- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.601
Cuma çok uzun değilmi kuzzum nasıl sabredecenki,ben dayanamadım bak bat günü gittim yaptırdım:)))
hmmm hosqeldın o zaman sabah kızlar qelır çalışmadalar hepsı yoksa bu saatte baya kalabalık oluyorduk
yok sadece sabah kavaltıda ıcıyordu
Hmmmm diğer öğünlerde sadece sıcak su sabah kahvaltıdan önce sıcak limonlu su 1 su bardağımıydı cimcimem??
bılmıyorum bakalım . ya sabah dıqer testımı yapsam mı yoksa pazarı mı beklesem offf bılemedım ya
sabah görüşürüz o zaman can lar.. sabah limonlu su içiyoruzz ve spor .... :) :) bebeiş gelmeden göbüş gitsin demi :)
sabah görüşürüz o zaman can lar.. sabah limonlu su içiyoruzz ve spor .... :) :) bebeiş gelmeden göbüş gitsin demi :)
Pazarı bekle bebeğim pazar sabahı ilk idrarından yap..Pazarteside kanını verirsin.Bak ben acele ettimde ne oldu...Yine sen bilirsin tabiki ama bence pazar sabahı ilk idrarında yap bebeğim
sevındım quzum valla
Evet canımmm ben ona başlayayım en iyisi sirke migrenide tetiklemiş olabilir benim bugün:)))
Limonlu sıcak su sonrada sıcak su oooooh gitsin göbecikler:))))))
Bende bendeeeeee bebeğim mesaj atıcam bak oldumu
telefona mı yoksa buradakı yeremı
sirkeli su ne mantık hancekım ya ben onu anlamadım
hımmmm ilk defa duydum sirkenın buyu muyu olduqu zaman ıyı qeldıqını bılıyorum o yuzden her yememe katarım mahmuta ıcırırım ne olur ne olmaz ben korkarım evlılıqımde herkezın qozu var zatenSirkeninde yağ yakıcı özelliği var bitanemm
Buraya meleğim attım bile:)))
hımmmm ilk defa duydum sirkenın buyu muyu olduqu zaman ıyı qeldıqını bılıyorum o yuzden her yememe katarım mahmuta ıcırırım ne olur ne olmaz ben korkarım evlılıqımde herkezın qozu var zaten
aldım abla kendını kasmana qerek yok ne zaman musaıd oldun o zaman qonderırsın
Tamam cimcimem o zaman 10 dakikaya takıldım ben:)))
Yatalım o zaman yarın devam edelim bebeğim benim çin bekledin zaten kıyamam öpüyorum bitanemm koccaman Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör inşallah bebeğin sennledir cimcimem benim ayyy senin gibi cimcime bişey olur inşallah...
Topiğimizin kapılarını açmış bulunuyorum canlaar hepinize günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?