Sizi bilmem, konularınızı bilmem ancak anlattıklarınızda 18 -21 yaş arası olduğunuzu düşündüm. Yaş nereden çıktı derseniz, çünkü daha olgun biri bu satırların aslında sevdiği adama hakaret olduğunu bilirdi. (olgun gençler konudışı lütfen her genç üstüne alınmasın)
Nişanlınızdan kıskandığınız ve samimiyetinden hoşlanmadığınız kişi yengesi yani abisinin eşi. O kadını bilemem ama siz nişanlınızdan o kadını kıskanarak aslında müstakbel eşinize güvenmediğinizi gösteriyorsunuz. Nişanlınız yengesine bakacak kadar zavallı ve aşağılık ise kadını geçin önce nişanı bozun. Çünkü yengesine bakan herkese bakar.
Ha diyorsanız ki benim nişanlıma güvenim tam, o zaman bunlar hiç sorun değil. İlave olarak herkes sevilecek diyede birşey yok. Varsınlar sizi soğuk bulup sevmesinler.
birileri sedefi överken hiçbişey olmamış gibi davran, önemseme
bence kaynanan senin hassasiyetini anladığı için böyle davranıyor
Sema gibi akıllılık edip hepsiyle görüşmeyi kesmen mutluluğun için tek yol bana kalırsa
ama senin nişanlın bunu yapmaz
22 yaşındayım canım.bana ters kim olursa olsun ben evleneceğim inaı kimseyle cıvık cıvık görmek istemem.ztn biliyorum ben içlerinde kötülük olmadığını eminin sedefte bile yok nişanlıma karsı artniyet.ben en basından güzel bir dille uyardım sonra sert bi dille uyardım istediğim çok seğildi siz birbrinizi kardes gbi görüyosunuz biliyorum abinin karısı siznde namsunuz farkındayım ama dısardan hoş durmuyo bu samimiyet dedikçe beni dinleyen olmadı.sonuç evet öyle böyle uzaklatı nişanlım ondan ama olan bana oldu işte takıntılı kaldım böyle
bence senin sinir olduğunu hissettikçe daha çok üstüne gelirler iyice gıcık etmek için...sedefin de hoşuna gider senin şişmiş halin...hiç belli etme bence.ne kadar sinir olsanda umursamaz davran yok muş gibi yap.mutlu neşeli görün.zorda olsa beni kıskanıyor dedirtme kendine bence...kocanın ona aşık olacak hali yok,herkesin değeri kendine bırak naparsa yapsın sana kim yakınlık gösterirse evlendiğinde ona yaklaş sende...onlar senin ona olan tavrını kıskançlık olarak yorumlıycaklar...sedef in hoşuna gidecek kıskanılmak daha bi neşelenecek.sende şişip oturcaksın.sedef dedilermi at bir kahkaha ay çok şeker kız de geç...içindenistediğini söyle ama
aslında sana çok kızmıştım ama konularını tekrar tekrar okuyunca bende sinir oldum bu duruma.
yapı olarak biraz takıntılı biriyim olaylardan çabuk etkilenirim olayları üstümden atmak uzun zaman alır. belki de sen de benim gibisindir. bir olay olduğunda tam unutacağın sırada sürekli bir "sedef de sedef" lafı önüne ısıtılıp kondukça sinir olmuşsundur.
eski konularından beri zihniyet olarak aynı noktadasın.
nişanlına "annenin bu davranışlarından bıktım ya artık sussun yada samimiyetimi minumuma indircem" de topu ona at artık. sen jest ve mimiklerinle rahatsız olduğunu mutlaka belli ediyorsundur kayınvaliden de saçma sapan bir insan olsa gerek sedeften başka konuşçak konu bulamamış
biraz soğuk olun onlara karşı. aylardır düzelmiyo bu durum. evlenene kadar çözmeniz lazım.
nişanlınız ne diyor bu duruma bu kadar şey olurken sessiz mi duruyor? görmüyor mu halinizi
yapılacak baska bişi yok galiba canım ama ben öyle yaptığım zamanda nişanlım bile anlamıyo taktik yaptığımı.oda ssedefe kızgınlığım gecti sanıyor.mutlu oluyor gergnlk yasamıcaz diye.yani içimden gelmediği gbi davrandığım zaman rolüme nişanlımı bile inandırıyorum.sonra iyice çıkmaza giriyorum:):)
Eğer bunları kalben söylüyorsan, dilden söylemiyorsan hiç sorun yok demek ortada. Hani bazen dil söyler, kalp buna inanmaz ya ... Boşver bunları keyfine bak.
kaç yaşında bu sedef
çok mu akıllı yani bu kadar insan nası kanıo ona anlamadım kötü bi insan olsa fesat biri olsa bi kişi bile anlayamazmı yaaaa
Sedef kurnaz birisi aileye nasil idare edecegini cok iyi biliyor , sende bas edemiyorsun cunki sanirim yapmacik bir insan olmadigin icin zoruna giden de bu hak etmiyorlar cunki , guzel birseyde ama yeri geldiginde yapmacik olcaksinki gormelerini saglican zamanla, sinirlerine hakim olup sende oynayacaksin, zayif noktani kimseye gosterme yoksa hep o noktaya vururlar kaynananin suan yaptigi gibi, gercekten guzelim böyle sadece kendine yaparsin kiskanc damgasi yersin cekemiyor felan filan olur yani kotu olan sen olursun en onemlisi nisanlinla sorunlariniz olur , erkekler bu konularda cok baska dusunurler saf dirlar. bisey demeden nisanlin sahit olmasini sagla , zamanla söyleyerek degil gostererek anlarlar ama diger turlu cekemeyen olursun yoksa, birazda rahatla , kaynanan ovmeye basladiginda takil sende gulerek biraz ciddiye almayarak evet evet öyledir severim diye hic böyle sicakkalnlik gormedim gibisinden , kaynana sedef konusunda ignele ama gostermeden , kurnaz ol sinirlerine hakim ol bence , buarada sedefi anlatma seklin aile icin felan filan benim uveyanneme cok benziyor sende kaynana laflari bende uveyanneydi ay herkes mest olmustu kadina bense babasini kiskanan kisibiraz izledikten kadini sonra onu taktiklerini uygulamaya basladim ve bunlara asla gelemiyorlar sonrasinda yakinlarin senin ne demek istedigini zamaninda kendileri goruyorlar sen hic birseyy demeden , sadece aklini kullanaksin , allah yardimcin olsun buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?