Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Napyonuz canla ben anamlardayım gene giremiym akşam gelirim

Kan değerim 2706 idi salı günü yani ayaklanmış 3000 şuna ama kesem görünmüyor 5 haftamdayım doktor budurum pek ii değil dedi moralim bozuldu çok küçük görünüyor kese

durumum negatif çıktı durmıcam olana kadar hazmedicem ama doktorum benden ve eşimden kromozon testi istedi sizden böyle bir test isteyen oldu mu ?

Hayır hayatım çünkü ben daha tedaviye başlamadım,1 sene dolmadı çünkü siz ne kadardır deniyorsunuz hayatım???
Ama üzülme hayatım yaa lütfen bak aynı durumu 4 gün önce bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama sakın içine kapanma gel bizimle konuş dertleş biz birbirimize iyi geliyoruz çünkü hepimizin ortak noktası aynı o yüzden sakın yanlız kalıp üzme kendini

Benim eşimde anneme aldı bunun bulut renginde adını dido koydum ben:)))Ama sen kocanın ismini vermişsin olmazki...

Kargon yola çıktı bitanemmm uyuyorsundur eşin evdedir diye aramak istemedim.

nıye olmasın kı hancekım

saqolasın bırtanem . takıp numarasını aldın mı bırde hnqı karqo

nıye olmasın kı hancekım

saqolasın bırtanem . takıp numarasını aldın mı bırde hnqı karqo

olur bebeğim olur olmaz demedimki kuzzummm:)))Güle güle büyüt annesi,sana çok güzel dert ortağı olur o silverden biliyorum...

o bilgileri mesej atıyorum kuzzum okkk

olur bebeğim olur olmaz demedimki kuzzummm:)))Güle güle büyüt annesi,sana çok güzel dert ortağı olur o silverden biliyorum...

o bilgileri mesej atıyorum kuzzum okkk

tamam quzum . ayrıca bak tekrar soyluyorum cekınmene qerek yok ıstedıqın zaman bır sıkıntın oldumu arayabılırsın . mahmutla sabah tekrar konusdum sen quvenıyorsan benım ıcın problem yok hayatım didi

öyle daaha qelelı 3 saat oldu mamutum aşkım didim mı hemen bakıyor tırsması qeçdı kuzumun 1 aya kadarda konusmaya baslayacak ıns

biz 3 senelik evliyiz 2 senedir deniyoruz 2 sene zarfında 3 tane düşük yaşadığım için doktorum benden önce kromozon testi sonra hormon en sonundada rahim film i çekicez dedi. kromozon testi genetik uyuşmazlık olup olmadığına bakmak için miş ve bunun için 700 tl istediler eşimle benim için daha önceden gittiğim doktorum benden böyle bir test istememişti.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
adetliyken gel kromozon testi yapalım dedi.. bunaldım ama yılmıcam amcamın eşi bana bir tarif verdi çocuk olması için onuda yapıcam sonuç ne olur bilmiyorum ama denicem.

durumum negatif çıktı durmıcam olana kadar hazmedicem ama doktorum benden ve eşimden kromozon testi istedi sizden böyle bir test isteyen oldu mu ?

kanda pıhtılaşmaya baktırdınmı düşük sebebi pıhtılaşmada

canım bu yolda yılmak yok yola devam bak bende 7 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum ama yinede bu zaferi kazanasaya kadar devam edicem inş.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…