- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.621
Günaydınnnbugun benim için tuhaf bir gün 9:00 da doktora gidicem hamilelik testi için mutluyum umutluyum ama 3 düşükten sonra moral ister istemez bozuluyor. Sabah 5 ten beri uyuyamıyorum gitsem mi gitmesem mi çünkü gidince cok umutlanıyorum snrada çok yıkılıyorum allak bullak oldum ya
Reglin geçtiyse idrarda yap istersen bence doktora gitmeden önce,hani çok üzülmemiş olursun böylelikle diye düşünüyorum,3 düşük diyorsun kolay değil tabiki Allahım yardımcın olsun umarım bu sefer mutlu haberi alır tez zamandada bebeğini kucağına alırsın canımmm
aminnnn çok teşekkür ederim. hencek idrar testi bende sonuç vermiyor. 8 haftalık halimeydim dedim idrar testi alayım yapayım yarın öbürgün hatıra diye saklarım die düşündüm aldım eve geldim yaptım tek çizgi çıktıaklım çıkmıştı dr aradım bazı insanlarda sonuç vermediği doğru demişti
günaydın kızlar.......
amma yazmışsınız
yine ya son 40 sayfayı okuyamadım bile şaşı :111::111::111::111lacam vallaaaaaa
Günaydınn melekimmm:))Evet dün ben yoktum döktürmüş kızlar bende okuyamadım geçmişi gece gelebildim ancak...Nasılsın???
iyiym canım dün akşam erken yattım şimdide erken kalktım merak ettim ne var ne yok ama okuyamadım herşeyi
sen nasılsın moralin düzeldimi
inş biidaha aya olur canım
kızcem ben 9 -10 saat uyusamda banamısın demiyo kanmıyo uykumİyiyim hayatımmm daha iyiyim kendimi spora verdim 2 gündür:)))
Hayırlısı olsun bitanemm ya diretmiyorum Allahım ne zaman ol derse...
Ben 3 e geliyordu yattığımda dün çok uyudum ondan galiba:)))Hiç uykum yok eşimi uğurladıktan sonra yatardım ama bugün hiç yok uykum bugün sporuda hafif yaptım yorulmadımda pek :)))
kızcem ben 9 -10 saat uyusamda banamısın demiyo kanmıyo uykum
maşallah sana
o kadar uyku yetermi yaaaaaaw:26::26:
sanada günaydın örtmenim nasılsıngünaydın meleğim hanceğim nasılsınız
acaba kanımmı az diye düşünüyorum bazen ama b 12 vitaminim azdı bi sıra belki ondandır.......Ben hep böyleydim ama çok erken yatıpta çok geç kalktığımı bilmem hiç yetiyordur herhalde ama bazende eşimi uğurladıktan sonra yatağa tek gözüm kapalı gidiyorum:))))
sanada günaydın örtmenim nasılsın
acaba kanımmı az diye düşünüyorum bazen ama b 12 vitaminim azdı bi sıra belki ondandır.......
hiç düşük falan oldumu sende inş çook beklemzsiniz hemen olur ........
çook zor çünkü beklemek allah kimseye yaşatmasın
günaydın meleğim hanceğim nasılsınız
sanada günaydın örtmenim nasılsın
acaba kanımmı az diye düşünüyorum bazen ama b 12 vitaminim azdı bi sıra belki ondandır.......
hiç düşük falan oldumu sende inş çook beklemzsiniz hemen olur ........
çook zor çünkü beklemek allah kimseye yaşatmasın
Günaydınn mersahım iyiyim bitanemm şükürr se nasılsınnn
hanceğim senin kurabiyeyi yaptım da çok gevrek olmadı unu az kattım galiba vanilyalı pudik koydum eşim beş tane yedi unutma bu tarifi diyo
iyiyim bende canım sporcu hatun yaptın mı sporunu
Gevrek olmayacaktı zaten bitanemm,o un kurabiyesi olacak aslında yapması pişirmesi 15 dakika onun.Nazım biraz fazla tutuyormuş ondan geverek olmuş onun
Yaptım kuzzum yaptım ama bugün hafif yaptım,sirkeli su yerinede sıcak limonlu su içtim şimdide kahvaltı yapıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?