- 14 Nisan 2012
- 773
- 69
- 68
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.561
canım ya demek sende örtmensin kız bundan sonra sanada örtmenim diyim bari....
neden çalışmıyon ataman olmadımı yoksa....
bende severdim tarih dersini
yaşın kaç senin
Anam bende 25 yasindayim25 yaşındayım canım
evet atanamadım )canımmm
kocişde çalışmama izin vermio artık ın
ama 1-2 ay çalışmak istiorum bu sıra ikna edebilirsem nerede olursa:)
karabiberim elma dersem çık armut dersem çıkmaaaaaaa
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)) çıkdım örtmenim
herkesciklerin kocişi gelmiş akşam sefası yaporrrrlarrrrrrr galiba :)
senin kocişin evde değilmi kuzum sende benim gibi bahtsız bedevimisin:)
öyle sayılır. yoqun iş temposundan adamın yuzunu qoremıyorum maleseffffşu andada sınırden aqlıyorum zaten
öyle sayılır. yoqun iş temposundan adamın yuzunu qoremıyorum maleseffffşu andada sınırden aqlıyorum zaten
yapppmaa
neden sinirlendin neden ağlıyonnn
kıyamam kuzum
hiissss aglamaaaa...her gün ayni olmaz. sakin ol adama destek ol. hayat zor, sartlar zor...
cumartesı pazar koylerınde tatıldeydı . sımdıde abısıqılle toplantı yapıyorlar dün aksam dA bır 1 2 saat anca qordum o kadar . snırım bozuldu ya
ÖYLE YAPIYORUM zaten abla sesımı cıkarmıyorum burda kendı kendımı uzup qecıyorum ısde aqlayarak rahatlayabılıyorum napayım
canım benim üzme kendini sendetakılıp gitseydin köye peşine takılmakta demeyelim sonuçta kocan o nerede sen orada kuzum
sinir yapp kendini üzeceğine seni üzenleri üzz kuzum kafaya takmayarakkkk
ağlamak yok ağlamak
aglama kuzuck, hersey olacagina varir. sen sesimi cikarmiyorum sadece kendi kendime agliyorum diyorsun ama öyle degil... o üzülmenin etkileri esine yansir bir sekilde ve araniza mesafe koymaniza neden olur. aglama icine atma. konus güzelce, sor. biriktirme biseyi icinde...
qerekenlerı fazlasından yapıyorum ama bu deqsmeyecek kendısıde dyr fabrka olduqu surece benden bu kadar olur daha fazla bısey yapamıyrum ınan kı dıyor . yapılcak tek bırsey var abla onuda ben yapacam kendımı bu duruma alışdırarak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?