Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bestem dorumu bu senin seninmi ya

eger seninse emin ediyorum hayran kaldim yok böyle bisey ya cok ama cok begendimmm:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:su an halen dinliyorum ya

benim benim gerçekten çok teşekkür ederim yasakhayal beğenmene çok sevindimmmmm

aynennn bıtanemmm bakalımmmm ya naspp ınsallah gelemzlerde bebıslermız gelır bu aydaaa

amin kuzum ya.Rabbm yüzümüze baksın inş

İnşallah edaammm pınarımmm şükriyemmm hadi hayırlısıyla üçünüzdende güzel haberler gelecek

saol dadlım güzel dileklerin içn....

anca kapattim annemle konusuyodumm

burada kar cook fena yagiyo ya ama mukemmel bi manzara var usb kablom olsaydi atardim foto

kuzey kutbu mu orası??

Bayıldııımmmm,biz oy verebiliyormuyuz bestemm yorumuna??????
Grip olduğun falan anlaşılmıyo maşallah

teşekkür ederimmmm hancek
kızlar oylama facebook üzerinden yapılıyor link

https://www.facebook.com/albeni/app_531937980171714

linki tıklayın,uygulamaya başla dedikten sonra, video izle yazan yere tıklarsınız , arama yerine Beste Öztürk yazınca benim videom çıkar hemen altında destekle butonu çıkıyor zaten görürsünüz

olsun kızlar beğenmenizde yeterli benim için gerçekten , daha fazla şansım olduğunu düşünüyorum artık

bende begendim vala

çok duygulandım kızlarrr gerçekten teşekkür ederim sizlereee , eğer olurda seçilirsem sizlerede selam göndericem

Destekledim bitanemm,belkim sayende en sevdiğim çikolatadan kazanacağım:)))Sende ödülünü inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…