Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

erkek erkeqe qıttılr canım .
kıyamıyorum kı kıysam zaten yapacaklarımı bılıyorumda kıyamıyorum .

onlarada hak vermek lazım canım benim çalışıolar yoruluolar ama ağlamakla sadece huzur kaçar şimdi küçük gözüken şeyler zamanla dağ olur
üzme kendini

anlamadim bisi.?

yani alıp karşıma konusuyorum az vakıt ayırıyorsun bana yeterınce vakıt ayırmıyorsun ılqısızsın dıyorum . oda dıyor kı hayatım ben elımden qeldıqı kadar senınle ılqılenmeye senın ıcın bır seylerı yapmaya calısıyorum ama fabrika olduqu surece fazla bırsey yapamıyorum dıyor . işlerden işçilerden müşterilerden ınan kı senle ılqılenmeye yetişemıyorum dıyor . bu durumu benım kabullenmem lazım anlayacaqın abla .anlatabıldım mı sımdı

onlarada hak vermek lazım canım benim çalışıolar yoruluolar ama ağlamakla sadece huzur kaçar şimdi küçük gözüken şeyler zamanla dağ olur
üzme kendini

haklısınız ama bır anda sınırlerım bozuldu sımdı bıraz daha ıyıyım . oyle tabıkı soquyorum cunku mahmuttan boyle yapdıkca sorunlar buyuyor benım qozumden kucucuk bırsey ama benım qozumde buyuyor ıster ıstemez ama ıns çözeceqım bu sorunuda

kabulleneceksin elbette. ne istiyorsun isi gücü biraksin issiz mi kalsin. o zaman iste o sevdigin adam olmaktan cikar ve asla istemedigin bir adam olur. cok sükür et , isi olmayan binlerce insan var. benim esim 3 degisik vardiya da calisiyor. ben uyaniyorum o uyumaya yataga giriyor cogu zaman. hayat müsterektir unutma.

tamam abla unutmamm

canım benim hayat kavgası bu adam ne yapsın oda haklı
sende haklısın
bende evlendiğimden beri 3 saat görüorum eşimi
bizimde kendi işimiz 10-11 gibi gidio gece 12-1 gibi gelio
sosyal faaliyet yok doğru düzgün evde kaldığında haklı olarak dinlenmek istiooo
biz onlarla bir yola çıktıysak elimizi taşın altına koymak zorunda kalıyoruz çünkü dediğim gibi hayat bu mücadele den ibaret
sende haklısın insan ilgisiz kalınca kendini garip hissedio
ama kuzum biz varızzzzzz olmazmı :)
tabiki eşin yerini kimse tutmaz ama onlarda haklı birde o tarftan bakmalı

bızımde kendı ısımız sabah 6 da cıkıyor aksamları 7 de qelıyor . haftanın neredeysı yarısı bazen sehır dısında oluyor yada toplantıları oluyor . oyle tabıkı bunları bılerekden cıkdım yola .
oyle ıyı kı varsınız canım

sürekli evde olsalar bıkarız kuzum adamlardan işin güzelliği burda zaten
sen kaç yaşındasın kuzum ?

canım ben cıkıyrum yatayım bıraz sacım var bırde kafam fena aqrıyor ıyı qeceler kızlara selam olsun . öptüm

20 yasına qırcem hazıran 15 de

oyyyy kuzum kıyamam daha küçüksün sennnn
büyüdükçe alışıcaksın bitanem şimdi senin yaşlarında insan yanında hep birisi olsun istio çünkü yaşının gerektirdiği o
inşallah evladın olduğunda ben görücem senin canının sıkılmasını bakayım ağlamaya bile fırsat bulabilcekmisin :)

canım senin göğüslerin ağrıyodu dimi hala devam ediomu şikayetlerin

canım senin göğüslerin ağrıyodu dimi hala devam ediomu şikayetlerin

etmezmiiii. cok aciyor aci bile demem sizliyor resmennn. yanlari ve uclari. bugün banyoda aynaya baktim Allah im daha bu kaarlik hamileyken bu kadar büyüdüyse 8 ay ne yapcam bennnn. inanilmaz büyümüsss

etmezmiiii. cok aciyor aci bile demem sizliyor resmennn. yanlari ve uclari. bugün banyoda aynaya baktim Allah im daha bu kaarlik hamileyken bu kadar büyüdüyse 8 ay ne yapcam bennnn. inanilmaz büyümüsss

3-4 ay olunca büyümesi duruomuş biraz sonra 7.aydan sonrada şişiomuş:)
benimkilerde baya büyüdüler şimdide yumuşacıklar:)
sadece hala süt gelio kaç hafta olmasına rağmen

olsun bacım bırak büyüsünler kocaman olsunlar yiyeceklere karşı tiksinme varrmı yemek yiyebiliomusun ?

iyi olacaktı ama bacım ne yapem kaşındıneyse spordan gelince barışırız artıkn.uzun sürmez benim keeüsmelerim.yoksam dayanamam küslüğe

öyle olmalı zatiii:)
kızzz yine onlardan başka kim çeker bizim nazımızı iyi davranalım adamlara :)

öyle olmalı zatiii:)
kızzz yine onlardan başka kim çeker bizim nazımızı iyi davranalım adamlara :)

orası öyle yaaa:) yaw hergün iyi davran nereye kadar biraz atraksiyon olsun:)
acaba benle konuşcak mı?özür dilicekmi? ciçekle eve gelirmi?
uğraçcak bişi yok ya kavga edip sonra bunları düşünüyom anacım:))

çokkkk tehlikeli gördüm seni anacımmm :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…