konunuzu baştan okuyamadım ama son pargraf yetti anlamama,nişanlın hakkında yazdıkların doğruysa bu adamal evlenilmez..evlenmeyimi düşünüyorsun hala.at nişanı hem sedeften hem diğerlerinden kurtul,huzura kavuş.bu sedef sanki sizinkilere büyü yaptırmış,hepsi efsunlanmış gibi görünüyor.
konunuzu baştan okuyamadım ama son pargraf yetti anlamama,nişanlın hakkında yazdıkların doğruysa bu adamal evlenilmez..evlenmeyimi düşünüyorsun hala.at nişanı hem sedeften hem diğerlerinden kurtul,huzura kavuş.bu sedef sanki sizinkilere büyü yaptırmış,hepsi efsunlanmış gibi görünüyor.
demekki yapılanlar değil,hareketler önem taşıyor nişanlınız ve ailesi için..sedeften daha aktif olun..sedefi de olmak üzere tüm aileyi arayıp,hal hatır sorun samimi içten yaklaşın..sedefi nişanlınızla olan konuşmalarınızda gündeme getirmek yerine kendinizi,ilişkinizi,sevginizi gündeme getirin..o evin kızı olmuş,kardeş yerine konulmuş,çok güzel bir durum bu aslında,sizde o evin kızı olmak için adım atmanıza az kalmışken,artık sedefi ulaşılmaaz bir noktaya kondurulmaması için sizde sedefin yanında yerinizi almaya çalışın..nişanlınızı uzaklaştırmaya çalışmak yerine siz onlarla daha çok yakınlaşın..herşey sizin düşündüğünüz,hissettiğiniz kadar karamsar olmayabilir.bu konuya takıldıkça,etrafınızdakiilerin takıldıkları noktalar gerçeğe dönüşebilir..nişanlınız sizi siz olduğunuz için sevdiğinden kendinizi kendinizden edip,aranıza sınır getirmeyin..içiniz rahat olsun,nişanlılık dönemlerindeki acabaları yoğun şekilde yaşıyorsunuz..mutluluğunuzun kıymetini bilin,başka yönlere çekip sevginizi ezmeyin..
Amanede; her konunda aynı şeyleri söylüyoruz ama sen bizi anlamamakta ve dinlememekte ısrar ediyorsun.. Kıskanma artık bu kızı, ilgilenme.. Bırak ne yapıyorsa yapsın sen de aynı şekilde artık kendi hayatına yön ver. Aklından çıkar şu Sedef'i..
anladığım kadarıyla nişanlının evinde aşk-ı memnu yu çeviriyolar.
şimdi senin bu yorumunu beni üzmekten başka bi faydası oldumu içinmi rahatlıyo böyle alaycı yorumlar yapınca en basından dedim.ilgilenmek zorunda değilsin yardımcı olmak isteyenler cevap atsın diye.lütfen yardımı dokunacak yorumlar yapalım yda hiç yapmayalım arkadaslar
ya bak arkadaşım, sana dünya kadar yorum yapıldı yardımcı olacak ama sen hiçbirini uygulamıyosun ki. yalan mı aşk-ı memnu dönmüyomu o evin içinde. yani sence sedefin kayınlarına o hareketleri normal mi? ayrıca şunu da merak ettim, sedefin kocası ne yapıyo bu durumlar karşısında, yani o haberdarmı askerdeyken kardeşleriyle karısının aynı odada yattıklarından, karısının üşüyünce kardeşinin yanında ısındığından! yahu resmen zina yuvası olmuş o ev. sende garip bi hırsla, inatla bu ailenin içinde kalıp, o kızın aile üzerindeki enteresan efsununu bozmaya çalışıyosun. yani ne gerek var bunlara, yaşın daha 22. yani bu nişanlından ayrılsan da kendini toplasan, bu sedefide, kaynananıda, hiçde masum olmayan o nişanlınıda unutsan. snr bigün belki bi iki yıl snr karşına gerçekten doğru biri çıktığında o zmn evliliği düşünsen, yani aslında tamda evlilik için uygun olan bi yaşta? daha iyi olmazmı canım? sen şimdi önünde böyle güzel bi gelecek varken bu hayata saplanıp kalmayı tercih ediyosun, insanın kendine ettiği kötülüğü dünya toplansa ona edemez diye boşa demiyolar.
şu sedefi o kadar duydum ki yazmam cevap diyordum ama şu nişanlıma bitanem diye hitap eder olayı yazmama neden oldu neden bitanem diye hitap eder bir kadın kayınbiraderine çok yılıkışık bişey bu ya hiç hoşlanmadığım bir durum ben asla kabullenmem böyle birşey nemünasebet canım gitsin kocasına desin.sana gelince canım senin bir annem bir baban var değil mi yani ailen var boşver sen nişanlının ailesini onlar sedef sema kayınvalide kayınpeder takılsınlar kayınvadilen bahsetsin dursun sen de dinlemediğini belli et çok ileri gittiği zaman odadan çık takma kafana sen çalışıyormusun bilimiyorum ama ben bazen bu kayınvadile elti görümce olaylarının büyümesini çalışmayan evde canı sıkılan bayanların daha abarttığını buluttan nem kaptığını ağızından bişey çıksa da tartışsak aksiyon olsa diye beklediğini düşünüyorum bazıları ama. sen kimseyle ilgilenme diycem ama senin içine mübarek öyle bi işlemiş ki adını duysan delleniyorsun belli önce nişanlınla hallet bu durumu ve mümkünse evlenmeden hallet yoksa evliliğin nişanlılığından daha çok yıpranır o arkanda duran nişanlın evleninde değişebilir bunu unutma iyi bak kendine hayat elti için ziyan edilmeye değmez :)
zaten ben tam olarak o dediğini yapmaya çalışıyorum sedeflik bi durumda yok ortada suan sedefn bana bi zararı yada karı yok aramıo aramıorum görüşmüorus
kendi içimde aşmaya çalıştığım şeyler var
ama çevremde sürekli sedeften bahsedilmesi her yaptığı örnekmiş gbi anlatılması alttan alttan doğru gelin sedef onun gbi olursan sevilirsin mesajı verilmesi beni başa döndürüyor
size soruyorum lütfen el vicadn vardrya öyle cevap verin
hareketleri sizin yasantınıza alıştığınız düzene yetişme tarzınıza tamamen aykırı herkese yapmacık ve cıvık davranan ayrıca fazlasıylada size zararı dokunmuş bi kız var
artık ömrünüzün sonuna kadar birlkte hayata adım atacağınız insan ve ailesine görede bu kızın harekletleri doğru olmakla beraber takdire şayan övüp duruyolar
agzınızı açıp hayr ben sizin gbi düşünmüyorum çok yanlış davranıo derseniz kıskanç gecimsiz çekimsiz biri olcaksınız
demessenizde böyle buralarda kendi kendinizi yiyip duruosunuz
nabardınız
öyle rahat relaks yol adevam edebilirmiydiniz
he lütfen bide
bunun üstüne bunca kafa karısklığı sinir bozukluğunun üstüne 3 ay sonra o imzayı atacak olmaını stresini gerginliğinide ekleyin
karısının üşüyünce kardeşinin yanında ısınması tamaen yalan (sedefin uydurması)
birde ben sunu anlamıyorum canım gercekten samimi soruyorum art niyetli değil
hem bazen bana tavır alıosunuz sanki ben hastaymısım kendim abartıomusum gbi hepiniz sedefçi oluosunuz ona hakverio beni kıskanç ilan ediosunuz genel konusuyorum
sonrada sedefin yaptıkları o aileninde sedefin yaptıklarına göz yumması normalmi aşkı memnu dönüyo disonuz
ben artık ne doğru n yanlış ne samimi yazlıo kim dalga gecio kestiremiyorum
şimdi senin bu yorumunu beni üzmekten başka bi faydası oldumu içinmi rahatlıyo böyle alaycı yorumlar yapınca en basından dedim.ilgilenmek zorunda değilsin yardımcı olmak isteyenler cevap atsın diye.lütfen yardımı dokunacak yorumlar yapalım yda hiç yapmayalım arkadaslar
ya bak arkadaşım, sana dünya kadar yorum yapıldı yardımcı olacak ama sen hiçbirini uygulamıyosun ki. yalan mı aşk-ı memnu dönmüyomu o evin içinde. yani sence sedefin kayınlarına o hareketleri normal mi? ayrıca şunu da merak ettim, sedefin kocası ne yapıyo bu durumlar karşısında, yani o haberdarmı askerdeyken kardeşleriyle karısının aynı odada yattıklarından, karısının üşüyünce kardeşinin yanında ısındığından! yahu resmen zina yuvası olmuş o ev. sende garip bi hırsla, inatla bu ailenin içinde kalıp, o kızın aile üzerindeki enteresan efsununu bozmaya çalışıyosun. yani ne gerek var bunlara, yaşın daha 22. yani bu nişanlından ayrılsan da kendini toplasan, bu sedefide, kaynananıda, hiçde masum olmayan o nişanlınıda unutsan. snr bigün belki bi iki yıl snr karşına gerçekten doğru biri çıktığında o zmn evliliği düşünsen, yani aslında tamda evlilik için uygun olan bi yaşta? daha iyi olmazmı canım? sen şimdi önünde böyle güzel bi gelecek varken bu hayata saplanıp kalmayı tercih ediyosun, insanın kendine ettiği kötülüğü dünya toplansa ona edemez diye boşa demiyolar.
karısının üşüyünce kardeşinin yanında ısınması tamaen yalan (sedefin uydurması)
birde ben sunu anlamıyorum canım gercekten samimi soruyorum art niyetli değil
hem bazen bana tavır alıosunuz sanki ben hastaymısım kendim abartıomusum gbi hepiniz sedefçi oluosunuz ona hakverio beni kıskanç ilan ediosunuz genel konusuyorum
sonrada sedefin yaptıkları o aileninde sedefin yaptıklarına göz yumması normalmi aşkı memnu dönüyo disonuz
ben artık ne doğru n yanlış ne samimi yazlıo kim dalga gecio kestiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?