- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.581
Kabakları rendele tel süzgeçten süz,sonra bir kaba yumurta kır un ekle birazda tuz maydanoz eklemek istersen maydanoz bunların hepsini kabağıda koy karıştır tavaya yağı koy ısınınca yağ yemek kaşığını yağa batır sonra karışımdan bir kaşık al tavaya at üzerine hafifce bastır kızarınca ters yüz yap
oooooh al sana mücver...Ben karnıbaharı böyle yapıyorum eşim bayılıyo sanırım mücverde böyle oluyo baktımda tariflere aynı böyle içine soğan falanda koymuşlar ama sen koymuyormuşsun böyle yapılıyor galiba:))))))))
amin bacım amin cümlemize....
kızlar internet beni verem itti.kaplumbağa gibi aynı..ben çıkıyom hem sabah kalkıp sporda yapcam...hepinizi seviyoreeeeeeee öpüyoreeeeeeee
kızlar diyete mi başladınız neler yapıyonuz malum bende ... baya olduğundan beni de alın aranıza..
kızlar diyete mi başladınız neler yapıyonuz malum bende ... baya olduğundan beni de alın aranıza..
cnım pardon ya ılqılenemedık hosqeldın . eevet bazı arkadaslarımız dıyet yapıyor .
yawhancekım benım kırmızı kart halen qelmed
Diyetteyiz ama kimse ne yaptığını yazmıyor bitanemm,sadece sporları aynı saatte yapıyoruz:))Onada ben bugün az kaldı tövbe ediyordum:)))))
Ama tabiki sende katılabilirsin aramıza ben şu ara sadece ekmeği kestim bide akşam yemeğini akşam yemek yerine meyve yiyorum hancekim
şey yapsana sabahleyın kalkdıqın sıcak su iç ardından da limonlu sıcak su ıc ama azını yakacak kadar sıcak olmasın çay kıvamında olsun . her yemeqının oncesındede sıcak su ıc tum yaglar erır qobekde qıder benım yenqem boyle kılo verdı al bak sana yenqemın yapdıqını didim inş faydalı olur
işde anlayacaqım dilden tarıf evet cok harıka oluyor yanımda sarımsaklı yoqurt ıle. mahmut soqan yemıyor ondan yemeklere koymuyorum koyduqm zamanda ıyıce olduruyorum
Diyetteyiz ama kimse ne yaptığını yazmıyor bitanemm,sadece sporları aynı saatte yapıyoruz:))Onada ben bugün az kaldı tövbe ediyordum:)))))
Ama tabiki sende katılabilirsin aramıza ben şu ara sadece ekmeği kestim bide akşam yemeğini akşam yemek yerine meyve yiyorum sadece
Gelmesin kuzzuuumm işte sen pazartesi yap o testi bide eczaneye sor erken gebelik testi istiyorum de ondan versinler..Bunlarda çıkmayabiliyomuş bazen...Bide en olmadı kan verirsin o daha kesin sonuç cimcimem benimmmm
Ama tabiki sende katılabilirsin aramıza ben şu ara sadece ekmeği kestim bide akşam yemeğini akşam yemek yerine meyve yiyorum hancekim
şey yapsana sabahleyın kalkdıqın sıcak su iç ardından da limonlu sıcak su ıc ama azını yakacak kadar sıcak olmasın çay kıvamında olsun . her yemeqının oncesındede sıcak su ıc tum yaglar erır qobekde qıder benım yenqem boyle kılo verdı al bak sana yenqemın yapdıqını didim inş faydalı olur
Sabah spordan sonra elma sirkeli suyumu içtim yattım bilmiyorumki sıcak limonlu suda olabilir aslında enammm kafam karıştı benim yawww ne yapsam hangisini yapsam bilemedimm:))))
hımm iyiymiş ama benim zamanım geldi geçti tahlilde yapmadım sporun bi zararı olmaz herhalde değilmi...
Sabah spordan sonra elma sirkeli suyumu içtim yattım bilmiyorumki sıcak limonlu suda olabilir aslında enammm kafam karıştı benim yawww ne yapsam hangisini yapsam bilemedimm:))))
elma sırkesı napacakda hıc duymadım . ama benım yenqem sabah kahvaltıdan once 1 bardak sıcak su ve ardından lımonlu sıcak su , ondan snrada dıqer oqunlerdede aynı sekıld e 1 bardak normal sıcak su ıcerdı . ekmek yemezdı form lıght yerdı. sey bırde akrabamızın tekıde maden suyu ıcerek zayıfladı yanı soda sabahları ac karnına içerlerdi
hımm iyiymiş ama benim zamanım geldi geçti tahlilde yapmadım sporun bi zararı olmaz herhalde değilmi...
Vallahi ben ilaç alacaktım korunacaktım birkaç ay topikteki canlarım bana kızdılar haltermi kaldıracaksın dediler senin yapacağın sproun bebeğe bi zararı olmaz dediler o yüzden korunmayı düşünmüyorum ilaç almayıda sadece sabah 6 da sporumu yapıyorum biraz koşu biraz yürüyüş ondan sonra bisiklet biraz hızlı biraz yavaş konumda sonra plates bunlarında bebeğe bir zararı olmaz o yüzden devammm
elma sırkesı napacakda hıc duymadım . ama benım yenqem sabah kahvaltıdan once 1 bardak sıcak su ve ardından lımonlu sıcak su , ondan snrada dıqer oqunlerdede aynı sekıld e 1 bardak normal sıcak su ıcerdı . ekmek yemezdı form lıght yerdı. sey bırde akrabamızın tekıde maden suyu ıcerek zayıfladı yanı soda sabahları ac karnına içerlerdi
Aslında sıcak limonlu su mantıklı her yemekten öncemi içiyor bitanemm limonlu sıcak suyu orayı anlayamadım???
Maalesefki ben soda içemiyorum hayatımmm,ekmeği bende kestim neredeyse 2 hafta oldu
hamılelık mı ?? kendınden az bahsetsene aymu
yanı eqer cuma qunune kadar qelmezse ole qıderım . su anda umıtlenmemeye calsıyorum herseyı oluruna bırakıyorum rabbım vereceqı zamanı verır ama ıns hamıleyımdır de mahmuta pazar qunu koyden qelınce suprız yaparım suprız yapmak ıstyrum cunku
hmmm hosqeldın o zaman sabah kızlar qelır çalışmadalar hepsı yoksa bu saatte baya kalabalık oluyordukvalla şekerim 3 ay önce gebelik vardı benim 6 haftalıkken kalp atışı durdu 21 aralıkta aldırdık mecburen işte şimdide gecilti önceden yazıyordum bu ara net yoktu tekrar açıldı dedim yazayım moral oluyordu burası öyle işte 25 yaş mardindeyim 112 çalışıyom ...
Aslında sıcak limonlu su mantıklı her yemekten öncemi içiyor bitanemm limonlu sıcak suyu orayı anlayamadım???
Maalesefki ben soda içemiyorum hayatımmm,ekmeği bende kestim neredeyse 2 hafta oldu
yok sadece sabah kavaltıda ıcıyordu
hancekım korunmayacan mııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?