- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.961
çok duygulandım kızlarrr gerçekten teşekkür ederim sizlereee , eğer olurda seçilirsem sizlerede selam göndericem
ben oy vermeyı beceremedım ya bestcım bır anlatsana acıklamalı olarak uyqulamaya başla dı bısey cıkmadı
facebookum olsaydi oy verirdim ya ama yokki
Loooriim bebeğimmm senin ipler geldimi trden sormadında hiç??
yok hancegim ya benim uyuz esim ben getirmem ip fln dedi
Haydeeeeee ne güzel yapcektin yaaaa,cinsiyeti belli olsun ben sana ne cicişler örüp gönderirim bitanemm benim
tamam şimdi bu linke tıkla
https://www.facebook.com/albeni/app_531937980171714
eğer uygulamaya başla yazıyorsa direk tıkla , yazmadıysa video izle/destekle kısmını tıkla ekrana bir sürü videolar çıkıyor görürsün zaten , sonra sağ üstte arama kutusu var oraya adımı yazarsan eğer benim videom çıkar onu tıklarsın açılınca benim videomun altında destekle yazan yeri tıklarsın . açık mı canım ?
tamamdr canımbaşarılar
canim benim soylemen yeterli niye zahmet edesin ki
çooook teşekkür ederimmmminşallah güzel sonuçlar olur , 16 martta açıklanacak sonuçlar
Oooooow zahmetmi olur kuzzuuum teyzesinin kuzusuna elma çekirdeğimizya o bizim bi karış şeyin ne zahmeti olabilirki bitanemmm
şu anda ne kadar destekcın var canım ??
çooook teşekkür ederimmmminşallah güzel sonuçlar olur , 16 martta açıklanacak sonuçlar
yükleyeli 2 gün olucak işte , 65 destekçim var şuan iyi mi sizce ?
yükleyeli 2 gün olucak işte , 65 destekçim var şuan iyi mi sizce ?
bestem esimin facesinden yapacaktim almanya olmuyo yagirdim ne güzel destekle yazdim adres ccikti
adres yazmanı mı istedi senden hmmm olsun boşver canım sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?