hangi başlık yakışırki!:(

demekki yapılanlar değil,hareketler önem taşıyor nişanlınız ve ailesi için..sedeften daha aktif olun..sedefi de olmak üzere tüm aileyi arayıp,hal hatır sorun samimi içten yaklaşın..sedefi nişanlınızla olan konuşmalarınızda gündeme getirmek yerine kendinizi,ilişkinizi,sevginizi gündeme getirin..o evin kızı olmuş,kardeş yerine konulmuş,çok güzel bir durum bu aslında,sizde o evin kızı olmak için adım atmanıza az kalmışken,artık sedefi ulaşılmaaz bir noktaya kondurulmaması için sizde sedefin yanında yerinizi almaya çalışın..nişanlınızı uzaklaştırmaya çalışmak yerine siz onlarla daha çok yakınlaşın..herşey sizin düşündüğünüz,hissettiğiniz kadar karamsar olmayabilir.bu konuya takıldıkça,etrafınızdakiilerin takıldıkları noktalar gerçeğe dönüşebilir..nişanlınız sizi siz olduğunuz için sevdiğinden kendinizi kendinizden edip,aranıza sınır getirmeyin..içiniz rahat olsun,nişanlılık dönemlerindeki acabaları yoğun şekilde yaşıyorsunuz..mutluluğunuzun kıymetini bilin,başka yönlere çekip sevginizi ezmeyin..

o kadar mutluyumki hissettiğimi anladığınız için.büyü yapmış efsunlanmış gbiler diyosunuzya aynen öyle.mesela kimileri yengesinden kıskanıosun fesatlık çekememzlik bu demiş saygı duyuyorum fakat şöyle birşey var
sedef bitanem diye hitab ediyosa,semada yavrum diye hitab ediyo nişanlıma
konuşurken bacak dürteriz omuza vururuz kahkaha atarız vs vs bunların hepsini sema yapıo
brtek gün bile içimde bi hzursuzluk olmadı hiç tuhafıma gtmedi
çünkü sema nerde duracağını biliyor samimide olsalar dısardan bakan anlıyabilio bu kı bu adamın yengesi diye
herseyden önce ben semadaki yenge havasını hissediyorum içinde kötülük olmadığı abla gbi yaklastığı öyle aşikarki
herseydende öte semaya antipati duymuyorum nedenmi
çünkü ne nişanlım ne ailesi semaya sedefe davrandıklartı gbi davranmıo
zavallım sema elinden geleni yaptığı halde iyi ağırlıyo bizi bile dediklerini duymadım ama sedef atıyorum bi kahvaltı hazırlasın olay oluyo
semaya bakınca kendimi görüyorum ben galiba

arkadaşım seni doğuran ana bi daha doğurmayacak,hayat çok kısa inan bana daha büyük sıkıntılar var,bu tür durumlarla kendi sağlığından olma derim ben nişanlınla anlaşıyorsan ve evlenecekseniz kendi hayattına bak,çocukların için hayal kur,bu tür insanların oyunları er yada geç çıkacaktır o vakte kadar Allaha sığının ve kendi hayatınıza bakın merhaba merhaba o kadar.....

haklı olabilirsin ama nede bu kadar takıosuna da cevap bu işte
herkes büyülenmiş gbi
atıyorum ben sema için bi kez bile bizi iyi agırladı deiklerini duymadım
oysa o kıs elinden geleni fazlasıyla yapıo
ama sedef bi kahvaltı hazırlasın törenle anlatırlar sanki kmse yapamaz sedef yaparmıs gbi
nişanlını yengesinden kıskanananın içi pislik doldur dio bazıları saygı duyuyorum ama cevapta vermek istiyroum
semada nişanlımla şakalasır omuzuna vurur konusurken bacağını dürter yada ne bileyim sedef bitanem diosa semada yavrum diye hitab eder
ammaaa bunları yaparken içten ve gercekten samimi
nişanlıma ne kadar yakın davranıosa banada o denli yakın
ve ne kadar samimi olursa olsun
o yenge tavrı havası hep üstnde abla gbi yaklastığını hissettiriyo bana
umarım anlatabilmişimdir

yorumunuza saygı duyuyorum ayrıca biliyorum yardımcı olmaya çalışıosunuz ama ben yarış atı değilimki sedeften daha aktf olmaya çalışayım.zaten arama hal hatr sorma bunlar benm sorumluluğum diye düşünüyorum ve fazlasıyla yapıyorum
ben sürekli sedefin örnek gösterilmesinden yaptığı küçücük seylerin bile çookkk büyük bişi gbi anlatılmasından sıkı8ldım
ve içten içe nişanlımında böyle düşünüo olmasından
bi kaç ay öncesine kadar böyle düşünüodu çünkü
şimdiyse ne anlatsam bana hakverio
hemenmi değişir insanın düşünceleri yada bi insan sevdiği bi insanı sevmekten bu kadar çabukmu vazgecer

Amanede; her konunda aynı şeyleri söylüyoruz ama sen bizi anlamamakta ve dinlememekte ısrar ediyorsun.. Kıskanma artık bu kızı, ilgilenme.. Bırak ne yapıyorsa yapsın sen de aynı şekilde artık kendi hayatına yön ver. Aklından çıkar şu Sedef'i..

zaten ben tam olarak o dediğini yapmaya çalışıyorum sedeflik bi durumda yok ortada suan sedefn bana bi zararı yada karı yok aramıo aramıorum görüşmüorus
kendi içimde aşmaya çalıştığım şeyler var
ama çevremde sürekli sedeften bahsedilmesi her yaptığı örnekmiş gbi anlatılması alttan alttan doğru gelin sedef onun gbi olursan sevilirsin mesajı verilmesi beni başa döndürüyor
size soruyorum lütfen el vicadn vardrya öyle cevap verin
hareketleri sizin yasantınıza alıştığınız düzene yetişme tarzınıza tamamen aykırı herkese yapmacık ve cıvık davranan ayrıca fazlasıylada size zararı dokunmuş bi kız var
artık ömrünüzün sonuna kadar birlkte hayata adım atacağınız insan ve ailesine görede bu kızın harekletleri doğru olmakla beraber takdire şayan övüp duruyolar
agzınızı açıp hayr ben sizin gbi düşünmüyorum çok yanlış davranıo derseniz kıskanç gecimsiz çekimsiz biri olcaksınız
demessenizde böyle buralarda kendi kendinizi yiyip duruosunuz
nabardınız
öyle rahat relaks yol adevam edebilirmiydiniz
he lütfen bide
bunun üstüne bunca kafa karısklığı sinir bozukluğunun üstüne 3 ay sonra o imzayı atacak olmaını stresini gerginliğinide ekleyin

anladığım kadarıyla nişanlının evinde aşk-ı memnu yu çeviriyolar.

şimdi senin bu yorumunu beni üzmekten başka bi faydası oldumu içinmi rahatlıyo böyle alaycı yorumlar yapınca en basından dedim.ilgilenmek zorunda değilsin yardımcı olmak isteyenler cevap atsın diye.lütfen yardımı dokunacak yorumlar yapalım yda hiç yapmayalım arkadaslar

canım seni su yönden anlıyorum benim kuzenimin bir eşi var.Hatun dünya düz dese inancaklar o derece tutuyorlar hatunu.
örnek vereyim bana birgün demişti ki saclarının ucu kırılmış kestir.bir daha ki aile toplanmamız da aradan haftalar gecmesine ragmen ananem dedi ki x saclarını kestir demişti kestirdin mi.o o kadar sinirlendim anlatamam sana.bunun gibi bir sürü örnek.x sürekli bana laf sokar bizimkiler de destekler onu.bana el muamelesi yaparlar onu kızları gibi korur kollar laf söyletmezler.benim sinirim bozuluyor ama kabullendim durumu kendi tarafım diye.

ama senin durumunda olsam bu kadar huzursuz oluyorsam atardım nişanı.aile önemli.sonucta bir ömür gecireceksiniz beraber.

şu sedefi o kadar duydum ki yazmam cevap diyordum ama şu nişanlıma bitanem diye hitap eder olayı yazmama neden oldu neden bitanem diye hitap eder bir kadın kayınbiraderine çok yılıkışık bişey bu ya hiç hoşlanmadığım bir durum ben asla kabullenmem böyle birşey nemünasebet canım gitsin kocasına desin.sana gelince canım senin bir annem bir baban var değil mi yani ailen var boşver sen nişanlının ailesini onlar sedef sema kayınvalide kayınpeder takılsınlar kayınvadilen bahsetsin dursun sen de dinlemediğini belli et çok ileri gittiği zaman odadan çık takma kafana sen çalışıyormusun bilimiyorum ama ben bazen bu kayınvadile elti görümce olaylarının büyümesini çalışmayan evde canı sıkılan bayanların daha abarttığını buluttan nem kaptığını ağızından bişey çıksa da tartışsak aksiyon olsa diye beklediğini düşünüyorum bazıları ama. sen kimseyle ilgilenme diycem ama senin içine mübarek öyle bi işlemiş ki adını duysan delleniyorsun belli önce nişanlınla hallet bu durumu ve mümkünse evlenmeden hallet yoksa evliliğin nişanlılığından daha çok yıpranır o arkanda duran nişanlın evleninde değişebilir bunu unutma iyi bak kendine hayat elti için ziyan edilmeye değmez :)

ya bak arkadaşım, sana dünya kadar yorum yapıldı yardımcı olacak ama sen hiçbirini uygulamıyosun ki. yalan mı aşk-ı memnu dönmüyomu o evin içinde. yani sence sedefin kayınlarına o hareketleri normal mi? ayrıca şunu da merak ettim, sedefin kocası ne yapıyo bu durumlar karşısında, yani o haberdarmı askerdeyken kardeşleriyle karısının aynı odada yattıklarından, karısının üşüyünce kardeşinin yanında ısındığından! yahu resmen zina yuvası olmuş o ev. sende garip bi hırsla, inatla bu ailenin içinde kalıp, o kızın aile üzerindeki enteresan efsununu bozmaya çalışıyosun. yani ne gerek var bunlara, yaşın daha 22. yani bu nişanlından ayrılsan da kendini toplasan, bu sedefide, kaynananıda, hiçde masum olmayan o nişanlınıda unutsan. snr bigün belki bi iki yıl snr karşına gerçekten doğru biri çıktığında o zmn evliliği düşünsen, yani aslında tamda evlilik için uygun olan bi yaşta? daha iyi olmazmı canım? sen şimdi önünde böyle güzel bi gelecek varken bu hayata saplanıp kalmayı tercih ediyosun, insanın kendine ettiği kötülüğü dünya toplansa ona edemez diye boşa demiyolar.

Ne sedefmis arkadas.keske benimkine alaydin su sedefi bu kadder iyiyse diye dalga gec bide kahkaha koyuver:)kocasi da bise demez zaten gibisinden boz biraz kadini ben dellendim burda

karısının üşüyünce kardeşinin yanında ısınması tamaen yalan (sedefin uydurması)
birde ben sunu anlamıyorum canım gercekten samimi soruyorum art niyetli değil
hem bazen bana tavır alıosunuz sanki ben hastaymısım kendim abartıomusum gbi hepiniz sedefçi oluosunuz ona hakverio beni kıskanç ilan ediosunuz genel konusuyorum
sonrada sedefin yaptıkları o aileninde sedefin yaptıklarına göz yumması normalmi aşkı memnu dönüyo disonuz
ben artık ne doğru n yanlış ne samimi yazlıo kim dalga gecio kestiremiyorum

şu bitanem konusunda senin söylediklerini düşündüğüm için kıskanç damgası yedim canım ben yani yne normal görüldü sedefn yaptığı sonuç olarak simdi diyebiliomu
hayr diyemiyo
ama ben böyle unutamadığım üstümden atamadığım yıpranmalarala kaldım

ben şok içerisindeyim allahım sen koru hepimizi. sen daha neyi düşünüyorsun sen normal bir ailenin normal bir evladıysan böyle bir aileyle nasıl mutlu olacaksın. sen eşini yengesinden kıskanıyorsun çünkü zamanında aralarında bişey olmuş olmasından mı korkuyorsun yani aklıma başka bişey gelmiyor. elini tutup şaka yapmak ne demek aynı odada yatmak ne demek yazıklar olsun nasıl aile ortamı bu. ben şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım kaynanan kayınbaban bunlara nasıl izin veriri sedefin kocası demekki umurunda değil karısı. yani birde sedefle nişanlının yaşları yakınsa ve sedef ergenlik çağındaki kayınlarının odasında kalmışsa pes pes pes diyorum.allah yardım etsin sen bu aileyle yapamazsın yani kimse yapamaz anlattığın şeyler çok korkunç farkındamısın? sen ne düşünüyorsun neyi tartıp ölçüyorsun ben anlamadım. yani kadın nemrut aksi anlaşılmaz dedikoducu gıcık seni sevmeyen biri felan olabilir böyle şeyler bile kabul edilebilir sen ahlaki bi felaketten bahsediyorsun farkındamısın kaç yaşındasın sen annem baban ne diyor? büyüklerinle konuş

Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Ben olsam düşüncelerimi patır patır söylerdim kim ne derse ne düşünürse düşünsün yoksa kafayı yersin her yerde bundan bahsede bahsede.. Kendi kendini yiyip durmak ne demek, neden? Tamam bir sıkıntı oluşmuş belli ama bunu dile getirememek, içine atmak neden? Belki bir kere konuşsan, tepkini koysan bunlar kesilecek..

Ayrıca olacaklardan emin değilsen hiç atma o imzayı.. Sen daha şimdi ağzını açıp duygu ve düşüncelerini dile getiremiyorsun (nişanlınla durumlar nasıl bilmiyorum tabi, burda yazılanlara istinaden konuşuyorum), evlendikten sonra hiç dile getiremezsin, nişanlında arkanda durmazsa perişan olursun.. Sana tavsiyem biraz kendini belli et, başka türlü perişan olursun.. Ve artık lütfen bırak Sedef'i..

bak arkadaşım ben senle hiç dalga geçmedim hiçde sedefi savunmadım, ben senin adını kk de arada görüyodum başka üyeler yorum yaparken, yani senden pek iyi bahsetmiyolardı, onlara hakaret mevzuların fln yüzünden. neyse konumuz bu değil. ben bu konunu okudum, geçmiş konularınada baktım ve tamamen ciddi olarak sana diyorum ki, böylesi bi aile için hayatını heba etmeye değmez. sedef ayrı hasta, k.valide ayrı hasta. ayrıca o üşüyünce yanında ısındım demesini neden sedefin eşine söylemediniz? sizi yalanlar diyemi, bu lafı söylerken k.validede orda deilmiydi? neyse uzatmıcam neticede tuhaf ve hastalıklı bi aile bu, baştan sona hemde. sen de 22 yaşında neden bunların içine girerek hayatını karartıyosun anlamıyorum. sana ciddi olarak soruyorum, nişanlından ayrılmayı neden düşünmüyosun?

kim ne derse desin ben amanedeyi anlıyorum ve ona gerçekten hak veriyorum,ama bu durumda yapılacak iki şey var; ya umursamayacaksın yada bu nişanı bozacaksın.

alaycı bir yorumda bulunmadım. yazdıklarından yola çıkarak düşündüğümü yazdım. ayrıca sana yardımı dokunacak o kadar yorum yazıldıki ya sen bu yorumları okumadın yada herkesin senin gibi sedeften nefret etmesini istedin. olmuyor işte herkes herkesi sevecek yada nefret edecek diye bi durum yok. sende madem bunları kaldıracak kadar geniş değilsin ayrıl nişanlından böylece kıskanç eltin sedeften de ayrılmış olursun.

söylediğimiz zaman alaycı yoruma giriyo bu durum...

sen hasta değilsen bile yakında hasta olacaksın, ciddi ciddi hemde. ruh durumun iyice bozulmadan ya bir uzmandan destek al yada ayrıl nişanlından. yaşın daha 22 imiş.
bu kadar durumu kaldırdın evlendin diyelim, ne olacak daha beter olacaksın. herşey iyiden iyiye gözüne batacak. şimdi sadece arada sırada gördüğün sedefi belki de hergün sürekli görmek zorunda kalacaksın.. ruh halin iyice kötüye gidecek..

bir daha düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…