Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlarr bişey sorucam.. ben ovulasyon testi yapmaya karar verdim ama herkez netten sipariş verior sanırım. eczanede satılmıyormu bu testler? birde ne zaman başlamak gerekiyor..cvplarınızı bekliyorum :18:

Konvoy seklinde saat 8 de yola ciktik hayirlisiyla. Arabayi yerlestirmek cok uzun surdu. Yagmur var hava kapali. Simdi Loorii ye cok yakinim. Selam gondereyim bari:)))

Hosbulduk guzel gozlum. Bugun maasallahi var. Cok iyi degil ama dun gibide degil cok sukur. Sen nasilsin caylari icmye basladin mi??

Bulanmaz inşallah bitanemm,komidininin çekmecesine biraz beyaz leblebi ve tuzlu kraker koy hayatım gözünü açar açmaz at ağzına bunlardan annem bana hamileyken bunlarla bastırmış hep midesini inşallah sanada faydalı olur...
Dün migrenden hep yattım bitanem birazdan kargo vermeye çıkıcam alayım diyorum ama bugün 4. gün oldu içimmi bir sonraki aymı içeyim bilemedim...

Konvoy seklinde saat 8 de yola ciktik hayirlisiyla. Arabayi yerlestirmek cok uzun surdu. Yagmur var hava kapali. Simdi Loorii ye cok yakinim. Selam gondereyim bari:)))

Bende soracaktım ne zaman çıkacaksınız yola diye,kaç saat sürecek bitanemm??

Bugun alirsan hemen aksam icmeye basla. Calismalara basladiginin ertesi gunu birak

Bende soracaktım ne zaman çıkacaksınız yola diye,kaç saat sürecek bitanemm??

Simdi otobandayiz. Hamburg yakinlarinda. Kuzey e dogru 200 km ile gidiyoruz. 3,5 saat daha var. Simdilik iyi geciyor. Aciktim bir kere durduk. Burda yiyenilecegin sey bulmak zor. Herseye domuz ekliyorlar:))

herkese merhabalar kızlar
rüyamda hamileydim hemde doğuma yakındı artık hastane bakıyordum doğum için kız olacaktı bebeğim de
Allahım inşallah bu ay olur bebeğim benimde sat 27 şubattı bittikten 2 gün sonra başladık çalışmaya 1er gün arayla yumurtlama günüm 12/03 bata kadar çalışmaya devaaammmmm

inşallah öyledir canım ilk cocuk düsünmeye basladıgımız sıra bende görmüstüm böyle rüyalar emziriyordum falan gerçek gibiydi psikolojikde olabilir bağlama kendini hatta ikizim olmustu benim rüyamda

kızlarrr ovulasyon testi siparişi verdim.. hepimiz bu ay daha sıkı çalışıcaz baharın habercisi olan nisan ayında bizde bebiş haberlerimizi vericez ben inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…