.....
iyi yapmissin kuzummmm.. o zaman hemen yarin bu caylara basla ve haftaya cumartesi gününe kadar ic. cumartesi günü aksamina son bardagini ic. sakin 3 bardaktan fazla icem hatta iki bardak ic. icinde kalan , olan, yapisan ne varsa temizlicek. aslan pencesi demelerinin nedeni bu bu caya... ve cayi cumartesi biraktiktan sonra 3 ay sakin bir daha icmeee.....cok etkili bir cay bunlar. netten de arastirabilirsin. ayrica hergün düzenli aspirin al. kaninin sulanmasi icin en az 3 lt su icmen lazim...[/QUOTE
miamorem aama simdik sogan kürü yapiyodum rahim temizlensin diye iki kür ayni anda olmaz diyolarda...simdimi icim cayi yosam reglimi beklimm..bide sunu bilmiyodum demek bi icince 3 ay icilmeyecek demekk
qiymezsen qebertırım. çalısmlara baslıyacaqın bır zaman qıy kı motıvasyonlar tavan yapsın daha ıyı motıve olursunuz ıns da bebişin o dakıklarda tutunur sanatamamm gülümm bi gün giycemmmm
kazım karabekır , akçalan , bostanözü , başyayla buralar bılırım
kayınpederım akçalan
kayınnam başyayla
kocamda bostanözlü
ipekim ben akşam 2 meryenm taa okudum duu :26::26::26: yazdım ama gömedn mii
iyi yapmissin kuzummmm.. o zaman hemen yarin bu caylara basla ve haftaya cumartesi gününe kadar ic. cumartesi günü aksamina son bardagini ic. sakin 3 bardaktan fazla icem hatta iki bardak ic. icinde kalan , olan, yapisan ne varsa temizlicek. aslan pencesi demelerinin nedeni bu bu caya... ve cayi cumartesi biraktiktan sonra 3 ay sakin bir daha icmeee.....cok etkili bir cay bunlar. netten de arastirabilirsin. ayrica hergün düzenli aspirin al. kaninin sulanmasi icin en az 3 lt su icmen lazim...[/QUOTE
miamorem aama simdik sogan kürü yapiyodum rahim temizlensin diye iki kür ayni anda olmaz diyolarda...simdimi icim cayi yosam reglimi beklimm..bide sunu bilmiyodum demek bi icince 3 ay icilmeyecek demekk
tatlimmm 15 gün yaparsan 6 ay icilmeyecek. ama sen 1 hafta yap. birak sogan kürünü. bir gün ara ver buna basla....vitamini alll..
ben köyleri kazalari hic bilmem canim... Karaman in icindeniz... herkes tanir karaman da bizi. esin yasadiysa orada kesin tanir. Özkan soyadimiz. Saray bisküvinin sahibi amcamin damadidir. hasan-sami Özdag kardesler.
qiymezsen qebertırım. çalısmlara baslıyacaqın bır zaman qıy kı motıvasyonlar tavan yapsın daha ıyı motıve olursunuz ıns da bebişin o dakıklarda tutunur sana
tamamm canımm inş.. söz alcam giycemmm
kelebem ipekim bugün gelmedi hic galiba oyarin düzenler ben gerekeni mesajla bildirdim ama dur senide bildirimm..ipekimin listesi bitti.herkes haber verdi bi loorim hariccc sen ikide yasin okumustun demi ilhananzimm...
hareketlilik güzel sayi azalmis ama monarossam bu böyle kalmazki spermler her ay kendini yeniliyo...özellikle 72 günde bir taammen yenileniyo..kendiniz bilirisniz ama birden böyle düstü diye hemen asilamaya gecmeye gerek varmiki..mesala bi ay sonra tekrar bidaha yaptirisiniz sonuca tekrar bidaha bakilmasi lazimm.hap ne kulaniyomu simdi .özellikle vitamin c ve cinko erkeler icin bi sifa kaynagi..
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]3[/td]
[td]6[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]4[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]5[/td]
[td]5[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] ??? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td] regl [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td] misafir [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td] regl [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]4[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41[/td]
[td]41[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
ilhanazzımın acıklaması (canım ağzına sağlık)
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
herkes okumuş bütün kızlar Maşallah
herkesin ağzına sağlık kızçeler Allah hepinizden razı olsun inşallah .. bütün hayırlı dileklerinizi kaderinize yazsın inşallah .. en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım inşallah aminn ..
ben yarın bilgi amaçlı bir tüp bebk merkezne görüşmye gidicem, ordan gelince kalan sureleri okuyp bitiricem inşallah ..
Allahım kabul eder inşallah .. Amin ..
Haklısın hayatım ama doktor da bu şekilde dedi. Aslında bi üroloğa yönlendirdi ona bi görünün sonra aşılamanızı yapalım dedi
ben de yumurtlama ilacı kullanıyordum. Ama devam edip etmemekte kararsızım
herkese iyi geceler
benm surelerimmi okumuş herkes
özellikle kendimi sona bırakmıştım hem bağışlamak için hem kalan miktarları bilmek için
sonraki şekli nasıl devam eder onu bi yasakm ilhanazm kızçeler bi konuşulsun ona göre :99::99::99::99:
emek verip de dua eden herkese mislini nasip etsin yüce rabbim Amin ...
yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tamam sorayım quzum bır kesın tanıyordur .
monarossamm esin bi ürologa bi gittsinn ya birden nasi böyle düsmüs cünkü bu temelden olan bisi degil..bence bu ay böyleyse diger ay neden yükselmesinki..gecen yine bu kk da okudum bi kizinda esinin sadece 4 milyon cikmiss..ondan önce bi cocugu varmis....doktor direk asilama demis..esi durmadan havuc pekmez findik ne yemis diger ay hamile kaldigini ögrenmis demekki birden yükselmis yada öyle bi sperm yeterli oluyo hemen hamile kalmiss...
ipekim bende okudumdu sana 2 meryem ++ :26::26::26: gömemşinnn :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?