Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yükleyeli 2 gün olucak işte , 65 destekçim var şuan iyi mi sizce ?

bence de iyi bestemm bence daha çok destekçin olcak.sende bu güzelses varken.hem daha 2gün olmuş.eşim geldiğinde biz de destekleriz.benim facem yok ondan akşam

adres yazmanı mı istedi senden hmmm olsun boşver canım sorun değil

evet canim ya tele kadar istedi bide sadece tr deki illeri ve ilceleri kabul ediyo hediye kazanacakmisiz bizde ama beni kalbul etmedi

Son düzenleme:
bence de iyi bestemm bence daha çok destekçin olcak.sende bu güzelses varken.hem daha 2gün olmuş.eşim geldiğinde biz de destekleriz.benim facem yok ondan akşam

tamam canım teşekkür ederim, valla kk ya topik bile açtım bununla ilgili dinleyip beğenirseniz destekler misiniz diye ama pek kimse oralı olmadı

tamam canım teşekkür ederim, valla kk ya topik bile açtım bununla ilgili dinleyip beğenirseniz destekler misiniz diye ama pek kimse oralı olmadı
kiskanmislar sesini bellii
sen buraya bizim topikte hatirlatma yap giren kisceler olur bestemm

miamoremmm nasil gecti yolculuk burada acayip kar var gordum senin minisi masallah

Saol kuzucum iyi gecti sayilir. Biraz agrim oldu. Sizin oradan gectik hep seni andim. hayatimdaki en guzel mc donalds i danimarkada yedim denilebilir. Superdi cok degisikti. Bebisimi girdun muuuu karidese benziyor degilmiii??? Kalbinin sesini doktor duydu bize dinketmedi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…