Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kazım karabekır , akçalan , bostanözü , başyayla buralar bılırım

kayınpederım akçalan
kayınnam başyayla
kocamda bostanözlü

ben köyleri kazalari hic bilmem canim... Karaman in icindeniz... herkes tanir karaman da bizi. esin yasadiysa orada kesin tanir. Özkan soyadimiz. Saray bisküvinin sahibi amcamin damadidir. hasan-sami Özdag kardesler.

ipekim ben akşam 2 meryenm taa okudum duu :26::26::26: yazdım ama gömedn mii

kelebem ipekim bugün gelmedi hic galiba oyarin düzenler ben gerekeni mesajla bildirdim ama dur senide bildirimm..ipekimin listesi bitti.herkes haber verdi bi loorim haricccsen ikide yasin okumustun demi ilhananzimm...

Son düzenleme:

ben köyleri kazalari hic bilmem canim... Karaman in icindeniz... herkes tanir karaman da bizi. esin yasadiysa orada kesin tanir. Özkan soyadimiz. Saray bisküvinin sahibi amcamin damadidir. hasan-sami Özdag kardesler.

tamam sorayım quzum bır kesın tanıyordur .

qiymezsen qebertırım. çalısmlara baslıyacaqın bır zaman qıy kı motıvasyonlar tavan yapsın daha ıyı motıve olursunuz ıns da bebişin o dakıklarda tutunur sana

tamamm canımm inş.. söz alcam giycemmm

kelebem ipekim bugün gelmedi hic galiba oyarin düzenler ben gerekeni mesajla bildirdim ama dur senide bildirimm..ipekimin listesi bitti.herkes haber verdi bi loorim haricccsen ikide yasin okumustun demi ilhananzimm...

aladımmm yasakımm sen bi sölee fazla okumuş olcaz ozamann

Haklısın hayatım ama doktor da bu şekilde dedi. Aslında bi üroloğa yönlendirdi ona bi görünün sonra aşılamanızı yapalım dedi
ben de yumurtlama ilacı kullanıyordum. Ama devam edip etmemekte kararsızım

yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

herkese iyi geceler
benm surelerimmi okumuş herkes
özellikle kendimi sona bırakmıştım hem bağışlamak için hem kalan miktarları bilmek için

sonraki şekli nasıl devam eder onu bi yasakm ilhanazm kızçeler bi konuşulsun ona göre :99::99::99::99:
emek verip de dua eden herkese mislini nasip etsin yüce rabbim Amin ...

monarossamm esin bi ürologa bi gittsinn ya birden nasi böyle düsmüs cünkü bu temelden olan bisi degil..bence bu ay böyleyse diger ay neden yükselmesinki..gecen yine bu kk da okudum bi kizinda esinin sadece 4 milyon cikmiss..ondan önce bi cocugu varmis....doktor direk asilama demis..esi durmadan havuc pekmez findik ne yemis diger ay hamile kaldigini ögrenmis demekki birden yükselmis yada öyle bi sperm yeterli oluyo hemen hamile kalmiss...

ipekim bende okudumdu sana 2 meryem ++ :26::26::26: gömemşinnn :26::26::26:

bilmiyorum tatlım yaa hakkımızda hayırlısı salı günü randevü aldık üroloğa gitcez inşallah ilaçla falan hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…