Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kizlar ben sizin bugün gusülü kacirmam merak etmryin yarin artik:)))) ama ben evi begendim. ben zaten 13 yildir havuza girmiyorum hamile olamsaydimda girmezdim. sauna yok buhar odasi var, yani daha beteri:))

kizlar ben sizin bugün gusülü kacirmam merak etmryin yarin artik:)))) ama ben evi begendim. ben zaten 13 yildir havuza girmiyorum hamile olamsaydimda girmezdim. sauna yok buhar odasi var, yani daha beteri:))

bugun girmezler herhalde yaww orada kar yokmu burasi kara kis :26::26:

bende karamanliyimmm:))) üst komsumuz var Ebru oda Anlkarali.. valla iyi anlasirdiniz:)) sen caya basladin mi bakayim??

miamorem dün sana sordum ya görmedinmi yaw simdi ben sogan kürüde iciyomya ayni anda iki kür olmaz diyolar icimmi ne diyosun cayii:26::26:

gidimde suyumu sogutum gerek kalmadi bugünn yarina allah büyüktürrr

hahaha kiyamamam ben sana özelden göndereyim heriflerin resimlerini barii... ama simdi ne desem ki cok merak ettim bir sauna yapiverin gayri mi desem ki:))) aaa esimin bilgisayarinda eski tatilden kalma sauna görüntüleri var igrenncccc, susamis mutfaga kadar öyle gelmis herif:)))

yok kuzum Hamburg tan gecerken yagiyorduama burada hava acik. ama acaip rüzgar var, sanirim yarim saat daha gec karariyor burada hava.. burada oruc tutulmaz yani:))

miamorem burasi felakat oldu heryer kar tipi yapiyo dogrudur daha gec karariyodur tadini cikar bol bol temiz hava al.. benimkide tutturdu sylt e gidelim diye valla benim burada totomm donuyo orada olurum herhalde

Kısçelerr ben çıkayımda yemeğimi hazırlayayım eşm gelir birazdan çamaşırlarda kaldı makinada..Haydin akşam görüşürüzzzzzz

gidimde suyumu sogutum gerek kalmadi bugünn yarina allah büyüktürrr

neysem artık.yaw benim adam yemeğe gelmeyecekmiş.bana sen çık sinemaya gidelim diyo ama sizi bırakmak istemiyom.telden de giremiyom.zaten kk ye katıldığımdan beri benle ilgilenmiyon çok takılıyon kk ye die sitem ediyo.napem ama ya canlar hepinizi çoooooooooooooooooook sevdim.derdimi unutturdunuz bana

anammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…