- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.581
evet gözler gidyo artıkın :111:
herkese iyi geceler
Allahümme Salli ve Sellim Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
yüce rabbim mubarek günler geceler hürmetine hepimize ve tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin Amiin ..
Allahümme Salli ve Sellim Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
hosgeldin örtmenim edam hayirdir:26::26::26:
merhaba güzel hatunlar....hayırlı geceler herkese
herkese iyi geceler
yüce rabbim mubarek günler geceler hürmetine hepimize ve tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin Amiin ..
teşekkürler hoşbuldukhoşgeldin canım
test yaptımm habıbtemmm negatıfff cıktııı sabahtan berıdır morall sıfır bankaya gıttımm gözlerım şiş şiş millet bana bakıyorr neoldu bu kıza demıslerdır ben boyle beklemıyordum kııı yaaa sogan kurude yapmıstımmm(( bu ay cok umıtlıydımm ama sonuc boyle oluncaaa ıcımı yıyorum sankıı kendımı hep yalnızz hıssedıyorumm ne yapıcamm bilemedimm
balahimm yaw sen taze gelinmissin
test yaptımm habıbtemmm negatıfff cıktııı sabahtan berıdır morall sıfır bankaya gıttımm gözlerım şiş şiş millet bana bakıyorr neoldu bu kıza demıslerdır ben boyle beklemıyordum kııı yaaa sogan kurude yapmıstımmm(( bu ay cok umıtlıydımm ama sonuc boyle oluncaaa ıcımı yıyorum sankıı kendımı hep yalnızz hıssedıyorumm ne yapıcamm bilemedimm
isisn güzel tarafi ne biliyor musun. biz sadece kuru 41 tane ayetel kursi toplamadikkkkkkkk. her okuyan kisi cok güzel dualar etti. hepsini ben bizzat okudum, amin dedim, Allah razi olsun dedimmm.. yani cok güzel hic tanimayan insallar siz hayirlisiyla hamile kalin diye dualar okudurlar, iyi dilekler dilediler.... aminnnnn, cok sükür....
teşekkürler hoşbulduk
edam canını sıkma rabbimden ümit eksilmez hayırlısı olsun...
merhaba güzel hatunlar....hayırlı geceler herkese
iyi aksamlarrrr. tatlim merhaba topigimizdeki hamile kalmak isteyen tüm anne adaylarimiz icin biz hamileler ayetel kursi okuyoruz. bir tanae okuyabilir misin?
ivvveeettttttt
5 ay oldu
ama uuuuuuzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn bir aşk hikayesi sonucunda nihayet buldu :))))
olurrr eddammm canımm okuyabilisnnn
Allah razı olsunn
herkese iyi geceler
Okudum Rabbim kabul etsin Allah ol dediği zaman herşey olur,dilerim rabbim isteyen dileyen herkes için de göznuru olacak evlatlar yazmıştır en kısa zamanda.
olucak inşallah canım benim olucakkkkyaw neka güzel tazeciksin evlilikte ben nerdeyse 10 yilima yaklasiyomm bi bebem bilem yok:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:beeb istiyom bananeeeeeeee:84::84::84::84::84::82::82::82::82::82::86::86::86::86::86::78::78::78:
iyi aksamlarrrr. tatlim merhaba topigimizdeki hamile kalmak isteyen tüm anne adaylarimiz icin biz hamileler ayetel kursi okuyoruz. bir tanae okuyabilir misin?
benim yeni haberim oldu güzel edammm habbitemmm :26::26:niye o güzel canini üzdünn olacak insallahh bak yeni dualarimiza basladik arka arkaya hamilleik haberi geliyo bak benim hormonlarimda sorun cikti hic üzülmedim bilem düzelecek inslalahhh..böyle üzersen kendini hormonlar noluyo biliyomusun edammm ayni benim duruma düsersin 6 ay öncesinde süper hormonlar son düsükten sonra üzüldügüm icin bu hale gelmiss..bak valla stres üüzntü hamilelige engel bunu sende bilyosunn..doktorumda dedi bi rahatla bak bu zamana kadar hemen hamile kaldin isini zorlastirma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?