hangi başlık yakışırki!:(

Sedef belki gercekten samimidir bir artniyeti olsa ,nisanlinizla aranizi bozardi...Evet bazen diger insanlarda övülmek istiyor... Ilk bastan siz bu sedefe gicik olmussunuz ya da sevmemissiniz... Zamanla bu nefrete dönüsmüs (nisanliniz ayni oda da kaldiklarini anlatinca)... Bencede kafaniza takmayin sedefin bir esi var ... Yani o da nisanlinli kötü bir hareketini görse kizardi ve kabul etmezdi... Bir de atin bu ön yargiyi , daha saf ve temiz görünmeye bakin... Böyle yaptikca kötü gelin durumuna düsüyorsunuz....

tmm ben kendi fikirimi söyleyim siz doğru olup olmadığını söyleyin.bu kız benim nişanımda bana öyle bir bakıs atmıski gören herkes bi saçına dalmadığı kalmıs derken kaynanam onada kılıf uyfurp konuyu kapamıstı.kandillerde msj atmıstım cvp falan vermemişti(nasıl biri olduğunu öğrendikten sonra iyiki vermemiş diyorum)hamileliğini tebrik etmek için msj attığımda tanmazlıktan gelmişti ki benim için en mühimi bu
bunu kayınvalideye anlatıp tabi o sedef konusunu çtığı zmn anlatıp beni tanımazdan gelen birinin nasıl biri olduğunu yada nabıb ne ettiğini merak etmiyorum annecim diyip kestrip atsam nasıl olur.nişanlım bu konuda arkamda ztn.hatta ona kalsa sedef sedef sıkıldım anne baska muhhabbetmi yok ded diyo
bunlar benm için yeterli kaynanaya yeterli gelmicek emnm ama baska sölicek yapcak bişeimde kalmadı illallah geldi yani.samimi gözük demişsinya bide bu konu var rahatsız olduğum ztn.gerek burda okuduklarım gerekse çevremde gördüklerimle en iyi kaynanayla bile mesafeli olunması gerektiğini öğrendim ama bunu yapmayı beceremdim.benm kaynana saolsun pek bi samimi gelir totoma şaplak atar herkesn içinde o derece.

istediğini yap valla. nişanlın dönek biri değil dimi hep arkanda olur.
hatta şey de yapabilirsin. bu sedefi anlatmaya başladı mı telefonunu çıkar onunla oyna, veya ne bileyim kendi kendine gülümse hatta nişanlına bakıp manidar manidar gülümse.
veya şunu da yapabilirsin
sedef konusu açıldığı an anneni öv. valla ciddiyim o konuyu nasıl sedefe getiriyosa sen de annene getir. anneni öv dur. bak nasıl sinir oluyo
bak aylardır kendini yiyip bitiriyosun burda konu açıyorsun kendini hırpalıyosun
artık bir şeyleri değiştirmenin zamanı geldi. içinde biriktiriyorsun sürekli. hatta öteki eltini de övebilirsin sürekli sedef değil de ötekini.

teşkkür ederm canım yorumun için.zaten ayrı evde oturacağız iftira dedinya gözümle görmedim bilemem ama diğer eltim semanın sedefe kan kusmasının baş sebebi bu.ölmüş babasının üstüne yemn ederken utanmadı bana iftra attı herkesle kötü etti kendini akladı diyor.sedef herkese sema bana benm kocamdan uzak dur dedi demiş.semada o kunun gectiği vaktte ben daha sözlüydüm bi kere cümle saçma iftra attı bana dio.yıllar gecmesine ragmen aynı kini duruo sedefe karsı aralarındaki olay bana anlatılan bu allah biliyo tabi

Elti-kaynana durumlarında genelde sorunlar çıkmış,yaşanılmıştır.Yani iki taraf iyi olsa bile elti,kaynana olduğu için hep bi önyargı ile yaklaşılır durumlara.Öncelikle bunu düşünmen lazım.Sedef elti gibi eltilik yapıyor,kaynanan da kaynana gibi kaynanalık yapıyor sana...Senin onlara ihtiyacın yok.Nişanlın yeter de artar sana,hıı tabi bir de ailen.Evlenince çocuk da yaparsınız...Ohhh;evli,mutlu,çocuklu olursunuz

Sonra Sedef mi ağlamış,kaynana mı ölmüş,Sedef düşmüş,ağlamış mı,kime ne?

ah be zamnım çok saol yorumun için ama senn düşündüklerini söyledklerini hep düşündüm uygulamak nasib olmadı nedenmi.kaynanam sazı eline aldımı bırakmaz 20 tane cümle kuruosa bir cümlemi ya dnler ya dnlemes.konusulmuo kadınla hepo kendi anlatıo.şöyleki bak dnle trajikomik oldu resmen.dün dediki sema sedeften bahsednce kızıo e nabıım oda gelinim illaki konusucam biyere gidioz soruolar sedef nabıo die susayımmı cevpmı vermiyim dedi.bende tam diycektmki kmse kmseye kilit vuramaz biz 3 geln olarak birbirimiz sevmesekte yabancı olsakta sonuçta hepimiz senn geliniz tabiki biri sorunca konusulur anlatılır ama sen bizim bu sahıstn hoşlanmadıımızı az çok biliosun anne en azından yalnızken dikkat etsen diycektm.açtım agzımı kimse kimseye kilit vuramas dedim daldı konuya susturdu beni .ben ne anlatmak istedim o ne anlamısş oldu bide en nefret ettiğim huyunu onaylıo durumuna düştüm:)))

siz ne kadar o kadını kötülersenız, kaynananın da bır o kadar sevgisi ve inancı çoğalır bence..
bazı seylerın de zamana kalması lazım,, melek değil ya bu kız yahuuuu elbet gıcık olduğu şeyler olacaktır..
sonuçta hepımız ınsanız,,gıcık olduğumuz zamanlarımız vardır bizim..

hem bu işler çok çetrefilli işler yaaa,,bugun onu korur yarın seni..
ona gıcık olur sana dadanır sana gıcık olur, onu savunur vs vs vss bu işler baya karısık bence...kimse vaz geçilmez değildir,, herkesın bır lale devrı vardır unutma

umarım yaşamazsın benm yaşadığımı ama anlamak için yaşaman gerekr sedef 8 senelk evli sema evlendi ben nişanladım biz çöküş dönemlerne gectik sedef hala lale devrnde
bu devaran böle gelmiş böle gidio yani.ki gtsinde banane yeterki benim gözmden kulağımdan uzak olsunlar tek isteğim bu

hm onada kilif uydurur belki , ilk dene bi annecim böyle böyle olmustu neden acaba böyle yapti diye uzuldum felan de hehe:)) hani kotulemeden ama konusurken bahane bulmasina izin vermeden , hic yakistiramadim ona hani cok sicakkanli ya felande , konusmanin gidisine gore hemen konuyuda kapatmaya bak hani demek istedigim tatlim taktik uygula , basi insalarda direk olmak ise yaramadigi gibi ters etki yapiyor, ve birgun de herkesin icinde öyle bi sagla ki konuyu ac ama kurnaz bi sekilde bakislarindan o gun herkes korkmus gulerekten diye yada tebrik ettigimde tanilmadim diye ama soguk kanli iyisimer bi sekilde deki oklari ustune cekme , diger arkadaslarda hak verirse uygula bi ben olsam böyle yapardim, sacma olcak belki ama bazende saf takinmak insani ileri goturuyor,

Diğer konularını biliyorum ve empati yaparak söylüyorum.
Ben ne yengesiyle bu kadar samimi vıcık vıcık ilişkileri olan adama Eş
Ne de buna normalmiş gibi davranan
Aileye gelin olurum.
İnan anlattıkların normal değil XXL yanii.
Sen evlensen de bu konu asla sende kapanmayacak nişanlında zaten gerekli istikrarı sağlamaz
Paso bu konudan tartışırsınız.
Ama tabi kaderin senin elinde 3 ay var umarım gözün açılır.
Ayrıca tercih senin ama madem böylesine ciddi bir konu kafanı kurcalıyor
Bari cinsel birliktelik yaşamaya çalışma
Kendini iyicene bu ilişkiye zorunlu kılarsın,güçleştirme durumu...

Herkes sedefi bu kadar seviyorsa vardır bir iyiliği.Sedefe olan önyargıların yüzünden ona direk cepha açmışssın.
İçinde kendi kendine kurup kurup kinini büyütmüşsün.

Sedefle aranızda bi problem olmadığı halde onlar seven herkese kusmanız ilginç
Sedefle biraz yakın olmayı dene sende.
Geçmişte yaşananlara takılıp kalma artık.

merak etme cnm sen, yaşamamıs olabılırim
ama etrafımda o kadar çok insan var ki bunları yaşayan en yakınlarımdan görüyorum...

tecrübelere dayanarak konusuyorum tatlım..

allah yardımcın olsun.

of of off...
o zaman ne yap biliyo musun bu sedeften konuşmaya başlayınca "çayımı tazeleyim" diye içeri git peçete kalmamış de içeri git bi lavaboya gideyim de içeri git :)
telefonunla oyna ve sevgilinle sürekli bıkkın bir ifade ile göz teması kur. manidar manidar etrafa bakıp gülümse.

ama bak kaynanan ilerde semayı amanede kötüledi filan der kalırsın öyle. az sözcükle çok şey anlatmaya çalış. ben sema ablamı seviyorum çok iyi kalpli biri de koy noktayı. veya artık nişanlına de annenle ciddi ciddi konuş bu akşam sedef lafını duymak istemiyorum de. bak hala konuşuyosa o zaman daha önce yazdığın fikrini uygula

allahtan nişanlın bunların yaptığını ciddiye almıyor

aaa dur aklıma bişi daha geldii
hani nişanlın "aman anne sedeften başka konuşulcak konu mu yok" filan diyomuş ya onla birlikte sen de bir kahkaha patlat
bak bu tip insanlar karşısındaki gülünce acayip bozuluyo. bu söylediklerimi mutlaka uygula

kesinlkle uygulucam canım çok teşekkür ederm yardımın için:)

şimdi ben yorum yapcam müsadenle;

bak amanedecim,sen kk'nın en bilinen derdi olanlarındansın:)
şimdi benim anlamadığım şey,senin kayınvaliden ve kayınpederin hiç yoksa 55 yaşlarında insanlardır ve eski zamanın insanları namus ahlak vs meselelerine bizden daha hassas yaklaşırlar.ben eminim kayınvaliden ya da kayınpederin sedef'in samimiyetten ziyade cıvıklığa pisliğe art niyete kaçan bir hareketini görseler onu sevmezlerdi.çünkü oğullarının karısı.çünkü oğullarına karşı yakın davranıyor...
ben tekrardan eminim eğer sedef'in içinde art niyet olsaydı şimdiye kadar sen gelesiye kadar nişanlını ayartmıştı...
yok yani tutulacak yanı yok.ben kendimden örnek vereyim,
ben erkek birkaç akrabamla çok fazla samimiyim,çok fazla ama,onun gelecek yıl nişanlanacağı kız da beni kıskanıyor,ama benim umurumda mı inanki değil,sorsan o akrabalarımın annesine beni deliler gibi sever,babaları da öyle,her yerde mutlaka beni sevdiklerini söylerler,hatta abartıp kızımızdan fazla sevyoruz derler...ve eminim o kız buna deli oluyor...ve ben o kız için hareketlerimden asla vazgeçmem,çünkü o yokken ben vardım,ve o akrabalarım da biliyor benim içimde art niyet olmadığını ben de biliyorum...dünyada bir tek o akrabalarım kalsa dönüp bakmam erkek diye,çünkü kardeşlerim gibiler.

onun yaptığı sadece kıskançlık yani...kendi kendisini yesin umurumda değil...

burda amanede sen o kızsın...ben de sedef...sana tek söyleyeceğim şey kıskançlıktan,hasetten vazgeç,sedefin yerini almaya çalışma,o iyiniyetinin,samimiyetini ispatladığı için çok seviyorlar zaten...
onun yerini alman mümkün değil,sadece kendi mutluluğuna ve sedefle iyi geçinmeye bak...ancak bu şekilde ailede yer edinirsin.
ben sedefi seviyorum

seni üzmek istemem ama eski konuları falan düşününce ben sedefciyim
ona karşı önyargılı ve kıskançsın anladığım kadarıyla sende iyi ol herkes seni sevsin sen iyi olursan herkes iyi ol kayınvaliden övünce evet haklısın de asla sedef ve semanın arkasından konuşma kayınvaliden senin ağzını arıyor ayrıca sedefi örnek gösterip sende böyle ol diyor

konularını biliyorum
o aileyle dertten kurtulamazsın, daha çok konu açarsın
illa bu adamla evlencem diyosan görüşmeyeceksin
kocan görüşsün gerekirse sen görüşme
öyle mesafeyle olcak bişey değil
ve o mesafeyi koruyacak birileri yok karşında

bende sedefi seviyorum..

bende sedefi seviyorum..

aha sürü psikolojisine girdiler yine:)
tm cnm sevin istediğiniz kadar sevin sevişmeine başka yerde devam edin ben burda derdime derman bulmak biraz olsun rahatlamak için açtım konuyu.saolsunlar arkadaslarımda çok yardımcı oldu fikirlerinizede saygı duyuyorum.ama lütfen dallandırıp budaklandırmayın eski konularımdaki gbi
dediğim gbi sevişmenize başka yerde devam lütfen:)

kiss surda 3 ay kalmis dugunune gelinlik ev resmi yuklemen gerekirken sense napiyosun..
anacim sedef derdi bitmez sende
ben evlendikten sonra bu konulari daha yogun yasiyacagini dusunuyorum..
yaa neyse iste ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…