tatlım kayınpederm kapalıları çok sever ablamı gördü öve öve bitiremedi.öyle gurulandımki benim ablam ya dedim içide öyle güzeldir dedim.sonra kaynanam kaç kere baska kızları komsu kızlarını anlattı döndü nişanlıma bi görsen nasıl güzel falan dedi hep güzellklerini onaylatmaya çalıştı sustum zamanla takmamaya basladım.bilmiyorum belki ifade edemyorum kendimi ama sedefe gıcıklığım kıskançlıktan değil sevsinler övsünler umrumda değil.bana dokunan kaynanam sedef yznden yıprandıımız nişanlımla birbrimize grdimizi biliyo buna ragmen sedefi anlatmaktan vazgecmiyo.aramızın bozulmasından bile korkmuyo değişik bi psikoljideyim ifade edemiyorumkendimi canım'Mutluluğun yolunu bilmem ama mutsuzluğun yolu başkalarını mutlu etmeye çalışmaktan geçer.'
diye bir söz vardı, kime ait olduğunu hatırlayamadım şu an ama düşününce haklı bir söz olduğunu
anlayacaksın. Kayınvalideni mutlu etmek, onun gözüne girmek, en sevdiği olmak zorunda değilsin.
Bunu kabullenmelisin öncelikle. Kabullenirsen eğer, yanında Sedef'i altınla kaplasalar umrunda olmaz.
Takıntı da olmaz senin için. Aynı şekilde kimsenin de seni mutlu etmesini bekleme. Kayınvalidenle
seviyeli bir ilişkin olsun, saygı çerçeveni iyice belirgin olacak şekilde çiz, gerisini de bırak...
Benim kayınvalidem de kız kardeşimin çok sıcakkanlı, çok içten olduğunu söylemişti. Ben bunu takıp
kıyasa girseydim oooo... O öyledir dedim. Niyeti ne diye de hiç düşünmedim. Ben böyleyim, buyum
ve böyle olmaktan mutluyum. Eşim de beni böyle seviyor. Gerisi önemli mi? İnan umurumda değil.
Kırılmak istersen bahane çok ama ne gerek var ki canını sıkmaya... En iyisi hiç kötüye yorma,
kafana da fazla takma...
Sedef'e gelince, sadece akrabalık gereği görüştüğün biri olarak kalacağını hareketlerinle belli et.
O başlarda anlamaz belki ama zamanla anlayacaktır emin ol.
nişanlının ailesi tabiri caizse gözlerini sedef' te açmışlar. yani işte gelin diye ilk onu görmüş ilk onu benimsemişler sedef de kendini sevdirmiş ki böyle olmuş. hani gelin değil de bir nevi evin büyük kızı konumunda o da bunun farkında ve kendine acayip güveniyor e hakkı da bir yerde. nişanlınla samimi olma durumlarına gelince zaten siz evlenip ayrı şehirlerde oturacaksınız neden takıyosun ki bırak sedef de kaynananlar da oldukları yerde mutlu olsunlar sen de arada bir işte misafir gibi gidip tatilini yapar dönersin
çok teşekkür ederim canım sevindim senn adına herkes görmüş neyin ne olduğunu sonunda.aslında benm olayımda görmeselerde olur yeterki gözüme hayatımın içine zorla sokmasınlar baska bişi istemiyorum ben
Evet, sehirler ayrı zaten, araya mesafe' de koyunca daha ne olabilir ki?
İlla ki görüseceksiniz ama mesafe olduktan sonra hem baska bir sehirde olunca haftanın 3 günü yüzlerini görecek degilsiniz ki, görüstügünüz de gerektigi gibi davranır evinize dönersiniz, dua edin aynı sehirde degilsiniz.
iste bunun icinde sende kurnaz olacaksin canim, yoksa senin demek istediklerini kiskaniyor cekemiyor yonune cekecekler, hernekadar mesafeli olcaksanda her gittiginde sedef konularini duyacaksin en onemlisi boyle nisanlin da seni anlamiyacak , rol yaparsin yaparsin birgun patlar hakliyken haksiz duruma gelirsin, cok takintili yapmis bu kadin seni simdiden illerde ne olcak peki ,
haklısınız bende öyle düşünüyorum yalan değil şu aralar sedefin yaptığı bişi yok ztn görüşmüyorus konusmuyorus haber almıyorus birbriimziden.bu kaynana delirtcek beni sedefi takıntı haline getrmemede ondan kaynaklı ztn ben nişanlımla yaptığımız kavgaları unutmaya çalıştıkça o sedef diye sunuyor önüme.nasıl düzgn bi şeklde sürekli sedefi dinlemekten hoşlanmadığımı anlatabilirim kızlar
ben duymak istemiyorum kendisi hakkinda yorumlari felan dersen kotu olur ya nisanlin desin annesine guzel bir dille yada sen laf acildiginda konu degistirmeye bak duymamaslik yap her defasinda yap yoksa yanlis anlarlar sedef hayranlari ama biraz tuhaf olcak ama kaleye girmeden kaleyi durduramazsin.....
O zaman sorun artık sedef degil, ondan sürekli bahseden kayınvalide!
Kayınvalide iste, öyle düsün.
Bahsetmesini konusarak engelleyebilir misin? Bilemiyorum ama eger bu evlilik olacaksa duyup dinlememeyi, görüp görmemeyi ögreneceksin baska yolu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?