- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.941
anca kapattim annemle konusuyodumm
burada kar cook fena yagiyo ya ama mukemmel bi manzara var usb kablom olsaydi atardim foto
bestem dorumu bu senin seninmi ya
eger seninse emin ediyorum hayran kaldim yok böyle bisey ya cok ama cok begendimmm:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:su an halen dinliyorum ya
aynennn bıtanemmm bakalımmmm ya naspp ınsallah gelemzlerde bebıslermız gelır bu aydaaa
İnşallah edaammm pınarımmm şükriyemmm hadi hayırlısıyla üçünüzdende güzel haberler gelecek
anca kapattim annemle konusuyodumm
burada kar cook fena yagiyo ya ama mukemmel bi manzara var usb kablom olsaydi atardim foto
sanırım youtube üzerinden yüklenmişti bak bakalım bu mu , biraz kötü kayıt oldu elimde güzel kayıt aleti yok fotoğraf makinesi ile çektim , birazda gribim idare ediniyi kötü yorumlarınızı bekliyorum
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W7MfqieJCLk
bestem dorumu bu senin seninmi ya
eger seninse yemin ediyorum hayran kaldim yok böyle bisey ya cok ama cok begendimmm:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:su an halen dinliyorum ya
benim benim gerçektençok teşekkür ederim yasakhayal beğenmene çok sevindimmmmm
amin kuzum ya.Rabbm yüzümüze baksın inş
saol dadlım güzel dileklerin içn....
kuzey kutbu mu orası??
Bayıldııımmmm,biz oy verebiliyormuyuz bestemm yorumuna??????
Grip olduğun falan anlaşılmıyo maşallah
Bayıldııımmmm,biz oy verebiliyormuyuz bestemm yorumuna??????
Grip olduğun falan anlaşılmıyo maşallah
teşekkür ederimmmm hancek
kızlar oylama facebook üzerinden yapılıyor link
https://www.facebook.com/albeni/app_531937980171714
linki tıklayın,uygulamaya başla dedikten sonra, video izle yazan yere tıklarsınız , arama yerine Beste Öztürk yazınca benim videom çıkar hemen altında destekle butonu çıkıyor zaten görürsünüz
qeldimm hancekım ohhh qobısımı doyurdumTamamdır bebeğimmmm öpüyorum ama çabuk ye hızlı hızlı
dınlemezmıyım hala dınlıyorumm ve aqlıycam en sevdıqım şarkı ve cok harıka yorumlamıskislar besteyi dinlenizmi
qeldimm hancekım ohhh qobısımı doyurdumdometes sosumla sımcıke cay ve sıqara keyfı yapıyom bestenın muzıqı eslıqıyle
dınlemezmıyım hala dınlıyorumm ve aqlıycam en sevdıqım şarkı ve cok harıka yorumlamıs
olsun kızlar beğenmenizde yeterli benim için gerçekten , daha fazla şansım olduğunu düşünüyorum artık
teşekkür ederimmmm hancek
kızlar oylama facebook üzerinden yapılıyor link
https://www.facebook.com/albeni/app_531937980171714
linki tıklayın,uygulamaya başla dedikten sonra, video izle yazan yere tıklarsınız , arama yerine Beste Öztürk yazınca benim videom çıkar hemen altında destekle butonu çıkıyor zaten görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?