Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aminnnn

hosgeldin örtmenim edam hayirdir:26::26::26:

test yaptımm habıbtemmm negatıfff cıktııı sabahtan berıdır morall sıfır bankaya gıttımm gözlerım şiş şiş millet bana bakıyorr neoldu bu kıza demıslerdır ben boyle beklemıyordum kııı yaaa sogan kurude yapmıstımmm (( bu ay cok umıtlıydımm ama sonuc boyle oluncaaa ıcımı yıyorum sankıı kendımı hep yalnızz hıssedıyorumm ne yapıcamm bilemedimm

AMİNNN AMİNNN AMİNNNN

hoşgeldin canım
teşekkürler hoşbulduk

edam canını sıkma rabbimden ümit eksilmez hayırlısı olsun...

benim yeni haberim oldu güzel edammm habbitemmm :26::26:niye o güzel canini üzdünn olacak insallahh bak yeni dualarimiza basladik arka arkaya hamilleik haberi geliyobak benim hormonlarimda sorun cikti hic üzülmedim bilem düzelecek inslalahhh..böyle üzersen kendini hormonlar noluyo biliyomusun edammm ayni benim duruma düsersin 6 ay öncesinde süper hormonlar son düsükten sonra üzüldügüm icin bu hale gelmiss..bak valla stres üüzntü hamilelige engel bunu sende bilyosunn..doktorumda dedi bi rahatla bak bu zamana kadar hemen hamile kaldin isini zorlastirma dedi

evettt canımm ben eylül annesi topiğne üyedimm ozamnala ilk oraya yasım sağğ olsunn anneler çokk ii okuyan okuduu Allah razı olsunnn hepsindeeenn

iyi aksamlarrrr. tatlim merhaba topigimizdeki hamile kalmak isteyen tüm anne adaylarimiz icin biz hamileler ayetel kursi okuyoruz. bir tanae okuyabilir misin?

Okudum Rabbim kabul etsin Allah ol dediği zaman herşey olur,dilerim rabbim isteyen dileyen herkes için de göznuru olacak evlatlar yazmıştır en kısa zamanda.

ivvveeettttttt
5 ay oldu
ama uuuuuuzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn bir aşk hikayesi sonucunda nihayet buldu :))))

yaw neka güzel tazeciksin evlilikte ben nerdeyse 10 yilima yaklasiyommbi bebem bilem yok:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:bebe istiyom bananeeeeeeee:84::84::84::84::84::82::82::82::82::82::86::86::86::86::86::78::78::78:

Son düzenleme:
olurrr eddammm canımm okuyabilisnnn
Allah razı olsunn

tamam ozaman ben bunları yapıcam sımdı cunku ıcım rahat olamıyorum sankı sırtımda yuk var bi tonn yapıcamm canım haber verırımmm [/QUOTE]

aynıı bende öleyimm eedaammmm vlla tekisteğim bitsinde herkese ulaşsın duamızzz hak geçmesinnn inş...
Allah razı olsunnn Allah kabul etsinnn canımmm benimmm

AMMİİNNNN CANIMMMMM

ii gecelerinn olsunnnn

yaw neka güzel tazeciksin evlilikte ben nerdeyse 10 yilima yaklasiyommbi bebem bilem yok:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:beeb istiyom bananeeeeeeee:84::84::84::84::84::82::82::82::82::82::86::86::86::86::86::78::78::78:
olucak inşallah canım benim olucakkkk

tamamm habıbtemmm birazzz rahatladımmm doruu soluyosunnnnn yeterkiii gelsinnnn bebişimmm beni yalnız koymasınnn beklerımm iyikiii varsınızzzzzzzzzz sizlerrr olmasaydınız suannn kendımı yer yer bıtırırrdımmm sizleriii cok sevıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…