Selam arkadaşlar nasılsınız?beni azdan çokdan tanıyorsunuzdur,sadede geçeyim.şöyle ki benim kv Temmuzdan memleketteydi yanımızda değildi eltim kp,eşim,kayınbiraderim ve çocuklar aynı evdeydik.şu kadının yokluğu çok güzeldi yani kvsiz hayat nasıldır bilirsiniZ,bu arada nisan ayından yüzüme tedavi ediyorum Sotret izotretinoin,roakkutan duymuşsunuzdur,çok yan etkileri olan ilaçtır.her ay doktorun kontrolünde olmak gerek.şu kv hep bu işe karşı “ay şu ilaç seni şöyle yapmış böyle yapmış kullanma,babanın evinde yüzünü tedavi etseydin ya”ben de artık yoruldum ve doktora söyledim ben artık gelemem mümkün mü telefonla size göndereyim siz bakasınız tahlillerime,o da benimle razılaştı.şöyle ki kv memlekete gittiğinden sonra ben doktora gittim metroyla ama.2 kez gittim şimdi bu Eylül’ün 11de geliyor ve ben 12de benim analiz vermem gerek.bu haberi duyduğumdan sinirden 4 köşe olmuşum.nasıl bir bahane getirsem ne yapsam da gitsem?!aklımda şöyle bir şey var ki güya kreşte toplantı yapacağız velilerle ben orda olacağım falan sizce tutarmı?