hangi başlık yakışırki!:(

sizin konularınızı takip ediyorum ama ilkkez yazacağım .ben daha bir yıllık evliyken kaynım nişanlandı kızcağız beni hep kendine rakip gördü sürekli eşimi ve beni kıskandı yıllar oldu hala devam ediyor ben onu hep yok saydım ama onun kafası hep bizimle meşğuldü hayatı kendine ve eşine çekilmez hale getirdi malesef.

ee ama amanede yaaa hosuna gitmeyince yorumlar bakk yine geriliyon burda hemen hemen herkes senden buyuk..
sen buyuklerin ne diyosa ona bak...

1. Bu sinir harbini kendinize yasatmamalisiniz, baksaniza daha evlenmeden dert sahibi olmussunuz.
Evliliginiz boyunca yasayacaksiniz bunu, deger mi bu kadar üzüntüye?
Nisani atin, kendinize sifirdan bir baslangic hediye edin.

2.Psikolojik destek alin, cünkü bu durum sizi fazlasiyle yipratmis,
bu duruma ancak profesyonel bir yardim alarak son verebilirsiniz.

Ooooo Dejavu!!!

Amanede sen nişanlınla gerdek gecesine hazırlık yapıyordun.
Ne oldu hortlattın yine sedef konusunu.
Bak bunu bütün samimiyetimle söylüyorum:
Ya nisanlından ayrıl.
Ya piskolojik destek al.
Yada kabullen evlen.

Hayatımda gördüğüm en azimli kadınsınız amanede.Bu hayatta Sedefte dahil hiç birşeyin sizi yıkamıyacağından emin oldum konunuzu görünce.

Bu forumda sizin kadar olaylı topik açan,her topikte kavga çıkmasına rağmen yine yeni yeniden aynı azimle Sedefli konu açabilen tek bayan sizsinizdir.

Olayın en enteresan tarafıda bu kadar çok insanı sinirlendirmenize rağmen ,en sonunda onlarıda bıktırıp(bende dahil) amacınıza ulaşmanız.Kimsenin Sedefle dalga geçecek halini bile bırakmamanız takdire şayan.

Konunuza dönecek olursak ,siz bu azimle bırakın sedefi ekarte etmeyi,onu bile muma çevirirsiniz ben emin oldum.

Kendi kendine işkence ediyorsun ,kendine yazık etme Ona hayatında hakettiği kadar yer ver.Aynı şekilde kaynana da O Sedef felan deyince biraz bekle ve tamamen alakasız bir konudan bahset.Yani seni dinlemedim İlgilenmiyorum Şeklinde.Bir iki derken pes eder yapmaz.Nişanlımda zaten seni kırmaz üzmez sanırım.Bu günlerini sana kimse geri veremez,değmez inanki üzüldüğüne.

sana çok üzülüyorum ben... Allah kurtarsın seni..

boşver bence .. ilk gelin oldugu için kıymetlidir ilk göz agrısı olarak görülür bence fazla muhattap olma ne kaynangille nede sedefle evlenincede muhattap olma fazla arama sorma ben öyle yapıyorum kafam dinç valla

Siz Sedef'i bu kadar kafanıza takmasanız, kayınvalideniz onu övdüğünde bile rahatsız olmazdınız.

Çok takılmışsınız. Öncelikle, bunu kendi içinizde halletmeniz gerek.
Niye bu kadar takıldınız onu da anlamadım.

Sevilen biri olabilir, yıldızınız barışmamış olabilir, hareketlerinden rahatsız olmuş olabilirsiniz.
Fakat ayrı şehirlerde yaşayacakmışsınız, ayda yılda 1 göreceksin, neden bu kadar taktın?

Son düzenleme:
amanede bak çok gençsin birsürü gerçekle karşılacaksın daha
kayınvalidem çok uyanık diyosun mahsus yapıyo olabilir
aynı şeyleri sendende bekliyo olabilir
nişnlınla rahatını kaçırmak istiyo olabilir
olabilirde olabilir birsürü sebep
ben sana bişey diyeyimmi sen bunları ailene anlat güzelce
şimdiden bunlar seni bu kadar yıprattıysa yarın öbürgün dahada kötü edebilir
sanırım seni en çok yaralayanda sedefmi benmi durumuna geldiğinizde nişanlının sedefi tutması
ve bak daha öncede pekçok kez yadın anlattın aralarındaki durumu filan ve eğer yazdıkların abartısız olduğu gibiyse herşey doğruysa objektif olarak farkedip yazdıysan inan hiç normal değil ve dahada neler olup çıkacağı belli değil
hiçbir anne evladını ateşe ataz anneler merhametlidir
şimdi annene herşeyi güzelce anlat
bunlar çok üzüyo beni ama nişanlımıda çok sev,yorum de
napıcam ne edicem de annen bir yol gösterecektir sana
ben şunu düşünüyorrum senle alakalı eğer birisi yüzünden bu hale geldinse bu kadar takıntılı içini yiyip bitiren durumdaysan ve nişanlın hala onu tutuyosa dur düşün derim
ne kadar haklı olursa olsun kim yengesini haklı görürki sevdiğine karşı
öyle bile olsa sevdiğinin gönlünü alır sen haklısın filan der
nişanlın kötü demiyorum ama böylede oolmaz böyle yaparsa çok çekersin ailesinden
annene anlat dahada kötüleşmeden

ne sedef miş arkadaş...

ama ben hala konuyu tam anlayamadım ne yapıyor bu sedeff

içten samımı davrandıgı ıcın mı bu halde yoksa gercekten o davranışlarında art niyet varmıı

olay burda kıtlenıyor ...

ve bunu konu sahıbıde anlamamış sanırım

kızın ıcınde kesın bır art nıyet var cunku böyle böyle oldu canlı canlı gördum duydum bildim dedıgın bır olay oldumu

bunu ögrenebılırmıyız acaba cunku bu yazdıklarında sedefın gayet içten samımı ne bıleyım hal ve hareketlerı alenen açık iyi niyetlı bır kız gıbı ( benim gözümde öle canlandı)

beni anladığın için çok teşekkür ederim canım niye bu kadar taktın sedefe sorularınada en iyi yanıt galiba araya byere sıkıstırdığın o cümlen.
SANIRIM SENİ EN ÇOK YARALAYANDA SEDEFMİ BENMİ DURUMUNA GELDİĞİNİZDE NİŞANLININ SEDEFİ TUTMASI
demişsinya kilit budur belkide evet artık benm yanımda sedefe resmiyet mesafe koydu ama ben biliyorumki bunları ben kavga çıkarmıyım benle arası bozulmasın diye yaptı
yani sorun şuki her ne kadar inkarda etse sedefn davranısları nişanlıma görede cana yakınlık ve tekrar söylüyorum ne kadar inkar etsede nişanlımda sedefi en az kaynana kayınpeder kadar seviyor.
hep söledim yne söylüyorum kaynanamın kayınpedermn sedefi çok sevmessi umrumda değil
benm derdim kaynanamın sürekli sedeften bahsederek unutmaya çalıştığım olayları tekrar hatrlatması
sedef takıntımı tetiklemesi
ama iş nişanlıma gelince değişiyo o artık sedeften nefret eder duruma geldim huzurumuz kalmadı desede
ben öyle hissettiğine inanmıyorum sedfin saçmalıklatı nişanlımın dur diyememesi yüzünden çok yıprandım çok ağladım
ve benm sevdiğim adam hayatımı paylaşmaya hazırlandığım insan benim bunca üzülmeme sebep olmuş kişiyi hala seviyor davranıslarıyla karakteryle bi insan olarak yengesi olarak seviyo
ama ben bunu hazmedemiyorum doğru yada yanlış hazmedemiyorum işte elimde değil

amanede sen benim yazdığımı okudun mu?nişanlın elbette sedefi sevecek çünkü ben bile burdan görüyorum sedef sadece cana yakın samimi...eski insanlar sevmez cıvık vıcık vıcık hareketleri olsa...
nişanın eminim çok seviyordur sedefi hatta biliyor çünkü kalbinde bişey olmadığını...
en basitinden ben sana şu örneği vereyim,benim erkek akrabamın sözlüsü(seneye nişanlısı daha doğrusu) çocuk benim yanıma gelecekken demişki "pea'yla lütfen samimi olma,çok yanında falan durma" bunu bana çocuk söylüyor...
ben sadece güldüm bu haline çünkü o akrabam da ben de birbirimizi çok iyi biliyoruz,umurumda değil kızın ne söylediği,hiç hem de... saatlerce otururuz sohbet eder güleriz,onun çekemediği de bu işte...oysa benim onunla hiçbir problemim yok.
ne ayırmaya çalışıyorum ne çocuğa göz koyuyorum,deliler gibi sevdiğim nişanlım var benim.kim ne karışırki biz birbirimizin çocukluğunu biliriz nerdeyse...
yani dediğim o ki.yemin ederim sadece komik duruma düşüyorsun takıntı yaparak...
vazgeç.
ya da hayırlı değilsen o aileye ayrıl nişanlından,çünkü nişanlını ailesinden koparmaya çalışacağa benziyosun...

canim anlatimlarindan yola cikarak, sedef gözümde disa dönük sicak kanli biri olarak canlandi..bazi insanlar baskin karakterli olur..örnegin sen bir güzel bir yemek yaparsin, sedef de ayni yemegi yapar..ama o kendi yaptigi seyi ön plana cikarmayi basarir..bu gibi insanlarla ugrasmak insani yipratir..cünkü o karakteri geregi böyle ve asla degismez..geriye ne kaliyo, ya onu böylece kabul edeceksin yada hayatindan cikaracaksin..ama en kolay basetme yolu nedir biliyomusun, baskin karakterli insani kendine dost edinmen..onu sevmeye calissan acaba sevebilirmisin..pek zannetmiyorum ama..cünkü arada karakter farki var..öyle insanlar eglencelidirler de ama ..bence sende sedefe takil eglen, sinir olacagina..

madem öle sedefi al karsınaaa konuş açık açık

hareketlerınden hoşlanmıyorum cok laubalisin herkeslee

bu ne vıcık vıcık hareketler dee

madem sevmıyorsun bu kadar bu kızı

ama yokk ben ne karısırım canım dıyorsan o zmana bu kızı konusma ,takma,

ne istedıgını sende bılmıyorsun bencee
...

acaba sedef ne dusnur bu yazdıklarınızı bılsee...
ya kocaman bır kahkaha atarr ...
yada cok uzulur dusuncelerınızee...

bence konusun....

Yazabıldıgım en kıbar sekılde yazmaya calısacagım umarım.
Kusura bakmada iş sende senın beyınde bıtıyor.
bız kendımızıde yırtsak sen bızı duymuyorsun. her konunda cok yardımcı oldunuz dıyosun gene aynısın.
bosa mı konusuyoruz.??
konuna yorum yapayım...

Bak en once sen nasıl dıyorsun kaynanam soyledıkce tetikliyor dıye sende nısanlını sedef dıye dıye tetıklıyorsun.
adama her dakıka sedefı sevıyomusun sedef boyle mı dersen saplantılı oldugunu dusunmesı an meselesi.
güzelim senin nisanlın olacak bu sedefı cok sevıyorsa senı uzen ınsanı cok sevıyorsa bu kadar taktıysan.
ıkı secenek vardır ya nısanlını bırakırsın yada sevmesını kabullenırsın.
sen sevmesıne sınır oluyorsun dıye bu adam senı tınlamıyor.
dıyorsan ki ölüyorum asıgım onsuz olmaz o zaman gıdeceksın baska sehire zaten ayda yılda bır sedefı gorene kadar kım öle kim kala.
Kaynanan olacak hanım sedef sedef dıye delı oluyorsa sende ofkelendıgını belli etmeyeceksin!!
bu kadar zor mu gül ve gec...
takmayacaksın kulagını kapatacaksın. sedefle yogurulsunlar.
nısanlınla neden sedef mi ben mi haline gelıyorsun? sedef kim ki?
kocan olacak adamın hayatında sedefle kendını bır tutuyorsa sedef tepenede cıkar...
vallahı kaynımın boyle nısanlısı olsa bende cıldırırdım. he eltim sedef gıbı olsa alırım kocamı bırakırım sedefı kıymetli kaynanasına.
sedefınde adını dahi anmam. sedef kalıverir kösede.ama bana kalırsa en saglıklısı sen bu evlılıgı yaparken 1000 kere dusun anacım bu ne ya yedın bıtırdın kendını. destek felan almalısın dugunun ne zaman senin iyice dusun tasın ben catladım burda.

Şu kısımdada şunu dıyeyim sana sen daha burda sedefi sevenlere tahammul edemıyorsun boyle omur mu gecer ??

1)sedefin eşi askere gidince kayınları kaç yaşındaymış,eğer kayınlarla sedefin yaşları birbirine çok yakınsa zaten bu ailede bir tuhaflık var,oğlanlarıyla gelinleri aynı odada yatırmışlar.

2)bu sedefin kocası başında değilmi hala çok merak ettim.

3)her ne olursa olsun ama ne olursa olsun diğer arkadaşların yazdığı gibi sedefi karşına alıp konuşma.ne diyeceksin kıza,kaynanam seni çok övüyor,herkes seni çok seviyor ama sen göründüğün gibi değilsin,ondan sana gıcığımmı diyeceksin.bırak hiçbirşey yapma,onu kendisinin önemli zannetmesine izin verme,evlendikten sonra bayramda seyranda birbirinizi görürseniz canın muhabbet etmek isterse konuş istemiyorsan onu bile yapma.
4)nişanlına sürekli sedeften bahsedip durma,bu sefer nişanlın gerçekten sedefi gözünde büyütecek,sen ne kadar ondan bahsedersen bu sefer sedef değerlenecek ve evlendiğinizde belki sedefi seninle kıyaslayacak.bu konunun üzerine fazla gitme bence,ne yaşıyorsan içinde yaşa,gel buraya bize anlat,annene anlat falan ama onlardan kimseye anlatma.

5)eğer kaynananın sedefi sürekli pohpohlaması seni rahatsız ediyorsa(ki beni de rahatsız ederdi)sende kaynananın yanında başkasının kaynanasını pohpohla.

Son düzenleme:
Kim ne derse desin, bu Sedef denen kızın iyiniyetine asla inanmıyorum. Sicakkanli degil, laubali olduğunu düşünüyorum.

Kocası askerde olan gelinlerini yaşıtları olan kayınlari ile aynı odada yatıran kaynana ve kayınpedere oha diyorum!

Kayinlarinin dizlerine yatabilecek kadar geniş Sedefe ayrıca cüsss diyorum!

Amanede bana kızacaksın belki ama, senin nişanlının da bu konuda masum olduguna inanmıyorum, bakınız; elele tutuşma oyunu

Amanedenin kalbinin baska, dilinin baska söylediğini düşünüyorum.

Bu Sedefin ilişkilerindeki çarpıklık gün gibi ortada iken, nişanlısı ve kaynanalarının sanki bunlar gayet normalmiş gibi davranmasından dolayı amanedenin delirdigini ve sıcakkanli Sedefi kıskanan kötü elti konumuna dustugunu, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, özellikle kaynanasının gözünde bu kıskanç etiketinden kurtulamayacagini dusunuyorum.

Yazmayim diyorum ama gene dayanamayaCagim, amanede kendini niye göz göre göre ateşe attığını bir türlü anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…