- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.681
Herkese merhabaaa
Hoşgeldin miamoremmm nasılsın bulantın yoktur inşallah??
Hosbulduk guzel gozlum. Bugun maasallahi var. Cok iyi degil ama dun gibide degil cok sukur. Sen nasilsin caylari icmye basladin mi??
Konvoy seklinde saat 8 de yola ciktik hayirlisiyla. Arabayi yerlestirmek cok uzun surdu. Yagmur var hava kapali. Simdi Loorii ye cok yakinim. Selam gondereyim bari:)))
Bulanmaz inşallah bitanemm,komidininin çekmecesine biraz beyaz leblebi ve tuzlu kraker koy hayatım gözünü açar açmaz at ağzına bunlardan annem bana hamileyken bunlarla bastırmış hep midesini inşallah sanada faydalı olur...
Dün migrenden hep yattım bitanem birazdan kargo vermeye çıkıcam alayım diyorum ama bugün 4. gün oldu içimmi bir sonraki aymı içeyim bilemedim...
Bende soracaktım ne zaman çıkacaksınız yola diye,kaç saat sürecek bitanemm??
Bugun alirsan hemen aksam icmeye basla. Calismalara basladiginin ertesi gunu birak
Tamamdır canımm,bende hazırlanıp çıkayım burdada hava kapattı bi an önce gidip geleyim,ayyy bi kldıramadım totomu:)))
herkese merhabalar kızlar
rüyamda hamileydim hemde doğuma yakındı artık hastane bakıyordum doğum için kız olacaktı bebeğim de
Allahım inşallah bu ay olur bebeğim benimde sat 27 şubattı bittikten 2 gün sonra başladık çalışmaya 1er gün arayla yumurtlama günüm 12/03 bata kadar çalışmaya devaaammmmm
ya 1 haftayı geçti idrardan sonra 2 yada 3 damla akıntım oluyo beyaz renkte neden olabilir acaba
üşütmüşsündür belki canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?