aha sürü psikolojisine girdiler yine:)
tm cnm sevin istediğiniz kadar sevin sevişmeine başka yerde devam edin ben burda derdime derman bulmak biraz olsun rahatlamak için açtım konuyu.saolsunlar arkadaslarımda çok yardımcı oldu fikirlerinizede saygı duyuyorum.ama lütfen dallandırıp budaklandırmayın eski konularımdaki gbi
dediğim gbi sevişmenize başka yerde devam lütfen:)
tm cnm sevin istediğiniz kadar sevin sevişmeine başka yerde devam edin ben burda derdime derman bulmak biraz olsun rahatlamak için açtım konuyu.saolsunlar arkadaslarımda çok yardımcı oldu fikirlerinizede saygı duyuyorum.ama lütfen dallandırıp budaklandırmayın eski konularımdaki gbi
amanede bak çok gençsin birsürü gerçekle karşılacaksın daha
kayınvalidem çok uyanık diyosun mahsus yapıyo olabilir
aynı şeyleri sendende bekliyo olabilir
nişnlınla rahatını kaçırmak istiyo olabilir
olabilirde olabilir birsürü sebep
ben sana bişey diyeyimmi sen bunları ailene anlat güzelce
şimdiden bunlar seni bu kadar yıprattıysa yarın öbürgün dahada kötü edebilir
sanırım seni en çok yaralayanda sedefmi benmi durumuna geldiğinizde nişanlının sedefi tutması
ve bak daha öncede pekçok kez yadın anlattın aralarındaki durumu filan ve eğer yazdıkların abartısız olduğu gibiyse herşey doğruysa objektif olarak farkedip yazdıysan inan hiç normal değil ve dahada neler olup çıkacağı belli değil
hiçbir anne evladını ateşe ataz anneler merhametlidir
şimdi annene herşeyi güzelce anlat
bunlar çok üzüyo beni ama nişanlımıda çok sev,yorum de
napıcam ne edicem de annen bir yol gösterecektir sana
ben şunu düşünüyorrum senle alakalı eğer birisi yüzünden bu hale geldinse bu kadar takıntılı içini yiyip bitiren durumdaysan ve nişanlın hala onu tutuyosa dur düşün derim
ne kadar haklı olursa olsun kim yengesini haklı görürki sevdiğine karşı
öyle bile olsa sevdiğinin gönlünü alır sen haklısın filan der
nişanlın kötü demiyorum ama böylede oolmaz böyle yaparsa çok çekersin ailesinden
annene anlat dahada kötüleşmeden
beni anladığın için çok teşekkür ederim canım niye bu kadar taktın sedefe sorularınada en iyi yanıt galiba araya byere sıkıstırdığın o cümlen.
SANIRIM SENİ EN ÇOK YARALAYANDA SEDEFMİ BENMİ DURUMUNA GELDİĞİNİZDE NİŞANLININ SEDEFİ TUTMASI
demişsinya kilit budur belkide evet artık benm yanımda sedefe resmiyet mesafe koydu ama ben biliyorumki bunları ben kavga çıkarmıyım benle arası bozulmasın diye yaptı
yani sorun şuki her ne kadar inkarda etse sedefn davranısları nişanlıma görede cana yakınlık ve tekrar söylüyorum ne kadar inkar etsede nişanlımda sedefi en az kaynana kayınpeder kadar seviyor.
hep söledim yne söylüyorum kaynanamın kayınpedermn sedefi çok sevmessi umrumda değil
benm derdim kaynanamın sürekli sedeften bahsederek unutmaya çalıştığım olayları tekrar hatrlatması
sedef takıntımı tetiklemesi
ama iş nişanlıma gelince değişiyo o artık sedeften nefret eder duruma geldim huzurumuz kalmadı desede
ben öyle hissettiğine inanmıyorum sedfin saçmalıklatı nişanlımın dur diyememesi yüzünden çok yıprandım çok ağladım
ve benm sevdiğim adam hayatımı paylaşmaya hazırlandığım insan benim bunca üzülmeme sebep olmuş kişiyi hala seviyor davranıslarıyla karakteryle bi insan olarak yengesi olarak seviyo
ama ben bunu hazmedemiyorum doğru yada yanlış hazmedemiyorum işte elimde değil
beni anladığın için çok teşekkür ederim canım niye bu kadar taktın sedefe sorularınada en iyi yanıt galiba araya byere sıkıstırdığın o cümlen.
SANIRIM SENİ EN ÇOK YARALAYANDA SEDEFMİ BENMİ DURUMUNA GELDİĞİNİZDE NİŞANLININ SEDEFİ TUTMASI
demişsinya kilit budur belkide evet artık benm yanımda sedefe resmiyet mesafe koydu ama ben biliyorumki bunları ben kavga çıkarmıyım benle arası bozulmasın diye yaptı
yani sorun şuki her ne kadar inkarda etse sedefn davranısları nişanlıma görede cana yakınlık ve tekrar söylüyorum ne kadar inkar etsede nişanlımda sedefi en az kaynana kayınpeder kadar seviyor.
hep söledim yne söylüyorum kaynanamın kayınpedermn sedefi çok sevmessi umrumda değil
benm derdim kaynanamın sürekli sedeften bahsederek unutmaya çalıştığım olayları tekrar hatrlatması
sedef takıntımı tetiklemesi
ama iş nişanlıma gelince değişiyo o artık sedeften nefret eder duruma geldim huzurumuz kalmadı desede
ben öyle hissettiğine inanmıyorum sedfin saçmalıklatı nişanlımın dur diyememesi yüzünden çok yıprandım çok ağladım
ve benm sevdiğim adam hayatımı paylaşmaya hazırlandığım insan benim bunca üzülmeme sebep olmuş kişiyi hala seviyor davranıslarıyla karakteryle bi insan olarak yengesi olarak seviyo
ama ben bunu hazmedemiyorum doğru yada yanlış hazmedemiyorum işte elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?