- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.601
yaw neka güzel tazeciksin evlilikte ben nerdeyse 10 yilima yaklasiyomm bi bebem bilem yok:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:bebe istiyom bananeeeeeeee:84::84::84::84::84::82::82::82::82::82::86::86::86::86::86::78::78::78:
tamam ozaman ben bunları yapıcam sımdı cunku ıcım rahat olamıyorum sankı sırtımda yuk var bi tonn yapıcamm canım haber verırımmm
canımsın çok giremedim sanada çok geçmiş olsun ama düzelmeyecek birşey değil sen güçlü birisin inanıyorum bununda üstesinden geleceksinbenim yeni haberim oldu güzel edammm habbitemmm :26::26:niye o güzel canini üzdünn olacak insallahh bak yeni dualarimiza basladik arka arkaya hamilleik haberi geliyo bak benim hormonlarimda sorun cikti hic üzülmedim bilem düzelecek inslalahhh..böyle üzersen kendini hormonlar noluyo biliyomusun edammm ayni benim duruma düsersin 6 ay öncesinde süper hormonlar son düsükten sonra üzüldügüm icin bu hale gelmiss..bak valla stres üüzntü hamilelige engel bunu sende bilyosunn..doktorumda dedi bi rahatla bak bu zamana kadar hemen hamile kaldin isini zorlastirma dedi
evet bazen beklentilerimiz olmuyor yoruluyoruz,kırılıyoruz aylarca hamileliğe hazırlıyoruz vücudumuzu ve sonu hüsran olabiliyor ama şuna inan ki geleceği vakti çok çok iyi biliyor bu nazlı melekler sabır bitanem sabır inan sadece sabır.....çok çok haklısın nuarinim ama ben böyle beklememıstımkiiiii yaaaaaa
merhaba canımsın idare canım ya nazlım çok fazla bulantılarım var bu sefer çok fazla istifra ediyorumhoşş gelsinn canımm nasılsınn moreeee
nuarinimmmm yaw nasilsin aklim sendeydi
canımsın çok giremedim sanada çok geçmiş olsun ama düzelmeyecek birşey değil sen güçlü birisin inanıyorum bununda üstesinden geleceksin
evet bazen beklentilerimiz olmuyor yoruluyoruz,kırılıyoruz aylarca hamileliğe hazırlıyoruz vücudumuzu ve sonu hüsran olabiliyor ama şuna inan ki geleceği vakti çok çok iyi biliyor bu nazlı melekler sabır bitanem sabır inan sadece sabır.....
merhaba canımsın idare canım ya nazlım çok fazla bulantılarım var bu sefer çok fazla istifra ediyorum
bitanem sağolasın inan annem geldi birazdaha düzeldim sanki şükür bu halede
canımsın çok giremedim sanada çok geçmiş olsun ama düzelmeyecek birşey değil sen güçlü birisin inanıyorum bununda üstesinden geleceksin
evet bazen beklentilerimiz olmuyor yoruluyoruz,kırılıyoruz aylarca hamileliğe hazırlıyoruz vücudumuzu ve sonu hüsran olabiliyor ama şuna inan ki geleceği vakti çok çok iyi biliyor bu nazlı melekler sabır bitanem sabır inan sadece sabır.....
merhaba canımsın idare canım ya nazlım çok fazla bulantılarım var bu sefer çok fazla istifra ediyorum
bitanem sağolasın inan annem geldi birazdaha düzeldim sanki şükür bu halede
olucak inşallah canım benim olucakkkk
aminn insallah balahimm rabbim kucaklarimizi bos birakmasinnn
inşallah nazlım ya ama ddha şu sonucum çıkmadıya çok üzülüyorum 21de çıkacak dahakıyammam canımm olsunnn katlancannn artıkkk rabbimm kucağına aldıktann hepicini unutrur nasıl olsaaa
cok sükür insalalh daha iyi olup nuarinimizi aramizda olacak inslalahh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
napıonz kızlar gördm geldim sizi diğer topikte pek olmuosnz hayırdır
nasılsınız
hancekimlee 2 lafın belini kıramadıkk bu akşamm
canla ben yatyyooo
yumurtlayamadımm zatii canım mı sıkıldıı neee
tabekii hayırrrr sıkılmadıı hayırlısıı herzamann pozifit oluoyorzz
ve
o yavrulara tez vakktte kavuşuorzzz
o bebek gelecekk arkadaşşşş
kızlarrr çok hoşuma gitti paylaşmak istedim:))))
YAŞ 5
Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim.
YAŞ 7
Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini öğrendim.
...
YAŞ 12
Bir şeyin değerini anlamanın en iyi yolunun bir süre ondan yoksun kalmak olduğunu öğrendim.
YAŞ 13
Annemle babamın elele tutuşmalarının ve öpüşmelerinin beni daima mutlu ettiğini öğrendim.
YAŞ 15
Bazan hayvanların kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını öğrendim.
YAŞ 18
İlk gençlik yıllarımın keder, şaşkınlık, ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu öğrendim.
YAŞ 24
Aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değer olduğunu öğrendim.
YAŞ 33
Bir arkadaşı kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek olduğunu öğrendim.
YAŞ 36
Önemli olanın başkalarının benim için ne düşündükleri değil benim kendi hakkımda ne düşündüğüm olduğunu öğrendim.
YAŞ 38
Eşimin beni hala sevdiğini, tabakta iki elma kaldığında küçüğünü almasından anlayabileceğimi öğrendim.
YAŞ 41
Bir insanın kendine olan güveninin, başarısını büyük oranda belirlediğini öğrendim.
YAŞ 44
Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu öğrendim.
YAŞ 46
Yalnızca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü aydınlatabileceğimi öğrendim.
YAŞ 49
Herhangi bir işi yaptığımdan daha iyi yapmaya çalıştığımda, o işin yaratıcılığa dönüştüğünü öğrendim.
YAŞ 50
Sevgi, evde üretilmemişse, başka yerde öğrenmenin çok güç olabileceğini öğrendim.
YAŞ 53
İnsanların bana, izin verdiğim biçimde davrandıklarını öğrendim.
YAŞ 55
Küçük kararları aklımla, büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini öğrendim.
YAŞ 64
Mutluluğun parfum gibi olduğunu, kendime bulaştırmadan başkalarına veremeyeceğimi öğrendim.
YAŞ 70
İyi kalpli ve sevecen olmanın, mükemmel olmaktan daha iyi olduğunu öğrendim.
YAŞ 82
Sancılar içinde kıvransam bile başkalarına basağrısı olmamam gerektiğini öğrendim.
YAŞ 90
Kiminle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim.
YAŞ 95
Öğrenmem gereken daha pek çok şeyler olduğunu öğrendim.
Dün sabaha karşı kendimle konuştum.
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum.
Yokuşun başında bir düşman vardı.
Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum
Özdemir Asaf
biz artikin hep burdayiz kln emmm
saol yawrukusum findigim napiyo sogan cücügüm iyimiiiii
napıonz kızlar gördm geldim sizi diğer topikte pek olmuosnz hayırdır
nasılsınız
moremm kiz yürü kocisini bekletme sen yatakcigina gittsarilan isitin birbirinizi
yarin görüsürük iyi gecelerrrrrrr hadi
hoşş geldinnn kln m canımmm
burdayızz moree artıkkk sen naısllsınn büyümüşünn maşşallhh sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?