• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi bahaneyi kullansam

Yazık gencecik kadının işittiği laflara bak. Babanın evinde yaptırsaymışsın. Coğrafya kader gerçekten. Siz niye böyle birine hesap veryorsunux anlstıyorsunuz tedavinizi
Coğrafya kader ama konu sahibi Rusya'nın göbeğinde Moskova'da yaşıyor, dediğine göre iki üniversite bitirmiş.
Bazen de insanın kafatasının içindeki coğrafya kader,maalesef ki

Selam arkadaşlar nasılsınız?beni azdan çokdan tanıyorsunuzdur,sadede geçeyim.şöyle ki benim kv Temmuzdan memleketteydi yanımızda değildi eltim kp,eşim,kayınbiraderim ve çocuklar aynı evdeydik.şu kadının yokluğu çok güzeldi yani kvsiz hayat nasıldır bilirsiniZ,bu arada nisan ayından yüzüme tedavi ediyorum Sotret izotretinoin,roakkutan duymuşsunuzdur,çok yan etkileri olan ilaçtır.her ay doktorun kontrolünde olmak gerek.şu kv hep bu işe karşı “ay şu ilaç seni şöyle yapmış böyle yapmış kullanma,babanın evinde yüzünü tedavi etseydin ya”ben de artık yoruldum ve doktora söyledim ben artık gelemem mümkün mü telefonla size göndereyim siz bakasınız tahlillerime,o da benimle razılaştı.şöyle ki kv memlekete gittiğinden sonra ben doktora gittim metroyla ama.2 kez gittim şimdi bu Eylül’ün 11de geliyor ve ben 12de benim analiz vermem gerek.bu haberi duyduğumdan sinirden 4 köşe olmuşum.nasıl bir bahane getirsem ne yapsam da gitsem?!aklımda şöyle bir şey var ki güya kreşte toplantı yapacağız velilerle ben orda olacağım falan sizce tutarmı?
Siz ihtiyaç duyup doktora gitmişsiniz, doktor da gerekli görüp bir tedavi başlatmış. Kayınvalideniz zaten haddi olmayan, onu hiç ilgilendirmeyen şeyler söylemiş. Bir bahaneye ihtiyacınız yok ki. Sizi ilgilendiren konulara tabii ki siz karar verirsiniz. Kimseye de bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Lütfen kendinize saygı duyun. İhtiyacınız neyse elbette onu yapacaksınız.

Tamam oyle karaktersiz bir kocanız var malesef anladim ama tedavi sürecini siz gizli mi başladiniz?
Ücretleri kim odedi?
Yok gizli başlamadım ama hep bir laf sokar o ilaç seni kötü yapıyor onun hiç bir etkisi yol mal ne anlar işte sanki 1 aya düzelecek o ilaç 6-9- bazen de 1-2 yıl süreç içerisinde etki gösterir ücretleri kocam

Siz ihtiyaç duyup doktora gitmişsiniz, doktor da gerekli görüp bir tedavi başlatmış. Kayınvalideniz zaten haddi olmayan, onu hiç ilgilendirmeyen şeyler söylemiş. Bir bahaneye ihtiyacınız yok ki. Sizi ilgilendiren konulara tabii ki siz karar verirsiniz. Kimseye de bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Lütfen kendinize saygı duyun. İhtiyacınız neyse elbette onu yapacaksınız.
Ne yapayım sizce?ben moskovadayım o ne isterse yapıt karşı gelirsem ya laf sokar evde huzur bırakmaz ya kocasına söyler ya eşime söyler Sabrediyorum inşaAllah evim hazır olsunda 🤲🏻

Kanser olmusum sizin yuzunuden tahlil vericem deyin cikin bari :işsiz:bu nasil hayat bu nasil iliski… siz zaten bu sekilde uzun yasamazsiniz bu nasil dert ya
Zaten yaşamıyorum ki temmuzdan biraz gün yüzü görmüştüm yine geliyor

Niye sürü gibi yaşıyorsunuz?
Neyse, aslında icazet vermeye gerek yok ama belliki tuhaf bir şekilde 'izinsiz, habersiz' birşey yapamıyorsunuz. Eşinize söyleyin o halletsin madem. Yok o da halletmezse kayinvalidenize iç çamaşırı almaya gideceğinizi söyleyin o da olmazsa akşama yemek icin markete biseyler almaya gideceğinizi söyleyin
Not: üyelere katılıyorum, böyle evlilik olmaz bence asıl düşünmen kafa yorman gereken konu bu.
Doktorum uzakta biraz.metroyla gitmem gerek

Nilu artık yemin ederim boşandığıma şükür sebebim oldun ya.
Bu nasıl hayat doktor randevusu ya liseli kızmısın sevgilinle mi buluşucan neyin taktiği şeyi ya dümdüz sabah çık git kocaman kadınsın.
Ona söylemişim benim yüzüm beni alakadar eder,cevabında sen kendibŞına mısın ??

O zaman boşanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim diye konu açmalısınız. Sizin adınıza üzüldüm gerçekten dışarda hayat var,nefes almak var. Yaşadığınız evin dışındaki herhangi bir yer eminim daha iyidir.
Şu an bu ev güzel erkekler çalışır ben çocuklarım ve eltim bu evdeyiz bu evde 6 yıl boyunca ilk kez cenneti gördüm

Selam arkadaşlar nasılsınız?beni azdan çokdan tanıyorsunuzdur,sadede geçeyim.şöyle ki benim kv Temmuzdan memleketteydi yanımızda değildi eltim kp,eşim,kayınbiraderim ve çocuklar aynı evdeydik.şu kadının yokluğu çok güzeldi yani kvsiz hayat nasıldır bilirsiniZ,bu arada nisan ayından yüzüme tedavi ediyorum Sotret izotretinoin,roakkutan duymuşsunuzdur,çok yan etkileri olan ilaçtır.her ay doktorun kontrolünde olmak gerek.şu kv hep bu işe karşı “ay şu ilaç seni şöyle yapmış böyle yapmış kullanma,babanın evinde yüzünü tedavi etseydin ya”ben de artık yoruldum ve doktora söyledim ben artık gelemem mümkün mü telefonla size göndereyim siz bakasınız tahlillerime,o da benimle razılaştı.şöyle ki kv memlekete gittiğinden sonra ben doktora gittim metroyla ama.2 kez gittim şimdi bu Eylül’ün 11de geliyor ve ben 12de benim analiz vermem gerek.bu haberi duyduğumdan sinirden 4 köşe olmuşum.nasıl bir bahane getirsem ne yapsam da gitsem?!aklımda şöyle bir şey var ki güya kreşte toplantı yapacağız velilerle ben orda olacağım falan sizce tutarmı?
Neden kabile hayatından günümüze uygun olan çekirdek aile hayatına geçiş yapmadınız en cok bunu merak ettim. E o ilkel kominal yaşamda rahat sorgusuz sualsiz yaşamak da imkansız tabi anlıyorum. Şöyle diyebilrsiniz
-Sultanım karaciğerimde yağlanma varmış bu da cildimde sivilcelenmeye ve irritasyona sebep oluyormus bu nedenle sizden izin almadan tedaviyi saglayan bir ilaca başladım afedersiniz.
Kv -Nasıl benden habersiz ilaç kullanabilirsin. Kalk kız sogan dogra.
-Ama tedavi olmazsam köle izavra gibi çalışıp sizi mutlu edemezmişim.
Kv-Hım tamam ya o zman.

Bence boşanın ama Azerbeycana da dönmeyin. Moskovada iş bulamaz mısınız? Sizin yerinizde olsam ne olursa olsun bir iş bulur hayata karışırdı, bulaşıkçılık yapardım mesela o sırada da Rusça öğrenirdim ama ne olursa olsun boşanırdım.
Bulaşıkçılık ne ya?ben öğretmenliği bitirmişim kadın benim işlemeyime de karışır,otur çocuklarına bak o senin işin der

Evet aynı odadayız 5 ve 3 yaşlarında
Gecen konuda eşinizin size yanastigindan falan bahsetmiştiniz. Böyle zamanlarda çocuklar odadayken 'nasilsa anlamaz' diye birlikte mi oluyorsunuz yoksa çocukları salona mi yolluyorsunuz 😳😳😳
Hiç anlamadım 3 odalı evde 8 kişi nasıl yaşayabilirsiniz? Yazık o çocuklara

Gecen konuda eşinizin size yanastigindan falan bahsetmiştiniz. Böyle zamanlarda çocuklar odadayken 'nasilsa anlamaz' diye birlikte mi oluyorsunuz yoksa çocukları salona mi yolluyorsunuz 😳😳😳
Hiç anlamadım 3 odalı evde 8 kişi nasıl yaşayabilirsiniz? Yazık o çocuklara
Çocuk uyuyor sizin dediğinizi eşim öyle düşünür belki çünkü vurdumduymaz birisi.ama çocuk uyuyor

Ne 8i?10 kişi.biz 4 kişi,kv kp kayınbirader,elti ve çocuğu

Back
X