Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlı geceler kuzucum.....

hımm yeni mekan yani okk
soğan cücüğümüzde ne yapsın teyzesi anasının anasını aglatıyıo fenalardayım

hay yanaciklarinda öpüm kln em tam onu demek istedim yeni mekan doru valla

noldu niye agliyon hayirdir cücügüm ne yapiyo sanayaw yapsin ondan gelen herseye raziyiz masalalhh 9 haftalik olmussssss

yaw belki gec yumurtlaycan takma kafaniiii

morem dua okummu ne diyon simcikkkkk

yokk moreee takmıorummm hatıyırlısnı isterim rabbimden geç vercekse gönlüm razıdır yeterkii sağlıklı versinnn
oku yasakımmm senn nuarinimee senn bide karabiberimee
akşama kada bekleyelimmm olmassaa senşn 1 günü alcamm perşemde kalanı okucas sonra yeni liste yapcas olumuu

canlaaarrrrrrrrrrr
ben kaçarrr
kendinize cici bakın allaha emanetsinizzzz
çok gece kalmayın ne demişler
''erken yatan döl alır''
:)))))))

:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::92::92::92::92::92::92::92::92:

hay yanaciklarinda öpüm kln em tam onu demek istedim yeni mekan doru valla

noldu niye agliyon hayirdir cücügüm ne yapiyo sanayaw yapsin ondan gelen herseye raziyiz masalalhh 9 haftalik olmussssss

midem bulanıo yasak hayalim beddua gibi olcak ama darısı başına diyeyim

canlaaarrrrrrrrrrr
ben kaçarrr
kendinize cici bakın allaha emanetsinizzzz
çok gece kalmayın ne demişler
''erken yatan döl alır''
:)))))))

iii gecelerr moree can kuşummm
sabaha iii yoculuklarrr
ii eğlen tammamıı

karabbierime nolduki niye okumuycakmissskiyani simdi kactane okum onu bi söyle fazla ne olmasin diye soruyomm

midem bulanıo yasak hayalim beddua gibi olcak ama darısı başına diyeyim

yaw saol kln em böyle duaya can kurbannn kuzucukkk

yawrukusum cücgümü üzme allal allaa burdayim annneeeeeemmmm diyo ne yaparsa yapsinnnn sükürler olsun diyecennnnn kln emmmmm

canım ben yarın okumaya çalışacam yinede akşam haber verebilirim ama anca ne olur kusura bakmayın

karabbierime nolduki niye okumuycakmissskiyani simdi kactane okum onu bi söyle fazla ne olmasin diye soruyomm

valla cankuşummm şimdi o mutluktan unutuuuu
sen 4 dene okuuu bende 4 okucamm gerisini bekleyelimm bakem kıslarden ses gelcekmiii

yaw saol kln em böyle duaya can kurbannn kuzucukkk

yawrukusum cücgümü üzme allal allaa burdayim annneeeeeemmmm diyo ne yaparsa yapsinnnn sükürler olsun diyecennnnn kln emmmmm

mevlam nasip etsin inşallah ben kaçıom canım bi göreyim dedim sizi hanceke de slm
aynı komşu gezmesi gibi oldu yavvvv öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…