Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Reglin geçtiyse idrarda yap istersen bence doktora gitmeden önce,hani çok üzülmemiş olursun böylelikle diye düşünüyorum,3 düşük diyorsun kolay değil tabiki Allahım yardımcın olsun umarım bu sefer mutlu haberi alır tez zamandada bebeğini kucağına alırsın canımmm

aminnnn çok teşekkür ederim. hencek idrar testi bende sonuç vermiyor. 8 haftalık halimeydim dedim idrar testi alayım yapayım yarın öbürgün hatıra diye saklarım die düşündüm aldım eve geldim yaptım tek çizgi çıktı aklım çıkmıştı dr aradım bazı insanlarda sonuç vermediği doğru demişti

Hmmm o zaman sen bilirsin hayatım bilemedimki şimdi bat ne zamandı peki???

günaydın kızlar.......
amma yazmışsınız
yine ya son 40 sayfayı okuyamadım bile şaşı :111::111::111::111lacam vallaaaaaa

günaydın kızlar.......
amma yazmışsınız
yine ya son 40 sayfayı okuyamadım bile şaşı :111::111::111::111lacam vallaaaaaa

Günaydınn melekimmm:))Evet dün ben yoktum döktürmüş kızlar bende okuyamadım geçmişi gece gelebildim ancak...Nasılsın???

Günaydınn melekimmm:))Evet dün ben yoktum döktürmüş kızlar bende okuyamadım geçmişi gece gelebildim ancak...Nasılsın???

iyiym canım dün akşam erken yattım şimdide erken kalktım merak ettim ne var ne yok ama okuyamadım herşeyi
sen nasılsın moralin düzeldimi
inş biidaha aya olur canım

iyiym canım dün akşam erken yattım şimdide erken kalktım merak ettim ne var ne yok ama okuyamadım herşeyi
sen nasılsın moralin düzeldimi
inş biidaha aya olur canım

İyiyim hayatımmm daha iyiyim kendimi spora verdim 2 gündür:)))
Hayırlısı olsun bitanemm ya diretmiyorum Allahım ne zaman ol derse...

Ben 3 e geliyordu yattığımda dün çok uyudum ondan galiba:)))Hiç uykum yok eşimi uğurladıktan sonra yatardım ama bugün hiç yok uykum bugün sporuda hafif yaptım yorulmadımda pek :)))

kızcem ben 9 -10 saat uyusamda banamısın demiyo kanmıyo uykum
maşallah sana

o kadar uyku yetermi yaaaaaaw:26::26:

kızcem ben 9 -10 saat uyusamda banamısın demiyo kanmıyo uykum
maşallah sana

o kadar uyku yetermi yaaaaaaw:26::26:

Ben hep böyleydim ama çok erken yatıpta çok geç kalktığımı bilmem hiç yetiyordur herhalde ama bazende eşimi uğurladıktan sonra yatağa tek gözüm kapalı gidiyorum:))))

günaydın meleğim hanceğim nasılsınız
sanada günaydın örtmenim nasılsın
Ben hep böyleydim ama çok erken yatıpta çok geç kalktığımı bilmem hiç yetiyordur herhalde ama bazende eşimi uğurladıktan sonra yatağa tek gözüm kapalı gidiyorum:))))
acaba kanımmı az diye düşünüyorum bazen ama b 12 vitaminim azdı bi sıra belki ondandır.......
hiç düşük falan oldumu sende inş çook beklemzsiniz hemen olur ........

çook zor çünkü beklemek allah kimseye yaşatmasın

iyiyim film izlemek istiyodum da açmıştene bi yoklayayım dedim gelişme var bmı batı bugün olan kızçeler naptı :44:

hanceğim senin kurabiyeyi yaptım da çok gevrek olmadı unu az kattım galiba vanilyalı pudik koydum eşim beş tane yedi unutma bu tarifi diyo

Yok bitanemm ilk gebelik olacak olursa inşallah
Amin canımmm evet hemde nasıl zor her ay yıkılmak zor oluyor artık,herşeyin hayırlısı yinede Allahımın vardır bşr bildiği

hanceğim senin kurabiyeyi yaptım da çok gevrek olmadı unu az kattım galiba vanilyalı pudik koydum eşim beş tane yedi unutma bu tarifi diyo

Gevrek olmayacaktı zaten bitanemm,o un kurabiyesi olacak aslında yapması pişirmesi 15 dakika onun.Nazım biraz fazla tutuyormuş ondan geverek olmuş onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…