- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.701
Napyonuz canla ben anamlardayım genegiremiym akşam gelirim
ben geldimmm nasılsın hancekim
Bırak geçmişiiiiii
durumum negatif çıktıdurmıcam olana kadar hazmedicem ama doktorum benden ve eşimden kromozon testi istedi sizden böyle bir test isteyen oldu mu ?
Benim eşimde anneme aldı bunun bulut renginde adını dido koydum ben:)))Ama sen kocanın ismini vermişsin olmazki...
Kargon yola çıktı bitanemmm uyuyorsundur eşin evdedir diye aramak istemedim.
Kan değerim 2706 idi salı günü yani ayaklanmış 3000 şuna ama kesem görünmüyor 5 haftamdayım doktor budurum pek ii değil dedi moralim bozuldu çok küçük görünüyor kese
nıye olmasın kı hancekım
saqolasın bırtanem . takıp numarasını aldın mı bırde hnqı karqo
olur bebeğim olur olmaz demedimki kuzzummm:)))Güle güle büyüt annesi,sana çok güzel dert ortağı olur o silverden biliyorum...
o bilgileri mesej atıyorum kuzzum okkk
olur bebeğim olur olmaz demedimki kuzzummm:)))Güle güle büyüt annesi,sana çok güzel dert ortağı olur o silverden biliyorum...
Hayır hayatım çünkü ben daha tedaviye başlamadım,1 sene dolmadı çünkü siz ne kadardır deniyorsunuz hayatım???
Ama üzülme hayatım yaa lütfen bak aynı durumu 4 gün önce bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama sakın içine kapanma gel bizimle konuş dertleş biz birbirimize iyi geliyoruz çünkü hepimizin ortak noktası aynı o yüzden sakın yanlız kalıp üzme kendini
durumum negatif çıktıdurmıcam olana kadar hazmedicem ama doktorum benden ve eşimden kromozon testi istedi sizden böyle bir test isteyen oldu mu ?
biz 3 senelik evliyiz 2 senedir deniyoruz 2 sene zarfında 3 tane düşük yaşadığım için doktorum benden önce kromozon testi sonra hormon en sonundada rahim film i çekicez dedi. kromozon testi genetik uyuşmazlık olup olmadığına bakmak için miş ve bunun için 700 tl istediler eşimle benim için daha önceden gittiğim doktorum benden böyle bir test istememişti.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
adetliyken gel kromozon testi yapalım dedi.. bunaldım ama yılmıcam amcamın eşi bana bir tarif verdi çocuk olması için onuda yapıcam sonuç ne olur bilmiyorum ama denicem.
kanda pıhtılaşmaya baktırdınmı düşük sebebi pıhtılaşmada
biz 3 senelik evliyiz 2 senedir deniyoruz 2 sene zarfında 3 tane düşük yaşadığım için doktorum benden önce kromozon testi sonra hormon en sonundada rahim film i çekicez dedi. kromozon testi genetik uyuşmazlık olup olmadığına bakmak için miş ve bunun için 700 tl istediler eşimle benim için daha önceden gittiğim doktorum benden böyle bir test istememişti.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
adetliyken gel kromozon testi yapalım dedi.. bunaldım ama yılmıcam amcamın eşi bana bir tarif verdi çocuk olması için onuda yapıcam sonuç ne olur bilmiyorum ama denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?