Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hiçbir zaman yılma bitanemmm,benim görümcemdende istediler kromozom tahlilini onunda 3 dış gebeliği 2 de düşüğü oldu,çok yumurtladığı için yumurta kanalda dölleniyormuş rahmine ulaşamıyorlarmış.Sonra bi pıhlılaşma dediler ona baktırdı çıkmadı öyle bişey sonra rahim filmi çektirdi ondada bişey çıkmadı şimdide kromozom tahlili istemişler üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdılar enişteyle ikisi ama sonuç biraz geç çıktı.Ondada bir sorun çıkmadı şimdi bu ay regl olmasını ve yumurtlamasını bekleyecekler tüp bebeğe başlayacak ablam Allahın izniyle..Onlar 15 senedir deniyorlar hiç yılmadan usanmadan

öyle daaha qelelı 3 saat oldu mamutum aşkım didim mı hemen bakıyor tırsması qeçdı kuzumun 1 aya kadarda konusmaya baslayacak ıns

Çok ilgilen onunla,eline al sev öp konuş sana daha çabuk alışmasını istiyorsan eğer kanatlarını uçlrından çok az kesebilirsin biz anneminkini öyle yaptık 1 ay demeden konuştu birde çok evcil ismini söyleyince aşkımm der annemm babişşş öppppücük ve daha aklıma gelmeyen birsürü şey sayar

oyle ya ben elıme almaya korkarım daha alısmam lazım benımde ona ıns 2 3 qune kalmaz o kafam da oturcak bende sızınle muhbeet edıcem . kanatlarından nıye kescez kı acırsa . kesmemızdekı amac ne bırtnm

oyle ya ben elıme almaya korkarım daha alısmam lazım benımde ona ıns 2 3 qune kalmaz o kafam da oturcak bende sızınle muhbeet edıcem . kanatlarından nıye kescez kı acırsa . kesmemızdekı amac ne bırtnm

Sana daha çabuk alışsın diye bitanemm,uçmasın diye

bakırköy yeni mahalle doğum evinde de ücretsiz yapıyorlarmış bakalım hayırlısı inşallah 700 tl çok geldi bana alternatif muhakkak olmalı diye düşünüyorum..

benimde kuşum var kanatlarını kestirdik yinede uçuyo tırrrr helikopter gibi kanatsız kanatsızzz

yemliğini çıkar elinden yem yedir biberim öyle çabuk alışıyorlar

benimde kuşum var kanatlarını kestirdik yinede uçuyo tırrrr helikopter gibi kanatsız kanatsızzz

yemliğini çıkar elinden yem yedir biberim öyle çabuk alışıyorlar

Benim oğlan çok seviyo annemin kuşunu anneme gittiğimizde salıyoruz halının üstünde senin dediğin gbi uçmaya çalışıyo silver hoop üstüne oturuyo kuşun oynuyor onunla..

Evet cimcimem elinden yem yemeye alıştır hem sen ona hemde o sana alışır

yarın misafirim var ne yapsam diye düşünüyorum :26::26::26:

BAYATLAMAYAN POĞAÇA

MALZEMELER:
1 su bardağı ılık süt
1 su bardağı sıvıyağ
... 1 su bardağı maden suyu
1 paket yaş maya
3 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
Aldığı kadar un

ÜZERİ İÇİN:
1 yumurta sarısı
Susam yada haşhaş

İÇ HARCI İÇİN:
Beyaz peynir (yada istediğiniz herhangi bir peynir)

HAZIRLANIŞI:
Mayayı ılık sütle eritin.
Üzerine şeker döküp karıştırın.
10 dakika köpürene kadar bekletin.
Hamuru için gerekli malzemeleri ekleyip karıştırın.
Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar un ekleyip yoğurun.Hamurun mayalanması için sıcak bir yerde üzerine nemli bez örterek 1 saat kadar mayalandırın.

Hamurdan parçalar koparıp elinizle yuvarlayın, avcunuzun içinde bastırarak açın.İçine peynir koyup kenarlarını sıkıca kapatın.Hazırladığınız poğaçaları yağlanmış fırın tepsisine dizin.Poğaçaları tepside yarım saat daha mayalandırın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, çörekotu serpin. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin. .

Bu biiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrr

tamam hancekım sımdı yanma duruyor zaten pc ye bakıyor oda ya yerım ben yaaaa

yarın misafirim var ne yapsam diye düşünüyorum :26::26::26:

Bak bu mozaik tarifi kimselerde yoktur bunuda yazın kızlarrrr

1 yumurta
1 çorba kaşığı toz şeker
1 paket kakao
1 bardak süt
1 paket vanilya

Tüm malzemeyi mikserde şekerler eriyene kadar çırpın sonra içine bisküvileri kırın
Sonra streç filme alıp şekil verip buzluğa atın 10-15 dakika sonra alt rafa indirin

AFİYET BAL ŞEKER OLSUNN

Yeterlimi bitanemm bu kadar

zikzakIM biz de davet edersen ,, tatlıları ben yapar getiririm.......:125: :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…