- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.001
geldikleri gibimi girmisler yaw biz bu kadarini henuz kaldiramayiz az nefes ney alsaydilar
girmislermi saunayaanadan üryan
tamam canım teşekkür ederim, valla kk ya topik bile açtım bununla ilgili dinleyip beğenirseniz destekler misiniz diye ama pek kimse oralı olmadı
Saol kuzucum iyi gecti sayilir. Biraz agrim oldu. Sizin oradan gectik hep seni andim.hayatimdaki en guzel mc donalds i danimarkada yedim denilebilir. Superdi cok degisikti. Bebisimi girdun muuuu karidese benziyor degilmiii??? Kalbinin sesini doktor duydu bize dinketmedi )
tamam yaparım
benim vaji topiğinden bir arkadaşım sizin topiğe gelmiş o da hamiş çnkü şincik gördümmm hopefor tanışmışınız onunlada
biz seni destekleriz tatlım merak etme.hade hayırlısı.dinledik çok da beğendik.eminim daha destekleyen arkadaşlar çıkacak.inşallah birinciliğinide kutlarız albenilerimizle:)
bende görmek istiyommmmmmmmmmmmm
Yok daha girmediler. Herkes odasini hazirliyor. Usitacaklar daha soguk:)) size foto cekerim)))
ana hopefor arkadasinmiiitanistik bestem cok iyi bi kizce senin gibi insalalhh darisi basinaaa
Yok daha girmediler. Herkes odasini hazirliyor. Usitacaklar daha soguk:)) size foto cekerim)))
kizzz neyi gormek istiyosunnn
amin inşallahh kızlarrr çok moral verdiniz bana bugün çok teşekkürler
yaw ne bilim hani saunaya girecekler yaama gözümü kapatirim yarisini ama
tamam canım teşekkür ederim, valla kk ya topik bile açtım bununla ilgili dinleyip beğenirseniz destekler misiniz diye ama pek kimse oralı olmadı
evett çok severim ben çok iyidir sizlerden iyi olmasın vala hepimiz kendimiz hamiş olmuş kadar sevindik onunla beraber
Darısı hepimizin başına versin canlar vala :2::2::2hasta smile koymadan olmazdı)
miamorem saunanin kapisindan gizlice ceksin bence
banda anlatın kızcelerim şu olayı çatlıcam yosam meraktannnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
amanın miamorem görüntüleri bizim yüreciklerimiz kaldıracak gibise çek.dikkat et canımkendine üşütme grip neyin olma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?