- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.721
biz 3 senelik evliyiz 2 senedir deniyoruz 2 sene zarfında 3 tane düşük yaşadığım için doktorum benden önce kromozon testi sonra hormon en sonundada rahim film i çekicez dedi. kromozon testi genetik uyuşmazlık olup olmadığına bakmak için miş ve bunun için 700 tl istediler eşimle benim için daha önceden gittiğim doktorum benden böyle bir test istememişti.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
adetliyken gel kromozon testi yapalım dedi.. bunaldım ama yılmıcam amcamın eşi bana bir tarif verdi çocuk olması için onuda yapıcam sonuç ne olur bilmiyorum ama denicem.
öyle daaha qelelı 3 saat oldu mamutum aşkım didim mı hemen bakıyor tırsması qeçdı kuzumun1 aya kadarda konusmaya baslayacak ıns
Çok ilgilen onunla,eline al sev öp konuş sana daha çabuk alışmasını istiyorsan eğer kanatlarını uçlrından çok az kesebilirsin biz anneminkini öyle yaptık 1 ay demeden konuştu birde çok evcil ismini söyleyince aşkımm der annemm babişşş öppppücük ve daha aklıma gelmeyen birsürü şey sayar
oyle ya ben elıme almaya korkarım daha alısmam lazım benımde ona ıns 2 3 qune kalmaz o kafam da oturcak bende sızınle muhbeet edıcem . kanatlarından nıye kescez kıacırsa . kesmemızdekı amac ne bırtnm
Hiçbir zaman yılma bitanemmm,benim görümcemdende istediler kromozom tahlilini onunda 3 dış gebeliği 2 de düşüğü oldu,çok yumurtladığı için yumurta kanalda dölleniyormuş rahmine ulaşamıyorlarmış.Sonra bi pıhlılaşma dediler ona baktırdı çıkmadı öyle bişey sonra rahim filmi çektirdi ondada bişey çıkmadı şimdide kromozom tahlili istemişler üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdılar enişteyle ikisi ama sonuç biraz geç çıktı.Ondada bir sorun çıkmadı şimdi bu ay regl olmasını ve yumurtlamasını bekleyecekler tüp bebeğe başlayacak ablam Allahın izniyle..Onlar 15 senedir deniyorlar hiç yılmadan usanmadan
Sana daha çabuk alışsın diye bitanemm,uçmasın diye
benimde kuşum var kanatlarını kestirdik yinede uçuyo tırrrr helikopter gibi kanatsız kanatsızzz
yemliğini çıkar elinden yem yedir biberim öyle çabuk alışıyorlar
yarın misafirim var ne yapsam diye düşünüyorum :26::26::26:
benimde kuşum var kanatlarını kestirdik yinede uçuyo tırrrr helikopter gibi kanatsız kanatsızzz
yemliğini çıkar elinden yem yedir biberim öyle çabuk alışıyorlar
Benim oğlan çok seviyo annemin kuşunu anneme gittiğimizde salıyoruz halının üstünde senin dediğin gbi uçmaya çalışıyo silver hoop üstüne oturuyo kuşun oynuyor onunla..
Evet cimcimem elinden yem yemeye alıştır hem sen ona hemde o sana alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?