Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sabah görüşürüz o zaman can lar.. sabah limonlu su içiyoruzz ve spor .... :) :) bebeiş gelmeden göbüş gitsin demi :)

sabah yemekden önce 1 su bardaqı lımonlu sıcak su ve 1 su bardagı normal sıcak su
öğlen yemekden önce 1 su bardaqı sıcak su
akşam yemekden önce 1 su bardağı sıcak su

bılmıyorum bakalım . ya sabah dıqer testımı yapsam mı yoksa pazarı mı beklesem offf bılemedım ya

Pazarı bekle bebeğim pazar sabahı ilk idrarından yap..Pazarteside kanını verirsin.Bak ben acele ettimde ne oldu...Yine sen bilirsin tabiki ama bence pazar sabahı ilk idrarında yap bebeğim

sabah görüşürüz o zaman can lar.. sabah limonlu su içiyoruzz ve spor .... :) :) bebeiş gelmeden göbüş gitsin demi :)

Evet canımmm ben ona başlayayım en iyisi sirke migrenide tetiklemiş olabilir benim bugün:)))
Limonlu sıcak su sonrada sıcak su oooooh gitsin göbecikler:))))))

Pazarı bekle bebeğim pazar sabahı ilk idrarından yap..Pazarteside kanını verirsin.Bak ben acele ettimde ne oldu...Yine sen bilirsin tabiki ama bence pazar sabahı ilk idrarında yap bebeğim

tamam hancekım buqun yapdım zaten negatıfdı bakalım pazar sabahı ola hayrola

Sirkeninde yağ yakıcı özelliği var bitanemm
hımmmm ilk defa duydum sirkenın buyu muyu olduqu zaman ıyı qeldıqını bılıyorum o yuzden her yememe katarım mahmuta ıcırırım ne olur ne olmaz ben korkarım evlılıqımde herkezın qozu var zaten

Buraya meleğim attım bile:)))

aldım abla kendını kasmana qerek yok ne zaman musaıd oldun o zaman qonderırsın

Tamam cimcimem o zaman 10 dakikaya takıldım ben:)))
Yatalım o zaman yarın devam edelim bebeğim benim çin bekledin zaten kıyamam öpüyorum bitanemm koccaman Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör inşallah bebeğin sennledir cimcimem benim ayyy senin gibi cimcime bişey olur inşallah...

inş ellerinizi öpmeye qelecek ıns tamam hancekım allah raahatlık versın cokcanak opdum muc muc çıkda kapıları kıtlıycem topıqın hırsız mırsz qırmesın kızcelerım uyudular ne qzel rahatsız olmasınlar

Topiğimizin kapılarını açmış bulunuyorum canlaar hepinize günaydınnn

Topiğimizin kapılarını açmış bulunuyorum canlaar hepinize günaydınnn

Günaydınnn bugun benim için tuhaf bir gün 9:00 da doktora gidicem hamilelik testi için mutluyum umutluyum ama 3 düşükten sonra moral ister istemez bozuluyor. Sabah 5 ten beri uyuyamıyorum gitsem mi gitmesem mi çünkü gidince cok umutlanıyorum snrada çok yıkılıyorum allak bullak oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…