Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

işde anlayacaqım dilden tarıf evet cok harıka oluyor yanımda sarımsaklı yoqurt ıle. mahmut soqan yemıyor ondan yemeklere koymuyorum koyduqm zamanda ıyıce olduruyorum

amin bacım amin cümlemize....

kızlar internet beni verem itti.kaplumbağa gibi aynı..ben çıkıyom hem sabah kalkıp sporda yapcam...hepinizi seviyoreeeeeeee öpüyoreeeeeeee

Ben sabah 10 dakika falan belki yaparım galiba:)))

Allah rahatlık versin canımm tatlı rüyalar gör Allaha emanet ol

kızlar diyete mi başladınız neler yapıyonuz malum bende ... baya olduğundan beni de alın aranıza..

cnım pardon ya ılqılenemedık hosqeldın . eevet bazı arkadaslarımız dıyet yapıyor .

yawhancekım benım kırmızı kart halen qelmed

kızlar diyete mi başladınız neler yapıyonuz malum bende ... baya olduğundan beni de alın aranıza..

Diyetteyiz ama kimse ne yaptığını yazmıyor bitanemm,sadece sporları aynı saatte yapıyoruz:))Onada ben bugün az kaldı tövbe ediyordum:)))))

Ama tabiki sende katılabilirsin aramıza ben şu ara sadece ekmeği kestim bide akşam yemeğini akşam yemek yerine meyve yiyorum sadece

cnım pardon ya ılqılenemedık hosqeldın . eevet bazı arkadaslarımız dıyet yapıyor .

yawhancekım benım kırmızı kart halen qelmed

Gelmesin kuzzuuumm işte sen pazartesi yap o testi bide eczaneye sor erken gebelik testi istiyorum de ondan versinler..Bunlarda çıkmayabiliyomuş bazen...Bide en olmadı kan verirsin o daha kesin sonuç cimcimem benimmmm

Son düzenleme:
işde anlayacaqım dilden tarıf evet cok harıka oluyor yanımda sarımsaklı yoqurt ıle. mahmut soqan yemıyor ondan yemeklere koymuyorum koyduqm zamanda ıyıce olduruyorum

Olduysa ne mutlu:)))Ben karnıbaharı iyice haşlayıp içine maydanoz koymadan aynen böyle yapıyorum benim eşim bayılıyo..Sen mücver tarifi isteyince baktım bide sen içine bunu bunu koymuyorum dedinya ulen onları çıkarınca aynı benim tarif oldu zati:)))

Afiyet bal şeker olsun bitanemmmm

hımm iyiymiş ama benim zamanım geldi geçti tahlilde yapmadım sporun bi zararı olmaz herhalde değilmi...

Gelmesin kuzzuuumm işte sen pazartesi yap o testi bide eczaneye sor erken gebelik testi istiyorum de ondan versinler..Bunlarda çıkmayabiliyomuş bazen...Bide en olmadı kan verirsin o daha kesin sonuç cimcimem benimmmm

yanı eqer cuma qunune kadar qelmezse ole qıderım . su anda umıtlenmemeye calsıyorum herseyı oluruna bırakıyorum rabbım vereceqı zamanı verır ama ıns hamıleyımdır de mahmuta pazar qunu koyden qelınce suprız yaparım suprız yapmak ıstyrum cunku

hımm iyiymiş ama benim zamanım geldi geçti tahlilde yapmadım sporun bi zararı olmaz herhalde değilmi...

Vallahi ben ilaç alacaktım korunacaktım birkaç ay topikteki canlarım bana kızdılar haltermi kaldıracaksın dediler senin yapacağın sproun bebeğe bi zararı olmaz dediler o yüzden korunmayı düşünmüyorum ilaç almayıda sadece sabah 6 da sporumu yapıyorum biraz koşu biraz yürüyüş ondan sonra bisiklet biraz hızlı biraz yavaş konumda sonra plates bunlarında bebeğe bir zararı olmaz o yüzden devammm

hancekım korunmayacan mııııııııııııııııııııııııı

hamılelık mı ?? kendınden az bahsetsene aymu

valla şekerim 3 ay önce gebelik vardı benim 6 haftalıkken kalp atışı durdu 21 aralıkta aldırdık mecburen işte şimdide gecilti önceden yazıyordum bu ara net yoktu tekrar açıldı dedim yazayım moral oluyordu burası öyle işte 25 yaş mardindeyim 112 çalışıyom ...

Cuma çok uzun değilmi kuzzum nasıl sabredecenki,ben dayanamadım bak bat günü gittim yaptırdım:)))

hmmm hosqeldın o zaman sabah kızlar qelır çalışmadalar hepsı yoksa bu saatte baya kalabalık oluyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…