Doğuma Hazırlık hangi ayda hamile kalırsam kızım olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hasretonal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
5
0
36
İstanbul
merhabalar benim bi oğlum var bi kızım olsun istiyorum oğlak burcu olduğum için kafam karıştı çin takviminde +2 falan eklenecek diyo ocak 16 1986 doğumluyum anlayan biri ne olur cvp versin hangi ayda hamile kalırsam kızım olur

merhaba ben çok baktım ona benimde bir kızım var şimdi +1 veya +2 koyunca baktığım hiç kimsede tutmuyor 4 tane ablam var yani 11 tane yeğenim hamile kaldıklarında %90 çin takvimi tuttu ama artı yaşı eklemeden.. ben tam 81 doğumluyum 24 yaşında ağustosta kızıma hamile kalmıştım tuttu şimdi sana bakalım googleden bakıp yazayım canım..

şimdi sen 26 yaşına ocakta basmışsın yaşadığın değil bitirdiğin yaşa bakıcaksın..haziran ağustos eylül kasım aralık 2012 de kalırsan tabii 2013 e sarkarsa 27 yaşa bakarsın..allah gönlüne göre versin...

2012nin haziran ayı değilmi bide şimdi mayısta Son adeti gördükten sonra diyelimki haziranda ilişki oldu doktorlar Son adet gününden itibaren hesaplıyor yani mayıs olarak o zaman mayısta mi hamile kalmış okuyorum hazirandami ne olur cevap yazarmisiniz

2012nin haziran ayı değilmi bide şimdi mayısta Son adeti gördükten sonra diyelimki haziranda ilişki oldu doktorlar Son adet gününden itibaren hesaplıyor yani mayıs olarak o zaman mayısta mi hamile kalmış okuyorum hazirandami ne olur cevap yazarmisiniz

canım bende bunu merak edıyorum işte ben son adetım 23 şubattı mart ayında yumurtlama oldu şimdi ben şubat ayına mı bakıcam mart ayına mı :44:

Back
X