- 14 Nisan 2012
- 773
- 69
- 68
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.581
erkek erkeqe qıttılr canım .
kıyamıyorum kı kıysam zaten yapacaklarımı bılıyorumda kıyamıyorum .
anlamadim bisi.?
onlarada hak vermek lazım canım benim çalışıolar yoruluolar ama ağlamakla sadece huzur kaçar şimdi küçük gözüken şeyler zamanla dağ olur
üzme kendini
yani alıp karşıma konusuyorum az vakıt ayırıyorsun bana yeterınce vakıt ayırmıyorsun ılqısızsın dıyorum . oda dıyor kı hayatım ben elımden qeldıqı kadar senınle ılqılenmeye senın ıcın bır seylerı yapmaya calısıyorum ama fabrika olduqu surece fazla bırsey yapamıyorum dıyor . işlerden işçilerden müşterilerden ınan kı senle ılqılenmeye yetişemıyorum dıyor . bu durumu benım kabullenmem lazım anlayacaqın abla .anlatabıldım mı sımdı
kabulleneceksin elbette. ne istiyorsun isi gücü biraksin issiz mi kalsin. o zaman iste o sevdigin adam olmaktan cikar ve asla istemedigin bir adam olur. cok sükür et , isi olmayan binlerce insan var. benim esim 3 degisik vardiya da calisiyor. ben uyaniyorum o uyumaya yataga giriyor cogu zaman. hayat müsterektir unutma.
yani alıp karşıma konusuyorum az vakıt ayırıyorsun bana yeterınce vakıt ayırmıyorsun ılqısızsın dıyorum . oda dıyor kı hayatım ben elımden qeldıqı kadar senınle ılqılenmeye senın ıcın bır seylerı yapmaya calısıyorum ama fabrika olduqu surece fazla bırsey yapamıyorum dıyor . işlerden işçilerden müşterilerden ınan kı senle ılqılenmeye yetişemıyorum dıyor . bu durumu benım kabullenmem lazım anlayacaqın abla .anlatabıldım mı sımdı
canım benim hayat kavgası bu adam ne yapsın oda haklı
sende haklısın
bende evlendiğimden beri 3 saat görüorum eşimi
bizimde kendi işimiz 10-11 gibi gidio gece 12-1 gibi gelio
sosyal faaliyet yok doğru düzgün evde kaldığında haklı olarak dinlenmek istiooo
biz onlarla bir yola çıktıysak elimizi taşın altına koymak zorunda kalıyoruz çünkü dediğim gibi hayat bu mücadele den ibaret
sende haklısın insan ilgisiz kalınca kendini garip hissedio
ama kuzum biz varızzzzzz olmazmı :)
tabiki eşin yerini kimse tutmaz ama onlarda haklı birde o tarftan bakmalı
bızımde kendı ısımız sabah 6 da cıkıyor aksamları 7 de qelıyor . haftanın neredeysı yarısı bazen sehır dısında oluyor yada toplantıları oluyor . oyle tabıkı bunları bılerekden cıkdım yola .
oyle ıyı kı varsınız canım
sürekli evde olsalar bıkarız kuzum adamlardan işin güzelliği burda zaten
sen kaç yaşındasın kuzum ?
20 yasına qırcem hazıran 15 de
canım senin göğüslerin ağrıyodu dimi hala devam ediomu şikayetlerin
etmezmiiii. cok aciyor aci bile demem sizliyor resmennn. yanlari ve uclari. bugün banyoda aynaya baktim Allah im daha bu kaarlik hamileyken bu kadar büyüdüyse 8 ay ne yapcam bennnn. inanilmaz büyümüsss
slm canlar ben geldim.hem de adamla kavga edip geldimm
iyi olacaktı ama bacım ne yapem kaşındı
hoşgeldin kuzum kavga etmeden gelseymmişsin daha iyiymiş aaaaaaaammmmaaaaa
iyi olacaktı ama bacım ne yapem kaşındıneyse spordan gelince barışırız artıkn.uzun sürmez benim keeüsmelerim.yoksam dayanamam küslüğe
öyle olmalı zatiii:)
kızzz yine onlardan başka kim çeker bizim nazımızı iyi davranalım adamlara :)
orası öyle yaaa:) yaw hergün iyi davran nereye kadar biraz atraksiyon olsun:)
acaba benle konuşcak mı?özür dilicekmi? ciçekle eve gelirmi?
uğraçcak bişi yok ya kavga edip sonra bunları düşünüyom anacım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?